Přejít na obsah

Další nekalá praktika zlodějů - POZOR!!!


Doporučené příspěvky

Příběh je z vyprávění kamaráda z Prahy a tak časy si vymyslím.

Kamarád bydlel v Praze na sídlišti. O auto se bál takovým způsobem, že přímo před domem pod svými okny parkoval starého Fiata a vždy když přijel tak Fiatem vyjel aby si Oktávu zaparkoval na blokovaném místě pod okny. Jednoho krásného dne se k večeru ovšem spustil alarm. Vyběhl na balkón aby se podíval co se děje. Nikdo nikde a tak alarm deaktivoval a znovu zapnul. Ono to ale netrvalo dlouho a alarm zase houkal. Znovu tedy alarm deaktivoval a znovu aktivoval. Blížila se sedmá večerní a alarm znova spustil. Protože byl ve sprše tak auto tam chvilku houkalo. Jak mile to zaslechl nechal sprchování a opět vyběhl na balkon aby alarm deaktivoval a znovu aktivoval. Když vlezl znova do sprchy tak zvonil zvonek u dveří, kde stál rozčílený soused a nadával mu ať s tím něco udělá že se chce v klidu dívat na zprávy a že se blíží večer a že se chce vyspat. Po té co se konečně v klidu vysprchoval a začal večeřet, tak alarm znova spustil. To už mu ale nedalo a tak v županu šel zkontrolovat co se z autem děje a proč se spouští alarm. To byla ale osudová chyba. Lidi koukaly na zprávy tak že nikdo nikde. V tu chvíli k němu přistoupil frajer z bouchačkou a se slovy "to ti to trvalo ty vole, naval klíče a zalez do kufru" byl kámoš totálně v prdeli. Zloděj s ním objel blok a tam ho vyložil. Z autem samozřejmě ujel. Čirou náhodou tam někdo venčil psa a tak si kámoš zavolal domu a zburcoval přes manželku souseda. Vzali auto a jely za kradeným vozem. Samo sebou že volali i policii když auto zahlédli jak zajíždí do náklaďáku. Tak sledovaly náklaďák asi tak půl hodiny než se z policajtama konečně našli až na strakonické silnici. Po té co policie náklaďák zastavila a obklíčila se začali otevírat zadní dveře nákladního auta. Jak to vypadalo? V nákladovém prostoru bylo pět cizojazyčních osob a milá oktáva byla už skoro do posledního šroubku rozebraná.

V servisu mu auto daly do hromady. No myslím že to je celkem dost silné kafe. Tak chlápci BACHA!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:smich::palec2: PEKNA ROZPRAVKA. Jedna PANI POVIDALA. :feve:

Chcel bi som vidiet ako otvoris dvere na Octavii abi si sa dostal k pantom a zvesil ich.Ked je auto nalozene na nakladnom aute. :kuk:

Vybratie prednych sedaciek z auta. ;) Alebo ten nakladak mal rozmery lozneho priestoru 5m x 5m??? :feve::p

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milý Prochy. :palec2: Jak už jsem již na začátku uvedl, je to z VYPRÁVĚNÍ. ;) To znamená že si k tomu určitě NĚKDO NĚCO PŘIDAL. :smich: Mě každopádně nešlo o to abych tady někomu cpal do hlavy :prc: že to auto bylo tak a tak rozebrané. ;) Toho jsi si mohl všimnout že jsem se o tom moc nerozepisoval. PODSTATA byla v tom, jak si ZLODĚJ přivolá majitele i s klíčema od vozu. :) :)

Editováno: , autor: Olin
porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar.

Věřím tomu příběhu až do fáze, kdy majitele zloděj nacpal do kufru. :)

Pak už je to sci-fi.

Už jenom čas (ale i to že ho vyložil o blok dál) který potřebuje na to že zavolá manželku-zburcuje souseda a vyjedou za autem je docela velký.

Kdyby to bylo třeba 2-3min. tak to auto už je dávno v prachu a nemůžou ho pronásledovat a vidět jak zajíždí do náklaďáku. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tahle pohádka mi byla vyprávěná mou mámou asi před šesti sedmi lety, ale s tím, že to byl medvěd a skončilo to u tý bouchačky v ruce zloděje. To je pškný, co se nabalí dál za tu dobu. :-) Já mám vlastní zkušenost,trošku jinou a opravdu reálnou. Před třemi lety v Průhonicích u Hypernovy si paní s SLKčkem přivezla nákup, sedla do auta, nastartovala odjížděla a když dávala přednost při výjezdu z parkoviště,přiskočil frajer, vytáhl jí z auta a ujel. A nikdo se na nic nezmohl. Dobrej zážitek a od tý doby se hned zamykám....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...