Přejít na obsah

Držák nápojů - prosím o radu

misapietro

Doporučené příspěvky

č.3 s loketkou

jj cool kdo tohle vymyslel... :D taky me to stve, ve fabce sem nemel loketku a daval piti - sic maly - na konec tunelu kde to ma bejt pro zadni cestujici a bylo to super, ten predni vyklopnej vedle radia byl nebezpecnej :smich:

No loketku vymyslel jeden ing. a držák druhej ing. Bohužel už to nekonzultovali. :smich: Ale jinak loketa Gooooood vynález.

Bez loketky ani ranu !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stonásobně lepší, by byl držák nápojů jaký je v Golfu, Boře nebo nyní Jettě, je umístěný nad autoradiem v palubce, je to takový šuplík,ktgerý vyjíždí po zamačknutí a hlavně na něj jde vzduch od ventilátorů, tak že když máš climu, tak to je porád dostatečně chlazené

Odkaz ke komentáři

Stonásobně lepší, by byl držák nápojů jaký je v Golfu, Boře nebo nyní Jettě, je umístěný nad autoradiem v palubce, je to takový šuplík,ktgerý vyjíždí po zamačknutí a hlavně na něj jde vzduch od ventilátorů, tak že když máš climu, tak to je porád dostatečně chlazené

presne tak pane ;)

Odkaz ke komentáři

Drzak napoju je bezva vec, ale nedoporucuji poustet k nemu male dite. Me dvoulete dceri stacilo 10 sekund a od te doby uz nedrzi zpatky zatlaceny ve stredovem panelu a jezdim s otevrenym. Ted si pripadam jako blbec, ale at koukam, jak koukam, nemuzu prijit na to, co se rozbilo/ohnulo/zlomilo :( . Vyndat ten drzak jen tak asi nejde, to se musi sundat i stredovy panel nebo co? HELP!

Odkaz ke komentáři

Drzak napoju je bezva vec, ale nedoporucuji poustet k nemu male dite. Me dvoulete dceri stacilo 10 sekund a od te doby uz nedrzi zpatky zatlaceny ve stredovem panelu a jezdim s otevrenym. Ted si pripadam jako blbec, ale at koukam, jak koukam, nemuzu prijit na to, co se rozbilo/ohnulo/zlomilo :( . Vyndat ten drzak jen tak asi nejde, to se musi sundat i stredovy panel nebo co? HELP!

covece mam stejny problem!!! mel sem to ted o vikendu komplet rozebrany a vubec netusim! vyndat/vysunout jde samotny drzak, vpred jsou po stranach ty dva maly pacicky staci na ne zatlacit, jinak me to slou i bez toho vysunout smere nahoru, kdyz jsem ho otevrel a silou ho vytahoval... ale fakt sem na nic taky neprisel :disgust:

Odkaz ke komentáři

JESTLI SE NEKDO CHCE TOHO DRZAKU ZBAVIT TAK HO KOUPIM I DRZAK NA BRYLE BYCH BRAL !!KDYZ TAK PISNETE ZPRAVU!

No hele já jeden držák na brýle mám,mělo by to být do Octy ,zkoušel jsem různě přikládat a za boha jsem nedošel nato,kam má ten držák přijít !!!

Kdyby někdo věděl kam ho dát,poraďte.... díky

Odkaz ke komentáři

Tak pro ty co nejznaj kvalitní originální držák nápojů. :D

obr.1

tak ja tedy tam mam jeste schranku na bryle :p

nicmene ten drzak napoju je na dve veci... date do toho tak max ledovy kafe od meka a to uz s potizemi a kdyz to chcete vynadat, tak musite s loketkou nahoru :angry:

Odkaz ke komentáři

JESTLI SE NEKDO CHCE TOHO DRZAKU ZBAVIT TAK HO KOUPIM I DRZAK NA BRYLE  BYCH BRAL !!KDYZ TAK PISNETE ZPRAVU!

No hele já jeden držák na brýle mám,mělo by to být do Octy ,zkoušel jsem různě přikládat a za boha jsem nedošel nato,kam má ten držák přijít !!!

Kdyby někdo věděl kam ho dát,poraďte.... díky

No ten drzak ide pred rucku trosku napravo..

Akurat sa mi stala taka vec- dal som tam okuláre, zavrel a hop? Nejde otvorit... :unsure: taze to dako musim vyriesit...

Odkaz ke komentáři

Mám ve výbavě i origo loketku a i ten držák na pítí pod ní. S loketkou jezdím pořád dole. Navíc, aby to bylo naprosto pohodlné, musí být sklopená níž než vodorovně. Tedy aspoň podle mého gusta. Takže se pod ní jednak nic nevejde A potom, abych zvedal za jízdy loketku, abych se mohl napít? :doh Kdyby bylo podle mého, ten ten držák bych vyhodil a dal tam nějaký šuplík na bordel. Kombinace těchto dvou doplňků výbavy je nedomyšlená.

Mas pravdu, lecktere dily jsou splacane z koncernu VW, ale nedomyslene ...treba i ta loktka je v kolizi s ruckou <_<

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...