Březen 2, 201213 r Koukám tady je to samej vtipalek, Když už o tom nic neví tak přidaji alespoň blbej komentař. Nonic skusim to jinde :-(
Březen 2, 201213 r Ondrero: Ty zas válíš. Ale fakt, zdá se mi jako hovadina omezovač vypínat nebo jakkoli ho posouvat. Mi auto jede s čipem skoro 250km/h při 6ti tisících ot. a musím říct, že od 190ti už je to jedno a vůbec se u oktávky nedá mluvit o nějakém příjemném zážitku. Takže proč??? Pokud chcete točit 15 tisíc, kupte si mašinu - stačí nějaké šestikilo, které je na takové otáčky stavěné a enjoy! Ale takhle trápit auto, které na to není dělané. FUJ...
Březen 2, 201213 r jj, taky jsem jednou zkoušel "kolik mi to jede" a i když ručka tachometru atakovala hodnotu 220 (skutečných tak 200) a motor nijak nedával najevo, že by ještě nechtěl jet dál narozdíl od manželky vedle, tak jsem už raději sundal nohu z plynu, pocit z jízdy už nebyl nijak příjemný .
Březen 3, 201213 r Ten omezovač tam je protože!!!! Motor od určitých otáček výkon ztrácí.Máš na budíku 7000 otáček...Motor má největší výkon třeba při 5600 otáčkách. Tak na co ho točit až k omezovači?Leda bys letěl z kopce a chtěl motor trápit Jestli chceš mít dobrej pocit z točení,tak jak říká Jiřka5 kup si mašinu... To je lahoda točit pod prdelí 12 tis....(Zrovna včera jsem jí na 70 kiláčků vytáhnul) A nebo si pořiď Hondu s V-Tec a můžeš si taky točit...
Březen 3, 201213 r Zdravičko, Mam octavii 16tdi a chtěl bych se zeptat jak se da vypnout nebo přenastavit na vyšší hodnotu Omezovač rychlosti který je nastaven na 190km/h motor točí teprve 3700ot/nim. Brzdy i podvozek je dimenzovany i na vyšší rychlost. Mam VAG skoušel jsem to přenastavit, napise nová hodnota uložena, ale stejně tam zustává ta stará. Předem dik za pomoc ;-) Lidi, vy jste fakt blazni! Zadnej omezovac rychlosti tam nemas - to, ze jedes max 190km/h a motor toci jen 3700 ot./min neni zadnym omezovacem cehokoliv, ale tim, ze 5. rychlostni stupen je uz tak tezky prevod, ze motor nema vykon na to vytocit se do vyssich otacek a jet rychleji...
Březen 3, 201213 r A může za to hlavně odpor vzduchu v té rychlosti,který už ten motor nemá sílu přemoct.....
Březen 3, 201213 r Nevim jestli je nebo neni, ale omezovac na otacky k necemu je, aspon zachrani motor, kdyz ne cloveka, omezovac na rychlost at si treba kazdej vypne, ale at si to zkousi nekde sam a ne na okreskach nebo nasich slavnejch dalnicich, lidi tu nejsou na vyssi rychlosti zvykly, staci jet 150 a potkate stado volu na par kilometrech, natoz pak ve 200, co na to asi brzdy? tyhle auta na to nejsou delany
Březen 3, 201213 r Omezovač na rychlost O1 nemá Ta jede přes 250 v serii? Ne!!! Takže omezovač na rychlost nepotřebuje... To mají výkonnější káry.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.