Gus Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Buď musíš pořádně zabrat, nebo je můžeš zkusit povoli na pořádně zahřátém motoru. Mě jednou na Felicii nešla jedna svíčka povolit, a když jsem to zkusil na teplém motoru, tak jsem jí vyndal. A to ti nejdou všechny čtyři? Zkoušel jsem zatim jen dvě,ale na studeném motoru.Ohřát ho mě taky napadlo až bude chvilka času zkusim to,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohuš75 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Buď musíš pořádně zabrat, nebo je můžeš zkusit povoli na pořádně zahřátém motoru. Mě jednou na Felicii nešla jedna svíčka povolit, a když jsem to zkusil na teplém motoru, tak jsem jí vyndal. A to ti nejdou všechny čtyři? Zkoušel jsem zatim jen dvě,ale na studeném motoru.Ohřát ho mě taky napadlo až bude chvilka času zkusim to,,, jo, ohřej to, ta díra na závit by se měla roztáhnout víc, jak svíčka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 tak sem to ohřál a ejhle ,,svíčky povolily , dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohuš75 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak sem to ohřál a ejhle ,,svíčky povolily , dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Mám dotaz, čím je povolujete? Mám 1.6 74kW a svíčky jsou schované mezi sáním a zdají se mi dost nepřístupné. Máte na to nějaký speciální klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Já používám speciální ořech na svíčky, má v sobě i takovej gumovej kroužek, takže ta svíčka v tom klíči drží a pěkně se vyndá z motoru nebo naopak zašroubuje. K tomu nástavec a momenťák. A jde to nádherně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak sem to ohřál a ejhle ,,svíčky povolily , dík Dva klouby a nástavce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak jsem jsi vyměnil poprvý svíčky, bohužel jenom tři. Nemůžu sundat ze třetí z leva (asi nejhůř přístupná) ten plech kolem svíčky s kabelem. Zkoušel jsem to podebat šroubovákem, taky jsem tady vyčetl drátem z výpletu kola (opravdu dobrý), ale nic. Dokonce jsem tahal i za kabel. Prostě se nepohne. Nějaké typy? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak pokud jsi vyzkoušel vše co jsi napsal, tak asi budeš muset do servisu, jsou na to takové speciální kleště. Ale je mi to divné, je to tam jen nasazené, já to vždy nadzvednul šroubovákem a šlo to docela dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak jsem jsi vyměnil poprvý svíčky, bohužel jenom tři. Nemůžu sundat ze třetí z leva (asi nejhůř přístupná) ten plech kolem svíčky s kabelem. Zkoušel jsem to podebat šroubovákem, taky jsem tady vyčetl drátem z výpletu kola (opravdu dobrý), ale nic. Dokonce jsem tahal i za kabel. Prostě se nepohne. Nějaké typy? díky Tohle už se tu probíralo, ale poradím, vem nějakej nejlíp nerezovej drát a na konci udělej zobáček, ale jenom krátkej aby se neohnul a na druhým si to ohni podle potřeby nebo ještě se dá použít drát z jízdního kola s niplem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Jestli jsem to dobře pochopil, tak si myslím, že ten drát už zkoušel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Jestli jsem to dobře pochopil, tak si myslím, že ten drát už zkoušel! A jo, tak to sorry, já to přečet asi jen letmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Jedině decentně vypáčit šroubovákem, spíš jsem měl ale nervy s nandáním toho kabelu, taky pěkná sranda než si člověk najde systém v tom nepřístupném prostoru ... hlavně netahat za kabely!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapela Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 tak sem to ohřál a ejhle ,,svíčky povolily , dík Dva klouby a nástavce. asi se ptám blbě, ale jaký nástavce? Nemůžu se tam nějak dostat. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Error Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 zdravicko....mate nekdo zkuseniosti se svickama do 1.8T? naky lepcejsi...mam origo bosch uz asi 50 tisic km a sou teda porad super...ale prej se maji uz vymenit:-)...ale tak proc davat origo kdyz se bude delat sani chip a vyfuk....to se mi nechce:-) poradte mi nejaky TUNERSKY:-D jinak resim sani kn nebo green...ale tam je to asi uplne fuk diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 zdravicko....mate nekdo zkuseniosti se svickama do 1.8T? naky lepcejsi...mam origo bosch uz asi 50 tisic km a sou teda porad super...ale prej se maji uz vymenit:-)...ale tak proc davat origo kdyz se bude delat sani chip a vyfuk....to se mi nechce:-) poradte mi nejaky TUNERSKY:-Djinak resim sani kn nebo green...ale tam je to asi uplne fuk diky Zdravím, já mám svíčky NGK ty se doporučují víc než Bosch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ja pouzivam DENSO IRIDIUM POWER, nestazujem sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zdravím, já mám svíčky NGK ty se doporučují víc než Bosch! jo jo já mám též NGK Platinum.Bosch kvalita nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seky Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Já mám origo NGK a bez problémů,jinak výměna dle servisního intervalu po 60000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 zdravim,vim ze se tu probiralo hodne okolo svicek ale vite nekdo proc sou lepsi jednobodovy platinovy nez treba 4-bodovy,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Tak si to najdi na netu a počti si.Je tam toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 diky za radu,ja myslel i zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 diky za radu,ja myslel i zkusenosti. Ty čtiř bodový vůbec nemaj co v 1.8t dělat i když je tam lidi cpou sám jsem je tam mšl když jsem auto koupil auto po sundání nohy z plynu cuklo a to i v nízkych otačkach třeba na 5 ted klid.Platinumky maji malou stredovou elektodu ale iridium jsou ještě menčí a slovo platina mluví snad samo za sebe ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 dekuji za strucnou odpoved.dam platinovky.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 dekuji za strucnou odpoved.dam platinovky.dik Přece by si tam necpal čtiřbodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.