Martin_TDi Vloženo 6. Června Sdílet Vloženo 6. Června A poradíš mi v jakém kanále a jak to dokódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července Dá se prosím vypnout zvuková signalizace nezapnutého pásu? Aby zůstala aktivní optická signalizace. Fabia 2 poFL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raďula63 Vloženo 29. Září Sdílet Vloženo 29. Září (editace) Zdravím. Dotaz. Dá se na této jednotce 5J0 920 841 G (viz. přiložený obrázek s kódem jednotky budíků - Škoda Fabia 2 po face, maxidot) nakódovat Inscenace (staging - protočení budíků) a nebo fakt to ta jednotka neumožňuje? Jde mi o to, zda dělám něco špatně a nebo to ta jednotka fakt neumí. Nejde mi to nakódovat ani přes přizpůsobení -10 ani přes kódování - 07. Editováno: 29. Září, autor: Raďula63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.