michal2009 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Me vymenili vse bez problemu i na octavii. Do servisu jezdim jednou za 2 roky na kontrolu at se mi zachova prodlouzena zaruka, vubec nikdo nerika, ze bys musel na rozvody do skodovky. Taky se v tom trochu ztracis. Uz mi menili na supovi viko kufru za 13 tis, potom predni blatnik na oktavce a zadni viko. Nechal jsem vzdy n kontrole kolem tisicovky, oleje jsem si vzdy udelal, dolil kap do ostrikovacu apod. Oni vzdy jen auto obesli a vyplnili servisku. Nevidim v tom problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Přesně jak říkáš problém v tom neni.Na práci tam majtakový normy.Tak to můžou dělat klidně tejden a ty zaplatíš cenu podle ceníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 jen malé info. Dne 20. září 2010 mi v autorizáku vyměnili zadní víko kufru. A výsledek dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 tak to je síla.Nourčitě je hlavně na vině to těsnění,ale troufám si říct,že v okolí těch světýlek bude i nějak špatně zvolen postup nástřiku.To jinak není možné.Není snad superb,který by s tím neměl problém a ten který ještě nemá tak u něj se to objeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 To je hustý... Prostě bohužel nemoc no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Mazec, já se chystám zítra do autorizáku,ohledně výmeny kufru,serviska je plně vedená, Sup jezdil od novoty pouze do škodovky tak jsem zvědav jak uspěju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Ve skodovce mi technik tvrdil, ze je to u superba normalni a jako pricinu mi sdelil to, ze byl pouzit nejaky diamantovy svar a nesvedci to tomu prostredi. Ale co je na tom pravdy..... pry tak zlobi a octavia, ale zas tezko rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Podle mě tam spíš vyvzlíná voda a pak to koroduje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 hlavně je tam pěnový těsnění, který drží vodu.. dal jsem tam gumové a po roce se mi objevily puchýře. Už to mám měsíc nahlášený a teď bych měl někdy na výměnu skla a dořešit tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Tak já jsem včera navštívil škodovku,vše je nahlášeno,zdokumentováno,musí to prý projednat s MB a budou mi volat. Sám přijímací technik mi ukazoval jeho Superba a měl to dlaeko horší než já,mu prý reklamaci zamítli,kvůli tomu že bylo vozidlo v minulosti již lakováno,ikdyž bylo děláno vše v ŠA servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 to bych jim to teda vysvětlil. Vždyť na to mají určitý technologie a postupy díky kterým zaručují bezproblémovost, tak proč najednou couvají - kor když auto bylo opravováno ve škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Je to banda kreténů!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Říkal že záruka se vztahuje pouze na lak z prvovýroby,každé další lakování byť ve ŠA servisu už bohužel není součástí záruky na prorezivění atd... Jsou to hajzli no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Zkus urcite jiny Skoda servis, ci dotaz primo do MB. Urcite uspejes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Mám kamaráda přímo u Auto Heller Ostrava tak to mám z první ruky,každopádně je to v řešení s MB,uvidím cca za 2 týdny až se vrátím z dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Snad ti to klapne. Kam frcite? Zaciname se take divat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Já konkrétně ještě nejedu půjčuju Supa rodičům jedou do Itálie na Sicílii,já pojedu až cca za měsíc nejspíš do Chorvatska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Pecka, my si zase asi pujcime auto od mamky pritelkyne, ma lpg. Pak se do tematu pochlub se spotrebou, to by me zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajuslimbus Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Kluci, můžu jen takovej menší dotaz? Moc jsem to tady z diskuse nepochytil . Koroze se mě drží kolem lampiček SPZ na supu a to je to rok 2007. Servisní knížka od počátku orazítkovaná autorizákem, ale poslední dvě výměny oleje (přibližně časový horizont 7 měsíců) dělám jinde - protože odmítám dávat za výměnu oleje love, který chtějí v Brně v autonově.Má teda smysl s tím vůbec zkoušet jezdit do autonovy, se tam s nimi dohadovat na "záruku"? Mám tam sice známost na vyšším místě, ale i ten se musí striktně řídit pravidlama Škodovky... Nebo to mám raději rovnou picnout lakýrníkovy a nechat mu tam čtverku za opravu?Odpo přihodím foto dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Nerozumim terminu posledni 2 vymeny oleje (priblizne horizont 7 mesicu)- to najedes za 7 mesicu 60tkm? Ma se menit oficialne po 30 tis. Na vymenu oleje to ale nema vliv, jen servisni prohlidku musis delat u skody, tj po 2 letech nebo 30tkm. Protoze tam prodluzuji zaruku mobility a neprorziveni. S olejem to nema dle myho nic spolecnyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajuslimbus Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 (editace) Uznavám, těch 7 měsíců jsem trochu přepískl. Tak dejme tomu 10... 60 nenajdu, ale ikdyž je tam prodlouženej interval, měním to raději po 20-23 tkm. Není den, kdy se s tím necourám po Brně v centru.. Z toho důvodu to měním dřív. Já to myslel tak, jestli třeba nevyžadují, aby si veškeré servisní záležitosti řešil výhradně v autorizáku - jako podmínka toho, že to uznají.. Nicméně to zkusím dík za odpověď a dám info jak to dopadlo Editováno: 30. Červen 2013, autor: Pajuslimbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajuslimbus Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Tak výsledek: Neuznají .. Poslední záruka mobility podle servisní knížky, která by měla být a doposud nebyla vykonána je přejetá o necelých 12 tis. km.. (má nedbalost) :/ .. Ikdyž si myslím, že pochybuju, že koroze se takhle rozvine za tak krátkou dobu, tak do toho navíc zasahuje přestup auta od předchozího majitele ke mně. Ještě je to v řešení, ale podle výrazu v tváři vedoucího technika to nevypadá vstřícně .. Takže lakyrník na vlastní náklady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 (editace) Proč hned lakýrnýk? Odstrojit, odrezit, zakitovat, obrousit. A zástřik Ti už někdo udělá za dvojku. Ikdyž koukám-li na to foto, tak Ti to nešlo až viditělně, takže bych se s tím nepáral a po opravě lehce zamáznul + - odpovídající barvou (nebo dle kodu si nechat namíchat jednu pixlu origo podle čísla). Běž se podívat třeba na lemy blatníků, jak jsou oházený od kamínků, atd. Být Tebou, udělal bych si to sám a když už, tak oběhnout celý auto. Já mám malinkou výhodu mojí černou barvou. Retuš si udělám černým Hammeritem a malým štětečkem z vodovek a ani to nejde poznat, páč je to většinou oházený právě na těch lemech z vnitřní strany. Když si oběhneš to Tvoje auto celé a budeš sledovat oděrky (lemy, dveře, př.nárazník, prahy atd.), stoupnout Ti vlasy na hlavě a zjistíš, že bys dělal celolak. Přece jenom už nemáme nová auta... Editováno: 11. Červenec 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Ročník 2003 (negarážovaný),hnije jak utopená Niva,niečo strašné,skúsim to prejsť riedidlom aby zmizla ta hnedá farba a na ostatné sa môžem vykašľať ked vidím že to začne po chvíľke zase hniť,asi pôjde folia na celé auto,hnije snad všade,nad čelným oknom,nad svetlami,bočné prahy ... Strašné niečo,hanba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Mas koupit lepsiho supa, samozrejme se to netyka kufru, tam nepomuze ani zlato. Ted uz davaji ale tesneni z gumy, ne z peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.