Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to či prehráva origo alebo pálené cd by nemalo na silu signálu mať vplyv to by skôr sekalo a skrečovalo ako zoslablo signál.

neviem, symphony som nemal ale neni tam možnosť ako mam napr na pio a to SLA - source level adjustment???

Tato možnost tam není. Myslím jestli to nemůže být špinavou čočkou.

do je teda dovolena ...

... vysledek by me taky zajimal !!!

Ahoj vsem, posledni dobou se tu mnozi inzeraty, ze nekdo koupi Symphony do Fabia s MP3, pred Vanocema forum a vubec Fabia deni z casovych duvodu zanedbavam, tak se ptam, jesti to existuje, pripadne nejaky podrobnosti. Dikyl

Je možnost nechat vyměnit mechaniku. Jukni sem.

Diky...

Zrovna v pátek jsem ho montoval kolegovi do fábky. Funguje to dobře!!!

Z výše uvedené adresy (BRM) za cca 5500,-. Píší repasované ,ale je to nové! :palec2:

Zrovna v pátek jsem ho montoval kolegovi do fábky. Funguje to dobře!!!

Z výše uvedené adresy (BRM) za cca 5500,-. Píší repasované ,ale je to nové! :palec2:

A podporuje ID3 tagy a prepinani alb jako pri changeru nebo jak? Vice podrobnosti, pls :)

Áno, toto by zaujímalo aj mňa - ako funguje, čo všetko vie, ako sa ovláda...

Hoši já ho montoval kolegovi,ale zjistím informace. Byl k tomu i manuál. ID3 tagy to umělo.

Hoši já ho montoval kolegovi,ale zjistím informace. Byl k tomu i manuál. ID3 tagy to umělo.

Vdaka, tesime sa - aspon ja urcite -_-

Do Octavie Tour se dava Symphony s MP3. Zkuste si na strankach skodovky najit manual...

Nechci zakládat nové téma, když se to také týká dotazu k Symphony-jak je to s multifunkčním volantem? Existuje do Fabie vůbec něco takového?

Nechci zakládat nové téma, když se to také týká dotazu k Symphony-jak je to s multifunkčním volantem? Existuje do Fabie vůbec něco takového?

Ee, do Fabie MF volant neexistuje, a ani do F2 MF volant existovať nebude :angry:

A nešel by ten ovladač radia co se dává do Roomstera pod volant zprovoznit do fabie na Symphony?

Nevim, jestli je ovladac z Roomstera zrovna to pravy orechovy... Me osobne pekne vadil, resp. spis jeho umisteni.

Jenže nic jinýho k symphony nedáme, pokud teda ten roomstrovskej by šel. Třeba ne. :ph34r:

Naši maj Astru a ta má krásné ovládání pod volantem...chtěl bych do Fabky taky něco takového, a zároveň bych chtěl rádio komunikující s MaxiDotem, což bude koukám ale asi zároveň docela problém...

Naši maj Astru a ta má krásné ovládání pod volantem...chtěl bych do Fabky taky něco takového, a zároveň bych chtěl rádio komunikující s MaxiDotem, což bude koukám ale asi zároveň docela problém...

Ja jsem ho mel na zafire a fakt bylo supeer, navic se dal kopit i prevodnik na jine znacky autoradii a fungovalo to.

Ja jsem ho mel na zafire a fakt bylo supeer, navic se dal kopit i prevodnik na jine znacky autoradii a fungovalo to.

jj, do opelu převodníky na pár rádií jsou, bohužel pro VW nejsou, takže když maxidot, tak Symphony a to dálku nemá, osobně mi taky ovládání rádia na volantu chybí, nevím jestli nejde dodělat z OI - to jsem nezkoumal.

zdravím, zdravím, zdravím, měl by někdo popis káblíku vedoucích do rádia, koupil jsem new radijko sice se stejnými ISO, ale jinak zapojenými, nevím sice ještě jak je povytahovat, ale také hlavně kabely v autě mají jiné barvy než u nového radia :-(

...jasně, takže už vím kam co připojit, potřebuju ty konektory mjinko proházet, ale nevím jak je povytahovat z ISO konektoru.

Daj si do vyhladavania -vypichovaky.

Upraveno od vikino1

Takze existuje i Symphony verze s MP3 a tahle firma to umi provest s mym radiem ? Chapu to dobre ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.