Přejít na obsah

LPG v Chorvatsku


Host Malta

Doporučené příspěvky

Camillo_cz: to je velice slušné na 1,6 a větší váhu auta... :) Já mám u 1,2 HTP kombinovanou 7,0, když to ženu po dálnici tachometrových 140 a naložené, tak 7,9, což beru jako dobré, ale pokud to zkusím drtit třeba 160-170, tak to už je moc, nějakých 9,8 - 10,5, to už nejsou rychlosti, které by HTPéčku slušely, ale to jsem mu mockrát nedělal... B)

U té OII TDi asi bude k závidění hlavně krouťák, to dělá ze svezení žůžo, ale provozními náklady, vyššími pořizovacími náklady a vyšším povinným ručením to oproti LPG asi nevyhraje... ;)-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak letos jsem měl nejhladčejší průjezd Chorvatskem, jel jsem ze čt na pá, takže nulové kolony, rekord jak jsme se dozvěděli padl hned v sobotu (místní noviny psaly o 141 km dlouhé koloně asi 44tis aut). Poznali jsme to také na sobotních přijíždějících když dorazili kolem páté večer otráveni až na kost. Nazpátky jsem jel ve čt ráno a rovněž bez sebemenší kolony, jak Sveti Rok, tak i Mala Kapela. I Vídeň byla letos supr, absolutně bez kolon.

Cílová destinace byla nakonec Brela, 10 km před Makarskou. Shodli jsme se s manželkou, že supr koupání, ale už bych se tak dolů nehnal. Byli jsme se podívat i v Makarské, no tam by mě nikdo nedostal, totálně hlava na hlavě. Takže pokud bude ještě někdy příště Chorvatsko tak Severní Dalmácie (Pag), možná by jsme zkusili Pakoštane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jste měli super, gratuluji -_- Já jel cestou tam ze čt na pá a v pohodě, ale cestou zpět byla nějaká těžká nahoda v těch dědinkách ve Slovinsku a to bylo dost nepříjemné zdržení, ale to když se někde cestou něco takového vyvrbí, tak je to v pytli tak jako tak... Předloni jsme to zažili na dálnici v Rakousku, ještě cestou do HR a objíždění po alpských dědinkách uprostřed noci nebylo nic moc <_<

BTW: Pakoštane mohu doporučit, je tam pěkně, hned vedle Biograd na moru, Drage, Sv. Filip i Jakov. Před cca 5-6 lety jsme to tam projížděli, na těch letoviscích bylo super, že co dědina, to jiný typ pláže a přístup do vody, takže si vybral každý, dle svého gusta. A hlavně klid a ne žádná hlava na hlavě, což je taky důvod, proč mě neoslovují letoviska typa Makarská... Ikdyž je s podivem, že něktří lidé, když se řekne dovolená v Chorvatsku, tak si vybaví akorát Makarskou, jakoby tam ani nic jiného neexistovalo... <_<B);)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...