Přejít na obsah

Nehrají mi vypálené hudební CD v radiu s cd

Marek1806

Doporučené příspěvky

Zdravím můj problém spočívá v tom , že všechny písničky co si teď vypálím jako hudební CD mi nejdou pouze v mém starším radiu s CD zn. Philips, které přehrává pouze hudební CD. Všude jinde mi jdou. Vypaluji v Ashampoo burning......

Asi před rokem jsem instaloval Windows 7 a od té doby jsem nepotřeboval žádné hud. CD pálit. Budťo jsem si pálil mp3 na CD nebo datové. Nevíte v čem by mohl být zakopaný pes? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Pokud vypaluješ na cd-rw, důvod problému může být buď, že je poškrábané a nebo potřebuje uplně vymazat. Umí to Nero, dává na výběr "rychle vymazání disku (maže cca 1minutu)" nebo "úplné vymazání disku (maže cca 4minuty)". A druhá možnost je, že to vypaluješ větší rychlostí a radio v autě si s tím neumí poradit.. Vypal to na tu nejpomalejší, a uvidíš třeba to bude OK :)

Odkaz ke komentáři

Zkus jak změnu rychlosti vypalování, tak i změnu značky médií - stalo se mi, že celý "válec" 50ks verbatimek z PC krámu mi sice PC vypálil a braly ho i další PC mechaniky, ale i když to bylo audio CD, tak to nevzal žádný běžný "stolní" nebo kapesní přehrávač. Další koupený o měsíc později byly OK. A co je důležitý - je potřeba zvolit režim vypalování DAO - aby se vypálená akustická stopa "uzavřela" - jinak to CD nepřečte žádná jiná mechanika, než zase PC.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...