wirer Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 (editace) kedysi som mal TOTO...len asi manželka dala aktualizovať soft, a kábel je v ťahu. fungovalo všetko, či už čítanie, alebo zapisovanie a s mojim problémom nik nevie poradiť? či ostáva len škodovka? a ako "najšetrnejšie" vysvetliť výmenu BCM jednotky? Editováno: 21. Prosinec 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Čaute, viete mi niekto prosím poradit? Moja FII po FL mi stále vypisuje túto chybu a už som bezradný.Už som pozapínal a povypínal všetko snáď a stále. Ďakujem Address 09: Cent. Elect. (J519) Labels: 6R7-937-087-F.lbl Part No SW: 6R7 937 087 F HW: 6R7 937 087 F Component: PQ25 BCM H11 0017 Revision: -1------ Serial number: 1002424901 Coding: 7E980BB808730200002000C03E089CC000C000CF608000000000 Shop #: WSC 12222 123 12345 VCID: 479DBD9EF60DF926159-8012 Subsystem 1 - Part No SW: 6R0 959 801 M HW: 6R0 959 801 M Labels: 6R0-959-801.CLB Component: J386__TSG_FT 002 3210 Coding: 020000 Subsystem 2 - Part No SW: 6R0 959 802 P HW: 6R0 959 802 P Labels: 6R0-959-802.CLB Component: J387__TSG_BT 002 3210 Coding: 020000 2 Faults Found: 03428 - Activation of Left Adaptive Light 011 - Open Circuit 03429 - Activation of Right Adaptive Light 011 - Open Circuit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Tie je to problem s Cornerom narodou? Adaptive Light...ak mas VAG, skus ich vypnut, zmazat chyby a novy scan -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 hej je to problem s cornerom. ja som to mal zapnute ale nefunguje to tak som to vsetko vypol a stale to hlasi tuto chybu a zaroven svieti ako kontrolka vypalenej ziarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
056152 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Ahoj potřeboval bych u Fabie II Facelit r.v. 2012 aktivovat HHC celé jsem to tu pročetl a nic nenašel u mého rapida jsem si to aktivoval a funguje to, u fabije to nemůžu najít. Neporadil by někdo prosím, manželka mi chce brát rapida , že s s fabii nemůže rozjet do kopce Chlapi věřím v solidarnost, Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 (editace) Tusim to bolo niekde pri ABS-ku. Ale mne sa to nepodarilo zapnut, vyhodilu chybovu hlasku. Ostatne veci v elektronike v pohode -- Z mobilu Editováno: 1. Duben 2016, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 (editace) HHC podporujú jednotky ESP mám taký pocit, a aktivuje sa to v dlhom kodovani. AK sa mýlim tak ma opravte. Na pred FL som to nenašiel resp. neviem aký je súčet kódov ale na fabii po FL tak tam by to nemal by byť problem cez VCDS. PS: 056152: vie tvoja žena používať ručku v kopci ?? Editováno: 2. Duben 2016, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Tady http://forum.skodahome.cz/topic/92862-kódovanie-bcm-u-faceliftu/?p=1841733 jsem se tím zabýval, ale opačně. Chtěl jsem to tehdy deaktivovat. A tady jsem to měl už vyřešeno http://forum.skodahome.cz/topic/92862-kódovanie-bcm-u-faceliftu/?p=1844823. Ale podmínkou je že musí být ESP a náklonové čidlo atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Dnes som si chcel aktivovat staging, v menu indicator_celebration som zmenil hodnotu na "active", klikol na Do it!, vybehla hlaska ci naozaj chcem prepisat hodnotu, potvrdil som a potom vybehol error s hlaskou "request is out of range". Kde robim chybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Prvá otázka: akú máš verziu VCDS? Vo verzii 11.11.3 to určite išlo zapnúť, ale v oboch prípadoch keď som to robil, bola to Fabia vo výbave Elegance.Inak môže byť rozdiel aj v tvojej palubnej jednotke. Máš totiž Scout a vzhľadom na výbavu môžu byť niektoré komponenty auta iné. Aj keď v prípade Fabie Scout si neviem predstaviť dôvod kvôli ktorému by tak malo byť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarousx9 Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Mohl bych se zeptat,mam sice Fabii 2 pred fl a chtel bych nastavit zda jde abych pri odemknuti klicem neodblokoval originalni autoalarm.Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Prvá otázka: akú máš verziu VCDS? Vo verzii 11.11.3 to určite išlo zapnúť, ale v oboch prípadoch keď som to robil, bola to Fabia vo výbave Elegance. Inak môže byť rozdiel aj v tvojej palubnej jednotke. Máš totiž Scout a vzhľadom na výbavu môžu byť niektoré komponenty auta iné. Aj keď v prípade Fabie Scout si neviem predstaviť dôvod kvôli ktorému by tak malo byť. Včera som to skúšal znovu a všetko išlo Tak neviem kde som robil prvýkrát chybu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Ahoj neumí někdo na kódovat stěrače aby při stálém pomalém stírání za jízdy při zastavení jely jen jako cyklovac? Zjistil jsem ze to je v caddy maxi který má stejnou výbavu jako Já ve fabii a ročníkove je ještě starší. Pokud jsem to dal do špatne sekce tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Petrkiller, predpokladam ze uz tie stierace mas. Ak nie, tak skus Central Electronics-Coding-Long coding calculator. Byte 14-bit 7. Myslim ze by malo byt zaskrtnute (alebo ak mas zaskrtnute, tak zrus).Stale, ked je packa na cyklovaci v druhej (?) polohe a zasravis napr. na semafore, stierace zotru len obcas...Este mam vseobecne par dotazov, kamosov Roomster 2014/2015 (pomedzi poslednych vyrobenych, vyssia vybava - maxidot, automat klima, koza, trojramenny volant, 1.2TSI):- HHC funguje- nie je mozne zmenit jazyk Maxidotu? V notebooku mam SK na vyber, no ak chcem ulozit hodnotu, vypise nieco "mimo rozsahu" (request out of range?). Ked to pisem ma este napadlo reset jednotky, ale neviem ci pomoze. Na maxidote SK jazyk nema- Coming/Leaving home - nema svetelny senzor, no nerozbehal som ani manualny CH (tuknutim do packy dialkovych)- okna cez dialkove funguju- staging funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 myslím že slovenčina sa ani nastaviť nedá. Ja tam mám len češtinu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Nepôjde mi na mojej FII nastaviť denné svietenie cez hmlovky? Dnes som to chcel aktivovať no v Cent.elec. som zmienku o DRL cez hmlovky nenašiel. Takisto som nevedel nájsť ako vypnem automatické rozsvietenie stretávacích svetiel po zapnutí zapaľovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 DLR přes mlhovky ti nepůjde. Odporuje to vyhlášce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Viem že to odporuje vyhláške, ale na kamarátovej OII som to nastavoval, tak som myslel že to pôjde aj u mňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Tato O2 byla před FL nebo po FL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 pred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Podle mě může být takhle, že když máš zvláštné denni sviceni to nemůžeš nakodovat mhlovek jako denni sviceni. Když nemáš zvláštního denního sviceni tehdy můžeš nakodovat. To jsou je mé myslenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Pánové a dá se nakodovat když mám denní svícení,tak aby po zapnutí normálních světel,se denní rozsvěcovalo podle natočení volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Pyro: na 99% to nepůjde, protože elektrika fabie je blbá proti Octavii a většinu světel v autě spíná vypínač přes relátka nikoliv BCM jednotka jak v Oktávce. Albín: Nejde, denní svícení není zapojeno samostatně. Jde to pouze u mlhovek, které se dají samostatně rozsvěcet, pokud máš z výroby corner světla ale to se týká pouze Fabie II. Dle popisu máš F1 a tam si myslím že tato funkce není určitě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Nene,právě že už mám fábku II rok výr. 2013,po face s těma světlama co mají mlhovky a denní. Corner světla nemám,sice mám s čočkou ale bez pohybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Albín, denné na túto funkciu nereaguje. no ak máš F2 2013, tak Corner (prisviecovanie do zákrut) sa dá nastaviť/dorobiť na prisviecovanie hmlovkami. robil som to na svojej. no na 90% nestačí len kódovanie. ak nemáš tempomat, tak potrebuješ inú BCM jednotku (asi 50 eur), ak tempomat máš, tak pravdepodobne bude stačiť doťahať 2 vodiče smerom k hmlovkám. ak bude čas a chuť, spíšem návod. čiastočne už sa to tu niekde riešilo, prípadne moja téma v sekcii F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.