romankoWW Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Zdravím Vásm mám manual 5st, 1.9TDI 77kw r.v 07/2005 vsimol som si ze ked mam zaradenu napr. 3ku a otačky 2800 a hore,tak počujem pískanie,alebo ako by som definoval ten zvuk,take motoricke piskanie,nie ako od turba,ale niekde od motora alebo prevodovky.niekto mi spominal ze to moze byt aj lozisko na prevpdpvke..mam pocit ze to robi aj na 2 prevodovom stupni.. Budem vdacny za kazdu radu!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasacz Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Zdravím Vásm mám manual 5st, 1.9TDI 77kw r.v 07/2005 vsimol som si ze ked mam zaradenu napr. 3ku a otačky 2800 a hore,tak počujem pískanie,alebo ako by som definoval ten zvuk,take motoricke piskanie,nie ako od turba,ale niekde od motora alebo prevodovky.niekto mi spominal ze to moze byt aj lozisko na prevpdpvke..mam pocit ze to robi aj na 2 prevodovom stupni.. Budem vdacny za kazdu radu!!!!!!!! Ahoj, objevil jsi neco noveho? Me to dela to same, taky treba kdyz podradim abych zpomalil; proste pokazde kdyz se brzdi motorem... Dela to na dvojku a rekl bych ze i na trojku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts