Publikováno Červen 24, 201015 r Páni dnes som bol na STK a neprešiel som kvôli svetlometom predným... Dotyční povedal,že nesmú byť stretávacie a dialkové prehodené opačne, čiže stretavacie nesmú byťbližšie k prednej maske. Má to byť tak ???
Červen 24, 201015 r Autor Takže budema stať STKčka viac Ale aj tak neviem načo su potom tie osvedčenia TUV z Nemecka .... Toto slovensko ide dolu vodou Upraveno Červen 24, 201015 r od TiGeRZ
Červen 24, 201015 r tak ale v cechach si zas na predne okna lepia folie... tiez specifikum v eu nevidane.
Červen 25, 201015 r tak ale v cechach si zas na predne okna lepia folie... tiez specifikum v eu nevidane. Taky jde o to jaky folie sou povoleny...ve vysledku hodne svetle, to ze se si tam lidi lepej tmavy a nikdo to nehlida je vec druha.
Červen 26, 201015 r ano, pokial viem ten dotycny mal pravdu. A to na základe akého predpisu? Áut so svetlometmi (originál) s takto prehodenými komorami jazdí predsa neúrekom.
Červen 28, 201015 r Autor Takže dnes som si prehodil pár e-mailov s dodávateľskou firmou(svetlometov). Boli veľmi ochotný. Napíšem to stručne...Technik na STK pochybil. Upraveno Červen 28, 201015 r od TiGeRZ
Červen 29, 201015 r Tiež si myslím. Ak sú svetlá homologované, technik na STK ti môže fúkať práškový cukor ... . Skôr by ťa mohol vyraziť kvôli tej pretiahnutej kapote.
Srpen 2, 201015 r Podľa mňa, ak by chcel tak ti hneď najde zopar chýb.... ...spomínané svetlá....(o tom som tiež počul) ...kapota ...folia na čelnom skle... TREBA PRIPLATIŤ !!! a stk dostaneš aj ked auto nedonesieš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.