Din Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Ahoj všem. Projel jsem pár výmolama na rozestavěné silnici v běžném provozu a mám bahno až na předních zrcátkách, klikách u dveří a i na okýnkách zadních dveří. Pomohlo by domontování předních zástěrek(třeba aspoň proti asfaltu)? Na Fabii jsem také dobělával přední zástěrky a byly to celkem vyhozené peníze. Asfaltu i špíny bylo pořád dost.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 já jsem zastánce zástěrek....je to praktické a mě si to auto i s nima víc líbí.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 (editace) Hmm, tak ja som presný opak Mareka. Prvé čo na aute robím, je dávam dole zásterky. Aj tak to z 99% percent nepomôže, sú to vyhodené peniaze a materiála nepáči sa mi to na autách, predovšetkým na Yetíkovi (sorry Marek, že ti kazím autoritu ) Pokiaľ do teréna nechodíš nejak často, tak ti to visiace strvdnuté bahno na späťáku (mám aj foto ) bude prekážať len dovtedy, kým ho umyješ. Ja však zháňam nálepku na zadné dvere. Je to priesvitná nálepka, ktorá chráni zadné dvere v mieste pri podblatníku pred kamienkami atď. No bohužiaľ neviem ju nikde zohnať V niekoľkých servisoch povedali, že to nemajú. Na Yetíka sa dáva podľa mňa len cca. od 6/10, preto asi na mojom nie je. Edit:dolpnenie Editováno: 12. Srpen 2010, autor: Tomino Men. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 (editace) Ja však zháňam nálepku na zadné dvere. Je to priesvitná nálepka, ktorá chráni zadné dvere v mieste pri podblatníku pred kamienkami atď. No bohužiaľ neviem ju nikde zohnať Na Yetíka sa dáva len cca. od 6/10, takže na mojom nie je. Já mám auto z 12/2009 a mám je tam. Editováno: 12. Srpen 2010, autor: Dubl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Na 01/2010 je taky . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Že by bol môj Yetík diskriminovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Ja som si predne zasterky dokupoval. Bez nich po ceste na hory za lyzovackou som mal cely bok auta zaspineny od zamrznuteho spinaveho snehu asi do 1m vysky. Takze ja som za Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banicek Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Zdravím všechny. Zima se blíží a zvažuji jestli si nechat namontovat "zástěrky" To že je spodek špinavý mi až tak nevadí, spíše mám strach z kamínků z posypu. Má to cenu motovat, nebo né ? Mi osobně se YETI líbí bez zástěrek. Díky za názory. Banicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Jednoznačně zástěrky " A N O " ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonx Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Já jsem přední právě namontoval, s těma zadníma zatím váhám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomir Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Ja som Yetiho kupoval v lete z druhej ruky. Povodny majitel ho kupil 12/2009, pricom predne zasterky uz mal. Pochodil som na nom jeden mesiac a na zadnom narazniku som zacal badat skrabance od kamienkov... hned som navstivil autosalon a objednal som aj zadne zasterky. Auto je krajsie s oboma zastierkami (moj subjektivny pohlad) a samozrejme, ze tie zasterky nie su na paradu ale maju ochranny charakter. Ked som kupoval este Fabiu, tak ta mala len zadne zastierky. Po paru dnoch som dokupoval predne, lebo som mal obcas blato az na prednych a zadnych oknach... Zastierky? Jednoznacne ANO a to predne aj zadne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banicek Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Takže rozhodnuto. Už jsou zástěrky objednané. Má někdo zkušenost s jejich namontováním ? Zvládnu to sám , nebo raději zajet do servisu ? Nejsem moc "zručný".....Dík za rady. banicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Je to jednoduchý sundáš kolo a přiložíš zástěrku abys věděl který šroubky povolíš na plastovým nadkolí sedí to jak prdel na hrnec je tam jen několik šroubků a vyšroubuješ je přiložíš zástěrku a zase zašroubuješ nandáš kolo a je to.Jinak zástěrky jsou určitě lepší stačí se podívat na starší auta bez nich a uvidíš jak maj otlučenou barvu po prahách i částečně na lemech blatníků kde jsou ty zástěrky namontovaný.Navíc částečně zachytávaj bordel od kol tak se to i míň špiní boky auta je to odskoušený a ten kdo tvdí opak tak kecá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Se 16" koly přední a zadní my šli v pohodě namontovat. Nevim jak to ale půjde u 17". Určitě bude méně místa. Nejdříve bych tedy raději vyzkoušel než zbytečně sundával kola. Jinak přední i zadní zástěrky super. spokojenost. Yeti už neni tolik ohozený tak jak býval dříve. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Tím jsem chtěl tedy říci že jsem namontoval všechny 4 zástěrky bez sundání 16" kol. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Čo sa vám tak páči na tých zásterkách? Podľa mňa s nimi Yeti vyzerá ako kačica... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Záleží jaký máš nářadí,velikost kol,jak jsi zručný a se sundnejma kolama se to dělá líp.Máš na to víc prostoru.U předních se to dělá líp tam si můžeš kola natočit podle potřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomir Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Ja mam 17" kolesa a problem s montazou nebol. Predne som mal uz namontovane ked som kupil Yetiho (tam problem nie je, lebo kolesa mozes natocit). Zadne som si montoval sam a kolesa som dole nedaval. Bolo tam trochu menej miesta, no zvladol som to v pohode. Pri zasterkach mas navod, ktore sruby treba povolit a ako zasterky namontovat. Zvladne to aj laik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Přední mají určitě význam. Než jsem je namontoval nemohl jsem občas najít ani kliku od dveří. Asi málo kdo z vás si koupil toto auto do práce. Já sním vymetám kde jaké staveníště, cihelny nebo lomy. Boční přesah předních zástěrek má něco do sebe. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 (editace) Přesně tak pokud se jezdí víc ve špíně rozdíl se zástěrkama a bez je značný. Editováno: 4. Červenec 2011, autor: acek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Mám taky zástěrky za nějaký drobný příplatek a nelituji Určitě jsou rozumnou volbou a je pravda, že na yetíkovi jsou decentní a nejdou moc vidět, takové nenápadné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Zástěrky mám taky a jsou perfektní a jak psal kolega nejsou moc vidět. Mám i fotky jestli chcete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Poprosím tě o ně. Stále váhám Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Fotky zástěrek. Mrkni na : Váš Yeti /A je můj… # 415 a 423. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.