Jehla23 Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Ahoj, mám Fabii a nedávno jsem měl bouračku, mám poškozený nárazník, levý blatník a prý mám ohnutý levý tlumič. Ale má otázka se týká hlavně toho, že mám volant při jízdě rovně otočený o 90°. Jinak řečeno auto jede rovně, ale volant je otočený jako kdybych prudce zatáčel doleva. Co je zvláštní, že auto jinak zatáčí úplně normálně, jako předtím, rozdíl nevidím. Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Daj si urobiť geometriu a tam daju volant do roviny a tak nastavia geomertiu. Potom bude rovno volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Tak tak. Dej udělat geometrii, ale ne jen zbíhavost, ale tzv "lichoběžník" a pak, pokud bude volant nakřivo, volant sundat a nasadit rovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Ok, díky za rady udělám to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.