Zdeny1.8T Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Ahoj, dnes jsem vyndával autorádio z šuplíku, abych připojil subwoofer. No šlo to ven dost blbě a bohužel mi z při tom vypadl z ISO konektoru plusový drát od zapalování a zkratoval o kostru autorádia. Hodilo to jiskru a od té doby na ten drát nejde napětí a tedy ani autorádio nefunguje. Pojistky v autě jsem kontroloval a jsou OK. Prosím někdo nějaký nápad, na co mrknout? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 opetovne zkontoluj pojistku, vyndej ji ven, nekdy vypada, pri pohledu na pojiskovou skrin, ze je ok, neprerusi se uprostred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 7. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Pojistku jsem i měřil, doufám tedy, že to byla ta strávná. Zítra to ještě pořádně zkontroluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 (editace) Vyřešeno, špatná pojistka 37. Díky. Editováno: 8. Září 2010, autor: Zdeny1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.