Prosinec 6, 200618 r to či prehráva origo alebo pálené cd by nemalo na silu signálu mať vplyv to by skôr sekalo a skrečovalo ako zoslablo signál. neviem, symphony som nemal ale neni tam možnosť ako mam napr na pio a to SLA - source level adjustment???
Prosinec 16, 200618 r Ahoj vsem, posledni dobou se tu mnozi inzeraty, ze nekdo koupi Symphony do Fabia s MP3, pred Vanocema forum a vubec Fabia deni z casovych duvodu zanedbavam, tak se ptam, jesti to existuje, pripadne nejaky podrobnosti. Dikyl
Prosinec 16, 200618 r Zrovna v pátek jsem ho montoval kolegovi do fábky. Funguje to dobře!!! Z výše uvedené adresy (BRM) za cca 5500,-. Píší repasované ,ale je to nové!
Prosinec 16, 200618 r Zrovna v pátek jsem ho montoval kolegovi do fábky. Funguje to dobře!!!Z výše uvedené adresy (BRM) za cca 5500,-. Píší repasované ,ale je to nové! A podporuje ID3 tagy a prepinani alb jako pri changeru nebo jak? Vice podrobnosti, pls
Prosinec 17, 200618 r Hoši já ho montoval kolegovi,ale zjistím informace. Byl k tomu i manuál. ID3 tagy to umělo.
Prosinec 17, 200618 r Hoši já ho montoval kolegovi,ale zjistím informace. Byl k tomu i manuál. ID3 tagy to umělo. Vdaka, tesime sa - aspon ja urcite
Prosinec 17, 200618 r Do Octavie Tour se dava Symphony s MP3. Zkuste si na strankach skodovky najit manual...
Prosinec 18, 200618 r Nechci zakládat nové téma, když se to také týká dotazu k Symphony-jak je to s multifunkčním volantem? Existuje do Fabie vůbec něco takového?
Prosinec 20, 200618 r Nechci zakládat nové téma, když se to také týká dotazu k Symphony-jak je to s multifunkčním volantem? Existuje do Fabie vůbec něco takového? Ee, do Fabie MF volant neexistuje, a ani do F2 MF volant existovať nebude
Prosinec 20, 200618 r A nešel by ten ovladač radia co se dává do Roomstera pod volant zprovoznit do fabie na Symphony?
Prosinec 20, 200618 r Nevim, jestli je ovladac z Roomstera zrovna to pravy orechovy... Me osobne pekne vadil, resp. spis jeho umisteni.
Prosinec 21, 200618 r Jenže nic jinýho k symphony nedáme, pokud teda ten roomstrovskej by šel. Třeba ne.
Prosinec 21, 200618 r Naši maj Astru a ta má krásné ovládání pod volantem...chtěl bych do Fabky taky něco takového, a zároveň bych chtěl rádio komunikující s MaxiDotem, což bude koukám ale asi zároveň docela problém...
Prosinec 21, 200618 r Naši maj Astru a ta má krásné ovládání pod volantem...chtěl bych do Fabky taky něco takového, a zároveň bych chtěl rádio komunikující s MaxiDotem, což bude koukám ale asi zároveň docela problém... Ja jsem ho mel na zafire a fakt bylo supeer, navic se dal kopit i prevodnik na jine znacky autoradii a fungovalo to.
Prosinec 22, 200618 r Naši maj Astru a ta má krásné ovládání pod volantem...chtěl bych do Fabky taky něco takového, a zároveň bych chtěl rádio komunikující s MaxiDotem, což bude koukám ale asi zároveň docela problém... Ja jsem ho mel na zafire a fakt bylo supeer, navic se dal kopit i prevodnik na jine znacky autoradii a fungovalo to. jj, do opelu převodníky na pár rádií jsou, bohužel pro VW nejsou, takže když maxidot, tak Symphony a to dálku nemá, osobně mi taky ovládání rádia na volantu chybí, nevím jestli nejde dodělat z OI - to jsem nezkoumal.
Prosinec 29, 200618 r zdravím, zdravím, zdravím, měl by někdo popis káblíku vedoucích do rádia, koupil jsem new radijko sice se stejnými ISO, ale jinak zapojenými, nevím sice ještě jak je povytahovat, ale také hlavně kabely v autě mají jiné barvy než u nového radia :-(
Prosinec 29, 200618 r Preštuduj si toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1593 Upraveno Prosinec 31, 200618 r od vikino1
Prosinec 29, 200618 r ...jasně, takže už vím kam co připojit, potřebuju ty konektory mjinko proházet, ale nevím jak je povytahovat z ISO konektoru.
Prosinec 30, 200618 r Takze existuje i Symphony verze s MP3 a tahle firma to umi provest s mym radiem ? Chapu to dobre ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.