Brumla Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Já jsem si musel teď v létě dávat přehoz i na kožený křeslo co mám u PC, protože to v tom horku bylo nepříjemný, takže já taky patřím k těm co se "v kůži potí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 jj, to je proste priplatkova vybava za trest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2006 ale zajimavy je, ze stejne se najde spousta lidi, co tvrdi, ze se v kuzi nepoti. to nechapu proto je na sedáku a opěráku ta perforovaná Alcantara, aby ses nepotil. Já se normálně taky potím, jako prase (chtělo by to asi zhubnout), ale tady mi to nějak nepříde. Na tý hladký kůži nesedíš a prakticky se jí téměř nedotýkáš. To Brumla : je to dobrý a měl jsi nejspíš kliku, pokud jsi to koupil za tuhle cenu, protože ti to počítali jako obyčejnej látkovej potah. Tohle, s tím blejskavým stříbrným hadrem uprostřed, má MAD v ceníku označený jako RS design a mělo by to stát i s výšivkama 4 933,- Kč . Takže máš vlastně tu montáž zadarmo. To je příjemnej dárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 To Brumla : je to dobrý a měl jsi nejspíš kliku, pokud jsi to koupil za tuhle cenu, protože ti to počítali jako obyčejnej látkovej potah. Tohle, s tím blejskavým stříbrným hadrem uprostřed, má MAD v ceníku označený jako RS design a mělo by to stát i s výšivkama 4 933,- Kč . Takže máš vlastně tu montáž zadarmo. To je příjemnej dárek To Jirka: Díky, to je fakt příjemná zpráva, jinak materiál byl na balíku napsán C 5MV RS Design silver výšivka: "V-starý model". A jedna perlička na závěr: Na obalu bylo uvedeno, že faktura se nachází v balíku a bylo to napsáno ve 2 řečech: slovensky a maďarsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 To jirkak: Chlape s tím hubnutím to znám, ale nebylo by lepší kdyby škodovka dělala sedačky s odvětráváním. Přeci nebudu kvůli autu hubnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Já myslím, že pokud bude Škodovda montovat větraný sedačky tak to bude asi pro kategorii SUPERB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 ja si zase myslim, ze skodovka provetravany sedacky nebude davat do niceho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 No uvidíme, možná u toho Superba u nějaké příští verze Laurin a Klement.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Mám skúsenosti s ventilovanými koženými sedačkami v Audine a je to fakt super. Pomáha to. Čo sa týka porovnania koža vs. látka, tak si nemôžem pomôcť, ale po stránke potenia sa je to rovnaké. Jeden čas som jazdil ako autom s kožou, tak aj s látkou. Skôr sa potím viac podľa okolností (nervozita, napil som sa vody a tak). Jedinou nevýhodou kože je, že v zime trochu dlhšie chladí, keď je auto ráno studené. Jedine, že by sa vyhrievanie zaplo skôr, než posádka nasadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 to proste nechapu, ja se v kuzi potim o milion procent vic nez v latce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Tak si říkám, že bych tu po letech oživil téma autopotahů..mohl by někdo nafotit, jak jsou vypadají MADy na zadním opěradle..jde mi o zadní stranu..tedy od kufru.. Tak nějak jsem o nich začal uvažovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak si říkám, že bych tu po letech oživil téma autopotahů..mohl by někdo nafotit, jak jsou vypadají MADy na zadním opěradle..jde mi o zadní stranu..tedy od kufru.. Tak nějak jsem o nich začal uvažovat příští týden jedu do Děčína, tak jestli chceš, pošli mi na mail nebo sz svůj telefon a můžem se potkat. Můžu ti s sebou vzít i vzorník, ale koukal jsem, že mají ted novej a ten nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak si říkám, že bych tu po letech oživil téma autopotahů..mohl by někdo nafotit, jak jsou vypadají MADy na zadním opěradle..jde mi o zadní stranu..tedy od kufru.. Tak nějak jsem o nich začal uvažovat příští týden jedu do Děčína, tak jestli chceš, pošli mi na mail nebo sz svůj telefon a můžem se potkat. Můžu ti s sebou vzít i vzorník, ale koukal jsem, že mají ted novej a ten nemám. Tak to bych to hned okouknul v reálu..Určitě se ozvu a telefon pošlu, na kdy bys to předběžně tak viděl, ten Děčín? Koukal jsem na jejich webové stránky a všude jsem viděl odkazy hlavně na jejich kožené potahy..já bych asi spíš klasické, látkové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 no nebude to po zimě žádná paráda, protože jak už jsem vloni psal, natáhli mi to v servisu blbě a já jsem to ještě neopravil. Takže ve předu se to dost zhrnulo. No uvidíš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 no nebude to po zimě žádná paráda, protože jak už jsem vloni psal, natáhli mi to v servisu blbě a já jsem to ještě neopravil. Takže ve předu se to dost zhrnulo. No uvidíš sám. Ale když se to povede nasadit,tak je to jak origo sedačka, že.. jen jak je to dělané vzadu na opěradlech..pohled z kufru, jsou tam nějaké šńůrky,jako na ostatních typech potahů nebo mají nějaké svoje řešení? Kdy bys měl tak orientačně cestu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 no nebude to po zimě žádná paráda, protože jak už jsem vloni psal, natáhli mi to v servisu blbě a já jsem to ještě neopravil. Takže ve předu se to dost zhrnulo. No uvidíš sám. Ale když se to povede nasadit,tak je to jak origo sedačka, že.. jen jak je to dělané vzadu na opěradlech..pohled z kufru, jsou tam nějaké šńůrky,jako na ostatních typech potahů nebo mají nějaké svoje řešení? Kdy bys měl tak orientačně cestu? já myslím, že v úterý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 no nebude to po zimě žádná paráda, protože jak už jsem vloni psal, natáhli mi to v servisu blbě a já jsem to ještě neopravil. Takže ve předu se to dost zhrnulo. No uvidíš sám. Ale když se to povede nasadit,tak je to jak origo sedačka, že.. jen jak je to dělané vzadu na opěradlech..pohled z kufru, jsou tam nějaké šńůrky,jako na ostatních typech potahů nebo mají nějaké svoje řešení? Kdy bys měl tak orientačně cestu? já myslím, že v úterý Jirko, tvojí zpravu jsem dostal a snažil jsem se odpovědět, ale vznik nějakej problém. Pokud ti to nepřišlo, pošli svoje tel.č.. Zavolám ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tak jsem si na Slovensko napsal, dnes se ozvali a že prý posílají nějaké vzorky..Tak tomu říkám přístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Vy se tu takhle srážíte, že se nestydíte soukromníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 kdybych se nebál, že se v tom budu potit, taky bych o tom přemejšlel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 kdybych se nebál, že se v tom budu potit, taky bych o tom přemejšlel Já budu dávat ty textilní, kůži ne..i když to nepatří do vlákna kožené potahy,tak jsem tu s tím začal..jde o potahy MAD,tak proč to cpát zase jinam. jsem zvědavý,jaké vzorky dorazí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Čistě kvůli inspiraci..jakou barevnou kombinaci byste zvolili na textilní potahy od MADu k barvě auta červená flamenco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 světle růžový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 světle růžový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.