Jeremiáš_SK Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Mám problém s knoflíkom ktorý je na pravej páke. Tým knoflíkom sa prepína spotreba, priemerná, hodiny atď. a sú tam v podstate dva knoflíky, horným sa prepínajú údaje dopredu a dolným dozadu. A ten horný knoflík mi niekedy nefunguje vôbec, niekedy funguje normálne a niekedy funguje, ale musím ho poriadne silno stláčať aby sa mi prepol údaj. Spodný knoflík, ktorý je v podstate na to isté prepínanie, len v opačnom smere, fungujem absolútne bez problémov. Neviete kde by mohla byť chyba? Prečo horný knoflík nefunguje a spodný áno? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 chyba bude v pacce, mechanizmus spinace, spinave kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.