Igor Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ja som hlavne zvedavý na interiér, retuše od CJa sú takmer identické s tým, ako to má vyzerať v reáli - aspoň čo som počul od ľudí, čo ho videli. Akurát predný a zadný previs má byť dlhší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 něco málo tady: http://www.autoweb.cz/autosalon-zeneva-200...koda-yeti/16355 paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 to je to co jsem viděl, jen jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No doufam, ze to, ze to bude jen predohrab sou kecy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No jsem docela zvedav, tyhle fotky vypadaji celkem zajimave. Vubec se mi nelibi styl designu, kterym se Skodovka ubira, ale tohle je zajimavy, az na tu masku, ktera je tam jak prilepena, jako u vsech dalsich skodovek. A snad to ty motory utahnou. Ale celkove zajimavy, uvidime, co Zeneva. Jinak 4x4 bych cekal, i kdyby ne hned, tak treba dalsi modelovej rok, vzdycky se musi nejak vylepsovat Nazor z diskuse tam předohrab a podvozek z fabie... prostě další hustý sportovní mega kůl in lajfstájl frístájl esjůví, který zmákne i brutální příčný práhy před hypernovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No ty informace jsou až podezřele bleskoidní, zrovna u autowebu se celkem divím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak už tu máme další a překvapivě zcela odlišný "TOP SECRET INFO"...tak si vyberte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 "TOP SECRET INFO"... http://www.autoweb.cz/autosalon-zeneva-200...koda-yeti/16355 proc? to je stejny auto a rek bych ze je to jasny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 amogh: Nejde o auto, ale o to, co je na autowebu za bludy v "článku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Blidy je slabé slovo. Ad 4x4 - nabíhat do výroby budou nejdřív čtyřkolky, dvoukolky až na podzim tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Protože koukám, že to holanďanům spíš nefunguje než funguje, tak jsem ty fotky dodil na imageshack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 kua, líbí se mi moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Musim se pridat, takhle se mi fakt moc libi, myslim, ze to bude bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 fešný Yetti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Zatial mi je zo vsetkych SUV sveta zle...ale pre Skodu mam akosi slabost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak jako já SUV nemusim a ani tohle bych si nekoupil. Ale muj sobjektivní názor je ten, že je tohle asi nejhezčí z designove linie Fabia/Roomster/Yeti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 je to Roomster-Fabia II-Panda, celkom pekné, až na tie predné svetlá mi prídu ako zmenšené oproti fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Preco tie svetla v narazniku nesvietia cele???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tady taky něco http://news.auto.cz/spy/spy-photos-skoda-yeti-3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Preco tie svetla v narazniku nesvietia cele???? mohla by to byť smerovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ale vypadá to masivně. Asi to bude největší škodovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak jsem na to vazne zvedavej ... hlavne take na ceny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 super... záleží na ceně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 vypadá moc pěkně doufám že začnou jezdit příští týden bez plachty, abych si je mohl pořádně prohlédnout zblízka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) To ma akoze 2 nadrze? Zda sa mi to, alebo to ma naozaj kryty nadrze z oboch stran? EDIT: vyfuk je raz vpravo a potom vlavo Editováno: 25. Únor 2009, autor: triktrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.