Přejít na obsah

Lava smerovka


Apage

Doporučené příspěvky

ahoj,

potreboval by som radu kde hladat chybu. Nesvieti (neblika) lava smerovka vpredu. Vsetky ostatne funguju dobre.

Skontroloval som ziarovku ta je ok (nova), precistil som a zmeral objimku ziarovky tiez je ok. Precistil som kontakty aj na samotnom svetle (ako do nich zapada objimka so ziarovkou) nic nepomohlo, smerovka neblika.

Zmeral som aj napatie na kontaktoch a zaujimave je ze napatie tam nejake ide.AKo to ma dve stavy zapnute vypnute tak podla toho tam skace aj to napatie. Je mozne zeby tam napatie slo ale niekde sa tratil prud? Niekde skrat? Alebo vadne nejake relatko? Preco nejde len ta jedna smerovka a vsetky ostatne su ok?

Kde hladat chybu? Dakujem. pomohla by aj nejaka schema ako to je napajane, a kde hladat kabel respektive meracie body (konektory)

Dakujem.

Fabia I - 1.4MPI rv2002

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, konektor som mal vytiahnuty (ten hlavny zo svetla), nasiel som ten privodny kablik na smerovku prepojil so ziarovkou na kostru a nic neblika. Na druhej (pravej strane) som to skusil tak isto a tam mi to fungovalo, ziarovka blikala.

Takze by som potreboval ist zrejme po tom kabli dalej, lenze neviem kam ide, aby som to mohol skusit opat pomerat. Kam ide? :help:

Co sa objimky tyka tak tu som skusil prehodit tiez na druhu stranu a tam sla v pohode.

Editováno: , autor: Apage
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cartmanko, ale šak ty sa chystáš ku mne už dlho :D

ľavá strana je teda vodičova hej? o tej hovoríme?

kábel máš vyvesený? môže byť problém tam.

inak je to čierno/biely 0,5ka káblik, poistka tam nie je, ak by tam bol skrat tak ti nesvieti celá strana, ale spínač v BSG to obmedzí.

to že tam niečo nameráš je normálne, indukcia na vedení, ak ten vodič zaťažíš, nič nenameráš :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za link na dokumenty, myslim ze som nieco nasiel a uz som sa z toho aj trosku vysomaril.Zistil som teda ako pisete lava strana - cierno biely kabel, prava strana - cierno zeleny kabel, z riadiecej jednotky idu kabliky do dalsich kablovych zvazkov, potom z nich vychadzaju (uz tensie) idu do svorkovnice T11a (priecna stena vlavo biela, konektor 4-Ľ a 5-P) z tejto svorkovnice ide kablik dalej az rovno na konektor do predneho svetla na smerovku, dalej konci hnedym kablom na kostru. Za tou svorkovnicou T11a je este nejaka odbocka ktora ide neviem kam. Kam to ide?

Ak teda by som odpojil svorkovnicu T16a z konektora XS6 na riadiacej jednotke a skusil tam napojit skusobnu ziarovku na kontakt č.16 mala by blikat? Nemozem tym nieco oddrbat?

Co je to ten spinac BSG ?

A este otazocka co teda znamena pojem vyveseny kabel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...