Chrudimák Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 V práci trčím, ale jen do zdi čumím, pracovat bych měl, ale kdo by na to myslel. Myšlenky mé dnes celý den po světě lítají, mého Yetiho stále hledají. Yeti, miláčku kde tě mám, proč už dávno s tebou po cestách necestách nelítám, jak dlouho na tebe ještě čekat mám? Srdce se mi svírá myšlenkou na tu dobu dalekou, kdy se poprvé setkáme a na společnou cestu vydáme. Už pro tebe čtyřlístek suším, na přední sklo ti ho nalepím, doufám, že ti pak štěstí přinese, smůlu a nehody odežene.... Jdu si uvařit čaj. Básníci samouci tě podporujou,tak nebreč. Čéče Artigas, z toho čekání skutečně magoříš, musíš taky užívat života,auto je jen jedna z radostí. Buď v klidu a pohodě a zhluboka dýchej. Až budeš kupovat druhýho Yetiho,tak už ti to ani nepřijde.(já počítám,že za 3 roky kupuju druhýho) Dávej taky v práci pozor,když jseš tak roztržitej,aby ti nespadlo něco na kokos, třeba šéf nebo cokoli jiného. Pak by tě musel vozit jinej řidič,jako medvěda. To by jsi teprve skučel...Tak si na to vzpomeň a ono tě to zklidní... Dneska jsem se byl ve Žďáru nad Sázavou podívat na Yetiho Championa v Tangerine barvě. Vypadá to dobře,byla to 1,4 Jízda krásná na 16tkách 215/60 to krásně tlumilo.Okruh kolem města po nových i starých silnicích. Strašně jsem si jízdu užil,ty sedačky krásně drží. Úzké silničky na Vysočině,Yetík byl obratný,jak lasička. Jen ten motor mi připadal slabej,já jsem zvyklý na silnější a to se ti zdá,že to nejede a nejede. V pátek jdu dělat konfiguraci, beru Championa, stříbrňáka 2.0 TDI DSG,to je 103 kw,mám ten samý u Octávie,tak jsem na něj zvyklej, sice bude v březnu,ale to už začne jaro,zatím budu občas zkoušet nějakou předváděčku. Do té doby hérečky,chlastání a tak . V prosinci si jedu lehnout do písku na Varadero,tam bude na střídačku Mojito,Kuba libre, Dajkiri, krásný mulatky,tak ono to uteče. Na čekání musíš mít metodu. Pak už to jako jít ráno pro housky a mlíko,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 (editace) To bude nejdelší týden v mém životě.Ještě že pořád makám,a nebo někde chlastám,tak to by mohlo útéct rychle Editováno: 17. Listopad 2010, autor: Distephano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Zdravim Tak ja jsem se konecne v patek dockal No tohle sem nepiš, kde máš informace o autě a fotky ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Na vědomost tu nyní dává, dnes nebude se mnou sranda žádná, po včerejším pálení jablkovice bolí mě hlava převelice. Před chvilkou jsem se probudil, vodu na kafe postavil, paralen si naordinoval, do práce omluvnou SMS poslal, že z důvodů mnoha mozkových buněk úmrtí, se dnes má maličkost v práci neobjeví. Jo, jo, nepijte chlapci nepijte, pokud alkohol tak špatně jako já snášíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 No kdyz palis z jablek tak se nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefs Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 No tohle sem nepiš, kde máš informace o autě a fotky ???? To vis, v te euforii nemam cas psat . Takze sem nebudu psat, ze mam yetika 4x4, tdi 81kw, cerveneho, ambition + navic akorat paket pro spatne cesty. Obute ma aktualne kumho kw19 215/60 r16. Fotky pridam nekdy pozdeji, kdyz dorazim domu je uz tma, takze se pokusim o vikendu ho bliknout... P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 To vis, v te euforii nemam cas psat . Takze sem nebudu psat, ze mam yetika 4x4, tdi 81kw, cerveneho, ambition + navic akorat paket pro spatne cesty. Obute ma aktualne kumho kw19 215/60 r16. Fotky pridam nekdy pozdeji, kdyz dorazim domu je uz tma, takze se pokusim o vikendu ho bliknout... P. Yeti ambition červený? Čtu to dobře. Já chci fotky, fotky, fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 No kdyz palis z jablek tak se nediv Když se jablíčko povede, je to dobré pití, ale to lepší – švestky, ty teprve do kotle půjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 To vis, v te euforii nemam cas psat . Takze sem nebudu psat, ze mam yetika 4x4, tdi 81kw, cerveneho, ambition + navic akorat paket pro spatne cesty. Obute ma aktualne kumho kw19 215/60 r16. Fotky pridam nekdy pozdeji, kdyz dorazim domu je uz tma, takze se pokusim o vikendu ho bliknout... P. Někdy sem také napiš, jaký máš pocit z jízdy na těch pneu. Já o víkendu na zkoušku přezul přední nápravu své Fábie combi ze zimních Conti TS760 na Barum Polaris2. Odpoledne si auto půjčila dcera a po návratu se ptala, co je s autem. Ten rozdíl v hlučnosti je opravdu znát. Takže Barumky na Yetiho nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefs Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Někdy sem také napiš, jaký máš pocit z jízdy na těch pneu. Já o víkendu na zkoušku přezul přední nápravu své Fábie combi ze zimních Conti TS760 na Barum Polaris2. Odpoledne si auto půjčila dcera a po návratu se ptala, co je s autem. Ten rozdíl v hlučnosti je opravdu znát. Takže Barumky na Yetiho nedám. Pocity jsou v pohode Gumy budou urcite hlucnejsi - to je dano vzorkem. Ja vybiral obuti abych v zime dojel domu. Bydlim v Beskydech a kus cesty domu je neudrzovane a pekne do kopce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Dneska dorazil k prodejci V úterý si jdu pro fakturu a ve čtvrtek už 100% jezdím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Já jezdím už v úterý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Dneska dorazil k prodejci V úterý si jdu pro fakturu a ve čtvrtek už 100% jezdím A co jsi koupil? Championa světlýho ? A dáš si na něj tu tmavou folii,jako na profilu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Obyčejný 2,0 TDI CR DPF/81 kW Active a nějaké doplňky navíc.Obrázek v profilu je jen nouzový než si tam dám svého Yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Tak mého srdce Champion už mi stojí před barákem, dneska jsem najezdil tak 150km a ani se mi z něj nechtělo ven, hned zítra ho zkusím nafotit na Anapurnách než je vyměním za zimní sadu, i když i tu mám na elektronech, nechtělo se mi tam dávat obyč plecháče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Obyčejný 2,0 TDI CR DPF/81 kW Active a nějaké doplňky navíc.Obrázek v profilu je jen nouzový než si tam dám svého Yetiho A dáš si tam tu folii ? vypadá to moc dobře,to by byly fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 A dáš si tam tu folii ? vypadá to moc dobře,to by byly fotky.. Na tom obrázku se mi to celkem líbí,ale chtěl bych to vidět naživo.Zítra už ho budu mít,ale nejprve si ho nechám v originále a postupně budu nějaké maličkosti přidávat,ale jestli se dotane i na pruhy,to se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Ještě musím vybrat lité kola a NEMŮŽU se rozhodnout které ))))))To je momentálně priorita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Na tom obrázku se mi to celkem líbí,ale chtěl bych to vidět naživo.Zítra už ho budu mít,ale nejprve si ho nechám v originále a postupně budu nějaké maličkosti přidávat,ale jestli se dotane i na pruhy,to se uvidí Mě se ty pruhy líbí,ale taky je potřebuji vidět na dobré fotce nebo na živo. Zatím jsem neviděl ani jednoho Yetiho s těmito pruhy. Čéče,ty si dáš do profilu speciální Yetiho krofky a pak je nebudeš mít? To je hodně překvapivý střih. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Ještě musím vybrat lité kola a NEMŮŽU se rozhodnout které ))))))To je momentálně priorita. No dyť to máš na profilu, kup ty černý Anapurny,vždyť jsou nádherný,co chceš lepšího hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 No dyť to máš na profilu, kup ty černý Anapurny,vždyť jsou nádherný,co chceš lepšího hledat? Mám pár favoritů,a chci vyzkoušet jak by vypadaly bílé kola,ale před koupí asi hodím na forum anketku a uvidíme,každá rada dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 24. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Mám pár favoritů,a chci vyzkoušet jak by vypadaly bílé kola,ale před koupí asi hodím na forum anketku a uvidíme,každá rada dobrá Yetiho budu mít na elektronech, ale není to tak dávno a doma jsme se dohadovali, co na zimu a kupodivu obě moje ženský chtěli černě lakovaný elektrony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Mám pár favoritů,a chci vyzkoušet jak by vypadaly bílé kola,ale před koupí asi hodím na forum anketku a uvidíme,každá rada dobrá Na forum se vykašli,tam budeš mít směs názorů a zase nebudeš vědět. To si musíš vybrat sám. Nebo je logický,že si vybereš to,co se líbí Pepkovi ze samoty u lesa? Ani jsem nevěděl,že jsou ve hře bílá kola,kde jsi to viděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Našel jsem internetovou stránku kde máš Yetiho a asi 50 druhů kol,a ty které si vybereš se na Yetim vždycky zobrazí aby si měl představu, jak by mu to slušelo nebo naopak.A bílé vypadaly celkem hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Našel jsem internetovou stránku kde máš Yetiho a asi 50 druhů kol,a ty které si vybereš se na Yetim vždycky zobrazí aby si měl představu, jak by mu to slušelo nebo naopak.A bílé vypadaly celkem hezky. To myslíš bílé na léto a nechat si ty současné na zimu? No to by šlo, jaká bude barva auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.