Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to či prehráva origo alebo pálené cd by nemalo na silu signálu mať vplyv to by skôr sekalo a skrečovalo ako zoslablo signál.

neviem, symphony som nemal ale neni tam možnosť ako mam napr na pio a to SLA - source level adjustment???

Vloženo

Ahoj vsem, posledni dobou se tu mnozi inzeraty, ze nekdo koupi Symphony do Fabia s MP3, pred Vanocema forum a vubec Fabia deni z casovych duvodu zanedbavam, tak se ptam, jesti to existuje, pripadne nejaky podrobnosti. Dikyl

Vloženo
Zrovna v pátek jsem ho montoval kolegovi do fábky. Funguje to dobře!!!

Z výše uvedené adresy (BRM) za cca 5500,-. Píší repasované ,ale je to nové! :palec2:

A podporuje ID3 tagy a prepinani alb jako pri changeru nebo jak? Vice podrobnosti, pls :)

Vloženo
Nechci zakládat nové téma, když se to také týká dotazu k Symphony-jak je to s multifunkčním volantem? Existuje do Fabie vůbec něco takového?

Ee, do Fabie MF volant neexistuje, a ani do F2 MF volant existovať nebude :angry:

Vloženo

Naši maj Astru a ta má krásné ovládání pod volantem...chtěl bych do Fabky taky něco takového, a zároveň bych chtěl rádio komunikující s MaxiDotem, což bude koukám ale asi zároveň docela problém...

Vloženo
Naši maj Astru a ta má krásné ovládání pod volantem...chtěl bych do Fabky taky něco takového, a zároveň bych chtěl rádio komunikující s MaxiDotem, což bude koukám ale asi zároveň docela problém...

Ja jsem ho mel na zafire a fakt bylo supeer, navic se dal kopit i prevodnik na jine znacky autoradii a fungovalo to.

Vloženo

Ja jsem ho mel na zafire a fakt bylo supeer, navic se dal kopit i prevodnik na jine znacky autoradii a fungovalo to.

jj, do opelu převodníky na pár rádií jsou, bohužel pro VW nejsou, takže když maxidot, tak Symphony a to dálku nemá, osobně mi taky ovládání rádia na volantu chybí, nevím jestli nejde dodělat z OI - to jsem nezkoumal.

Vloženo

zdravím, zdravím, zdravím, měl by někdo popis káblíku vedoucích do rádia, koupil jsem new radijko sice se stejnými ISO, ale jinak zapojenými, nevím sice ještě jak je povytahovat, ale také hlavně kabely v autě mají jiné barvy než u nového radia :-(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...