Publikováno Září 18, 201014 r Zdravím, Chtěl jsem vyměnit žárovky obrysových světel v SuperB I. Servo plast kryt jsem oddělal a i nad levým světlem plast trubici, ale s žárovkou ať jsem otáčel jakkoliv do stran, tak se neuvolnily... Jak tedy odinstalovat staré a dat nové žárovky? Děkuji za stručné odpovědi SuperBone.
Září 25, 201014 r Autor Jak to myslíš? Jako že to je strašné? Když jsou puštěné jen ty modré LED obrysové v noci, tak to je celkem hodně vidět, ale pokud dáš zapnout potkávací bílé světlo, tak ta modrá se úplně ztratí a v rohu je jenom malinka modrá tečka
Listopad 4, 201014 r Autor Nevíte proč mě obrysovky LED zhasli? Nejdriv poblikavali a ted uz uplne zhasli. Je mozne ze to je zimou?
Listopad 4, 201014 r Urcite nie. kup si poriadne a tie ti poblikovat urcite nebudu a nie par za 50 kacek. Ja som ich uz vyskusal. Jedna za 10-15 eura a svietia mi uz rok.
Listopad 7, 201014 r http://www.bi-xenony.sk/data/photos/t10-canbus-8-smd.jpg nieco taketo a si za vodou, tiez mi nevydrzali nic moc az tieto sa osvedcili.
Listopad 26, 201113 r Ahoj kluci mám dotaz k potkávačkám - svítí mi strašně málo (halogen H7). Na technický mi řekli, že to mžourá, proti ostatním autům co tam měli, že to svítí sotva polovičně. A já od toho vůbec nevidím. Napadají mne dva důvody: 1) Při pohledu na kulatou "čočku" potkávaček zvenku je mléčná a úplně matná - má to tak být, nebo má být čirá a je něčím zasviněná/zašlá????? Pokud ano, dá se to nějak vyčistit aniž by člověk rozebral půl auta?? 2) Mám tam nějaký noname žárovky od benzínky, můžou svítit naprd. Koupil jsem si nový Osramy s 50% větší svítivostí. Než je tam ale dám, chtěl jsem se tu na tohle zeptat... Alespoň kdybyste doma mrkli na ty potkávačky, jestli taky máte tu čočku mléčnou a matnou, nebo jestli to mám fakt zasviněný. Díky moc
Listopad 26, 201113 r Nech znovu nachromovat parabolu. Určitě je černá spálená a světlo se nemá od čeho odrážet.
Prosinec 2, 201113 r Já trochu laboroval a jak jsou stále ty mlhy a není nic videt. Tak jsem scháněl žluté žárovky a nakonec je sehnal a můžu jen doporučit. Na mlhu naprosto supr. Upraveno Prosinec 2, 201113 r od NÉŤA
Leden 20, 201213 r Mam dve otazky: 1: jde vyndat, nandat xenonova vybojka jen s oddelanym servem a na druhe strane s oddelanym privodem vzduchu do airboxu? 2: je potreba potom xenony serizovat? (origo bixenony) diky
Leden 20, 201213 r Jde ale zlámeš si ruce. Já jen lampu povolím a trosku nakloním a pak je měním. A servo tam nechávám. Pak je musíš seštelovat. Ale stačí si to označit a pak vše vrátit na označení a nemusíš nic štelovat.
Leden 21, 201213 r Mě se daří vyměnit výbojky tak,že oddělám jen ten plastovej kryt serva a rukou se tam dostanu.Potom žádný štelování.Práce na cca 15minut obě.
Duben 12, 201312 r ahojte do auta sa moc nevyznam a chcel by som si vymenit žiarovky v prednych svetlach ale neviem ako mam odmontovat to sacie potrubie. nevidim tam ziadne šroby a v manualy je len demontovať ale žiadny navod. možno som lama ale radšej sa opýtam skúsených. dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.