OloZX6R Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nevíte někdo, jestli jde zapojit multifunkční volant z octavie, superba nebo octavie2 do fabie tak aby fungoval s tempomatem, rádiem a maxidotem??? Hledal jsem to tady na foru a nic nenašel...díky za reakce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 rádio ano,tempomat né.U octy jdou data přímo do ŘJ motoru,ale u faby do BSG,i když asi by to vyřešit šlo,najít schéma BSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 rádio ano,tempomat né.U octy jdou data přímo do ŘJ motoru,ale u faby do BSG,i když asi by to vyřešit šlo,najít schéma BSG rádio mám symphony z octy, takže to by mělo chodit v klidu, a mam požít volant z oct.1 nebo 2?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 O1.O2 nezprovozníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 O1.O2 nezprovozníš Cože??? oct1 jo?? moc jsem to nepochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 JO z O1.OII má jinou komunikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 JO z O1.OII má jinou komunikaci. sakra, zrovna mám sehnanej ten volant z o2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 31. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Nemá ještě někdo nějakej postřeh k tomuto tématu? Třeba to někdo viděl namontovaný...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Volant v OII komunikuje priamo s RJ volantoveho modulu a komunikuje po Lin Bus. Takže asi ťažko to dostaneš do Fabie. Navyše sa mi zdá, že aj verzia Can Protokolu je už u OII iná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Já bych k tomu volantu z o2 mohl mít i tu řj...ale asi by mi to stejně nepomohlo, zkusim sehnat mv z o1 a uvidím,,,ten z o2 nejspíš prodám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Chtěl bych si dát do fábky multifunkční volant z oktávky. Má někdo s tím nějakou zkušenost? Jsou dvě možnosti - nová a stará oktávka. Jak je to s průměrem volantu a s airbagem? Mám faceliftovou fábku (stadartní volant). Jak řešit napojení tlačítek? Jak je propojit k rádiu vím, jde mi o převedení drátů z volatu do kastle. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Taky bych ho rad ale bylo me receno ze ve starsich fabii MF volant nebude fachat tak nevim. mam 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 preco by nemal fungovat? tempomat ide zapojit na 100% a ovladanie radia na 100% s navigaciou s RJ volantu kt ma ovladanie radia cez jeden drat na navi oznaceny ako REM, cez can bus som este neskusal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 no pochyboval bych o tom že půjde.Půjde rádio nebo navi,ale tempomat ne.Se podívej jak je zapojený tempomat u OI a jak u Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ale impulzy to dava rovnake... skusal si to? ja ano, aj T5 ma velmi podobnu elektriku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 impulzy ano,ale u fabky to jde do BSG,jen jeden do ECU,u OI s multif.volantu jak do ECU tak do jednotky volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 holt sou asi Fabkari odsouzeni nemit MF volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 T5 ma aj multif volant a tie maju BGS podobnu fabiovej... a pracuje to no problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Multivan má multifunkčný volant, ale k nemu je aj jeho RJ ktorá je napojená na konektor tempomatu na BSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Zdravím, zajímalo by mě, zda se dá na F1 sehnat nějaký multifunkční volant, například z dvojkové fabie. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 dá, zkus bazar, aukro atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 A to bude fungovat, ci len ako okrasa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 ak sa veeela pohras tak bude aj fungovat. ale ziaden plug and play to nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Ahoj, založil jsem tu nové téma pro MF volanty. Jak tu asi všici víme tak žádný MF volant se v sériové výrobě do Fábií nemontoval. Ale je mnoho z vás co ho namontovaný má tak se zde pochlubte!!!! Já jsem použil volant páčku a ŘJ z OI/SI A takhle to vypadá, je to i plně funkční. Tempomat i rádio na volantu paráda Editováno: 10. Listopad 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudysik Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Zdravím, Zde na forumu! Snažil jsem se dohledat cokoliv co by mohlo pomoct v úpravě, Ale bohužel nic jsem nenašel pokud jsem něco nepřehlídnul. Našel jsem jen O2 , O3 atd... Mám takový nápad jak si zpříjenit Ovládaní radia s možností propojení rádia z komunikace na volant nebo přez odporové pole. Což odporové pole by mi vyhovovalo.(Hlasitost +,- ,Příjmutí hovoru , Ovladaní měnu ) Ale nejsem si jist zda li by bylo možné tento můj nápad zrealizovat. Vím že by bylo nutné vyměnit Volant a kroužek pod volant , (Možná Ovládací páky). Nevím přesně jak je to tam řešeno pokud tam je nijaký počítač pro komunikaci dále která je zapojen na kroužek. Přes který se dá zapojit ovladaní volantu Airbag. Pokud by piny byli v nijake jednotce a piny nezapojenéjsem ochoten napajet si tam vlastní konektor s korespondujícím zapojením ovládaní pro mé učely. Předem Děkuji všem kdo se budou a chtějí zabívat mým dotazem a řešením či i vlastní úpravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.