Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No dnes som si objednal tento set do fabce ked som videl tu cenu, zavrel som oci a dal potvrdit objednavku :) dufam ze to bude lepsie hrat ako origo, lebo ma trafiii :smich: ...Par ludi mi hovorilo ze su to gut....Nemate s nimi nejake skusenosti ?

esk163sm.jpg

Vloženo

Uz mi nic ine neostava, len sa tesit. Len ma stvu tieto umele kruzky34605m.jpg budem ich musiet do buducnosti poriesit s MDF...a samozrejme nieco spravit s vytlmenim dveriii....Pani co by sa stalo keby som dvere vytlmil tymto izolacia mame toho v robote dost -_-

Vloženo
Mam v Octávě Hertze DSK 165 ve předních dveří o v platě DCX 690 a hraje to perfektně.

dvere si vytlmoval cim ?

Tak set hertz uz je doma.....obsah 2xHT18 2xEV165S 2xEM100 2xvyhybka CX300 + srobiky a tak.....doporucuju mi dat vsetky repro do predu....hmmmm ale kam dopredu umiestnit ten co ma priemere cca 10cm EM100 ??? Najlepsie by bolo do dveri, ale kam ? :disgust:

Vloženo

To samé mě napadlo. Kompa jsou sice fajn a třípásmové budou hrát bohovsky, ale kam stím třetím přeproduktorem? Pod palubku? Nebo někam do dveří? Ale tam až asi nebudemísto.

Vloženo

no idem si davat robit na palubovku s laminatu nejake cudo :) tam narvem ten stredy + vyska....uvidim ako to bude...dnes mi to tam ide merat ;) Vyhybky som narval do palubovky za spinacom svetiel...a druhu vyhybku pod odkladaci priestor spolujazdca za ten plast.....

Vloženo

Tlumit bych doporucil treba www.tappaja.com - tappajomat, mam s nim delany cely auto . Jinak s temi 3 pasmy drzim palce at je spravne udelas, vysku natocit spravnym smerem na posluchace, stredak v palubce by mel byt OK, ale taky lehce natocit, basak do dveri. PAk chci slyset vysledek :-)

Vloženo

Dnes som si to len tak zapojil priblizne kde budu aj repro....hra to fakt super :rock: ..ale uz mi tam chyba nejaky dobry woofer ;) ....ale momentalne ficim len na tych vo dverach.... vytlmenie dveri musi byt :punk:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...