remus1 Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Sháním do své Octavie autoradio Škoda Rhapsody. Neví někdo, kde by se dalo sehnat? Samozřejmě myslím starší, ale plně funkční. Díky. A nové za 5.500kč bys nechtěl?? A ještě mi prozraď, proč ho chceš, neumí ani mp3 Ty bys věděl, kde ho sehnat? Určitě bych si ho vzal. Nové ještě lepší, než starší. To, že neumí MP3 nevadí. Mám mraky CD. Mrkni se sem. Stojí tam 5700 Kč. http://auto.asp2.cz/octavia-1-interier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš 10 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Nevíte někdo správné zapojení (schéma) tohoto rádia do octy I 10/2002? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Nevíte někdo správné zapojení (schéma) tohoto rádia do octy I 10/2002? Díky za odpověď. Jakého rádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš 10 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Jakého rádia? Viz nadpis, Škoda Rhapsody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 nemas nahodou taku nalepku na boku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 rada jak na radio,, ŠKODAAUTO RHAPSODY,, dal jsem jej do octavia rv, 1998.. radio hraje jak zadam kod... po vypnuti a vyjmuti kliču.. opět žada kod... jinak hraje... jen se mi nechce stale davat kod radia.... help................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Nemá Can,proto to dělá a ještě se ti bude samo po hodině vypínat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 (editace) tak to asi ne jel jsem 3 hod a nic žadne vypnuti radio hralo jak ma.... Editováno: 14. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 (editace) zapoj CAN http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=rhapsody Editováno: 13. Říjen 2008, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 rada jak na radio,, ŠKODAAUTO RHAPSODY,, dal jsem jej do octavia rv, 1998.. radio hraje jak zadam kod... po vypnuti a vyjmuti kliču.. opět žada kod... jinak hraje... jen se mi nechce stale davat kod radia.... help................ Mám podobný problém.Pořídil jsem si autorádio RHAPSODY. V mé OI 2002 mám iso konektor a tak jsem si musel pořídit přechodku z isa na most a ještě fakra přechodku na anténu.Kromě repro na isu (hnědý konektor)mám v černém konektoru červenobílý drát zdroj při zapnutém klíčku,oranžovožlutý stálý proud a hnědý kostra.Dále pak tenký modrošedý a modrobílý(nevím k čemu jsou).Ono se tady dočítám něco o zapojení canu,ale jak poznám který drátek to je jestli je tam vůbec nějaký zapojen.Byl jsem dokonce v autorizované prodejně blaukpuntu kde mají i servis a vůbec mi nepomohli.Nikdo tomu pořádně nerozumí.Každý má plnou hubu keců,ale jak mu vysvětlím o co jde tak kouká jak blb.Dokonce ve škodovce když jsem se zmínil o can zapojení,tak mi řekl elektronik,že OI can nemá. Byl jsem snad už všude možně,ale nikde jsem nepochodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 CAN je v zeleném konektoru 6pinovém, pokud ho tam nemáš, musíš ho dodělat, jde o CAN komfort a musí se napojit za budíkama (je to nejblíž) a pak to bude OK ještě napiš, kde ti ty truhlíci řekli, že OI CAN nemá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 kluci Rhapsody je jen na 4 reproduktory??:-O Sakra když jich mám v autě osm, to mě teda polovina nepojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tie 4 su stredobasy ("velke") repraky, zvysne 4 su vyskove a tie su pripojene cez vyhybku na stredobas. Takze mas realne len 4 kanaly LP / PP a LZ / PZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 A hlavě musíš mít v autě Can Bus sběrnici jinak ti nebude držet paměť!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) Já právě nechám rádio zapojit ve Škodě, ta by ten can měla někde najít, vůbec si do toho netroufám, ale myslím, žře to bude drahý jako sviňa Touhle cestou mě napadá se zeptat, jestli není nějakej šikovnej člověk kterej rozumí elektrice v okolí Brna? prosím Editováno: 4. Listopad 2009, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Já právě nechám rádio zapojit ve Škodě, ta by ten can měla někde najít, vůbec si do toho netroufám, ale myslím, žře to bude drahý jako sviňaTouhle cestou mě napadá se zeptat, jestli není nějakej šikovnej člověk kterej rozumí elektrice v okolí Brna? prosím Děla jsem to kámošovi do OI a CAN jsem natáhnul od komfortní jednotky ale už si nevzpomínám na označení kabelů. Skusím zjisti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Zdravím budu dávat rhapsody ze supa do o ctávky facelift může nikdo poradit co bude potřeba za redukce atd. Vím že iso do toho nezapojím. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 musíš natáhnout cany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 můžeš být konkrétnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 podle schémat natáhnout od komfortky nebo od budíku do rádia komfortní CAN,jinak ti nepůjde podsvětlení a bude se ti co myslím 30 minut samo vypínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reznja Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) Zdravím všechny místní škodováky,prosím o radu,potřebuji zapojt vw radio Delta6 nebo-li Rhapsody do jedničkové octavie rv 2002..myslel jsem jestli tu něco na foru nevyčtu,dočetl jsem s že to není taková sranda a že bude potřeba připojit na komfortku atakpodobně,ale stále nechápu co kam připojit,nikde jsem ani nic na netu nevyčetl,nejsem z toho vůbec chytrý..našel by se tu PROSÍM někdo kdo by mě poradil přesně co mám udělat aby mě radio fungovalo?..trochu si říkám jestli to není utopie ale nemám peníze na pořádné rádio jelikož veškeré finance cpu do rodiny a baráku a toto radio jsem dostal zadáč od kámoše spolu s USB a SD adapterem takže se dají přehrávat mp3 atd..předem děkuji za nějakou dobrou radu která mě navede k funkčnosti tohoto radia..Jirka Editováno: 8. Říjen 2014, autor: reznja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Není nutné zakládat další vlákno, když se to tady řeší v několika dalších, spojil jsem to dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reznja Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) Ok,souhlasim,nepodarilo se mi to tu najit,takze diky! Editováno: 9. Říjen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reznja Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 ....přátelé,Škodovkáři,rozhodl jsem se že to zkusím teda zapojit,CAN vyvedený nemám,mohl bych poprosit o nějaké schéma CAN abych vyčetl z jakých kabelů připojit can plus a can minus?...a než se do toho pustim,dokaže mi někdo s jistotou říct že to bude makat(za předpokladu že to správně zapojim)?...mám octavii 2002 a četl jsem tu i něco jako že ve faceliftu to nepujde apod...předem VELKÉ DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.