Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím nějak jsem nedostal k tomu si nechat vyčíst pin respektive nikoho jsem v okolí nenašel mimo firem kde za to chtějí kolem 700 ale zeptám se jinak na napájecím bloku ISO konektoru je pin "K line" když to připojím dostanu se do rádia abych vyčetl pin ? 

Nejde vyčíst po kabelu! Nutné vyčíst z eeprom, paměť do programátoru atd

před 6 minutami, Milhausek napsal:

Nejde vyčíst po kabelu! Nutné vyčíst z eeprom, paměť do programátoru atd

Tak proč tedy ve škodovce tedy vyčtení možné je ?
respektive jsou ho schopni spárovat s autem

Protože vin zjisti v databázi dle skz

před 3 minutami, Milhausek napsal:

Protože vin zjisti v databázi dle skz

Asi jo co jsem byl ve škodovce tak mi řekli že od léta 2019 mají záklaz říkat pin pouze proti WIN ale že tam auto musí fyzicky dojet a že to z toho tahají přes diag ...

Ne asi ale určitě

před 1 minutou, Milhausek napsal:

Ne asi ale určitě

Dobrá a ty to děláš ?

Právě teď, Milhausek napsal:

Ano

No zeptám se jnak odkud jsi a na kolik by to vyšlo ?
jestli je možno tak mi to hoď do sz . díky

Dobrý den, mám rádio ŠkodaAuto SYMPHONY a nehraje mi v něm CD s MP3 skladbami. Máte nějakou radu auto mám výrobu 2002 a radio je originál. Šlo by nějakým způsobem pustit vlastní písničky na CD nebo k čemu tady ten otvor jinak je ? 

Pokud nepodporuje MP3 tak asi nic pokud umí ovládat cd měnič tak nějaký převodník

• 3 týdny později...

Zdravím
Dotaz ohledně propoje symphony -> cd měnič kabel si budu dělat ze zbytků co zbyly z vraku. 
Spároval jsem barvy které sedí ale zbyl mi hnědý vodič ze strany měniče . Mám tušení že to bude mínus pól jen bych potřeboval potvrdit či vyvrátit.

IMG_20200311_094906.jpg

Ano hnědý je - kostra.

Dobrý večer
Mám takovou technickou ohledně Symphony v jedničkové fabii . vše zapojeno napajecí ISO je plně zapojený ale nejde mi podsvit.
Na pinu kde je podsvětlení se mi napětí objeví ale rádio je stále po tmě. Co se s tím dá dělat ? 
Předem díky M

IMG_20200318_163045.jpg

Není nakodovano na can?

Spatne nakodovano.

No to kdybych tak věděl ..

No asi tak jako diag mám modrý kabel z Číny zřejmě  VAG COM co byl j tomu pribaleny .

Hnu s tím přes tohle? Nebo musí rádio a někde nechat udělat extra ?
Z přebytku času jsem připojil diag a rádio se přihlásilo a dá se přes  "neregistrovaný" dodělat to podsvětlení nebo ne ?
Pokud ano tak jakou hodnotu kam zadat ?
Předem děkuji za případné reakce M

IMG_20200319_173718.jpg

IMG_20200319_173733.jpg

IMG_20200319_173826.jpg

Upraveno od cechp
Rozšíření dotazu

Aktualizace
Po konzultaci na FB Škoda Fabia tak stačilo přepsat parametr z 00407 na 00401 a podsvit je funčkní.
Zapojen pouze K Line na ISO 

• 1 měsíc později...

Zdravím, ve Fabii I mám radio skoda music system 411.

Jen se chci zeptat, predpokladam, ze je toto originalni radio. Tedy má napájení anteny po koaxu, nebo by melo byt za radie napajení nateny( nic tam není). Jak případně ověřím, změřím, že jenapájení anteny OK. Ve městě hraje dobře za jízdy jsou výpadky, a když jsem zajel dál mimo civilizaci, tak nejde ani poslouchat.

Případně, kde ještě co zkontrolovat. děkuji za případnou radu.

Pri origo rádiách ide napájanie po koaxe stále. To že rádio má zlý príjem bude chybou antény, je nutne vymeniť pätku antény, tá bude vnútri zoxidovaná. 

A nemělo by mezi koaxem a zemi byt napeti na radiu, nic tam totiz nemerim

Tak tam bude asi chyba, zadne napeti tam neni. Koukal jsem do manualu radia a nic o zapnuti toho napajeni jsem nenasel, takze asi nakodovani radia bude slozitejsi nez jen primo uzivatelsky, tak musim koupit fantomove napajeni a uvidim

• 1 měsíc později...

Zdravim,

Autoradio Symhony nefunguje zvuk ani s CD funguje podsvietenie, prepinanie stanic. Z radia/CD ide slaby zvuk az pri max. hlasitosti.

V com je problem, neviete poradit?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.