Publikováno Říjen 10, 201014 r Chtěl bych se zeptat těch co mají Combi 1,9TDi jestli je normální že to auto je docela nepřirozeně vysoko na pružinách (příliš velká mezera mezi pneumatikou a blatníkem). A hlavně že předek je výšší než zadek (z fotek to není tak markantní, ale v realu je to hodně vidět). U těžkého motoru 1,9TDI bych čekal spíše nižší předek. O to více že se jedná o verzi Sportline. Na první fotce jsou pneu 205/45 R16 na druhé 185/60 R14 S tak velkou mezerou mezi kolem a blatníkem mi to připada jako nějká Fabia 4x4 Upraveno Říjen 10, 201014 r od gosh
Říjen 10, 201014 r nic si z toho nedelej mam na tlumicich normos kody co maj bejt a rs pera a mam tam mezery jeste vetsi ale jamam nizsi gumu teda_) za boha sem neprisel na to proc mam vetsi mezeru nez nekdo jinej
Říjen 10, 201014 r origo světlost auta je opravdu celkem velká, ale předek by měl být lehce níž, teda pokud v kufru nemáš kovadlinu PS: nevozíš často vzadu naložený auto?? že by byly péra unavený? Shotik: u tebe je to rozměrem pneu - není to takovej rozdál ale máš lehce menší průměr kola = mín vyplňuje podběh
Říjen 10, 201014 r Ahoj,maš zkontrolovaný barevný označení pružin a PR čísel?nemáš náhodou např SWP tlumiče?jak ti odpovídá výška od středu kola k blatníku?
Říjen 10, 201014 r Autor nabízela Skodovka pro Fabii prvni generace neco jako "paket pro špatné cesty"? a nebo můžeš mít paket pro špatné cesty??
Říjen 10, 201014 r Autor co je to PR číslo? Máš info jaké by mělo být barevné označení pružin? A taky nerozumím této věte: "jak ti odpovídá výška od středu kola k blatníku?" Cemu ma odpovidat, jsou na to nějaké tabulky? Ahoj,maš zkontrolovaný barevný označení pružin a PR čísel?nemáš náhodou např SWP tlumiče?jak ti odpovídá výška od středu kola k blatníku?
Říjen 10, 201014 r PR číslo udává jaký typ tlumiče a pružiny máš z výroby,najdeš ho na tom štítku co máš v kufru nebo nalepený v sevisní knížce barevné označení pružin je podle váhy vozu(výbavy vozu) jinak je určitá daná míra od středu kola k hraně blatníku.
Říjen 16, 201014 r Měl jsem na autě paket pro špatné cesty,ale při výměně tlumičů jsem vyhodil i pružiny a dal tam orig. pruž. pro tdi. Ale pořád ta výška vypadá podobně jako na fotce.
Říjen 31, 201014 r Mám to uplně stejně i na stejných kolech..! Dříve by mě to vadilo,raději pořádně položené auto.. Ale ted vubec neřeším.. Raději komfort.. A,že je to vysoko!? Opravdu mě to nechává chladným..!!
Listopad 11, 201014 r Chlapi, ved to auto vyzera lepsie nez vsetky tie nase fabky, ktore "sedia" normalne. Cim viac sa na tie fotky divam, tym viac sa mi to paci, hlavne ta vlavo s vacsimi kolesami. Povedal by som ze je pohodlnejsie nastupovanie a vystupovanie z auta co sedi vyssie, nez do toho, co sedi nizko. Ked to mas takto z vyroby a nemas nejake technicke problemy, myslim ze to mozes s pokojnym svedomim ignorovat. Preco ti to vlastne vadi? Vazne to vyzera super.
Listopad 11, 201014 r Jestli Ti pomůže tahle fotka,řekl bych že je to stejné. je to 1,4 Mpi origo podvozek a 15" kola.
Listopad 11, 201014 r nezdá se mi to tak vysoký. tátovo MPi je dle mě dalekko vyšší. až s ním budu, vyfotím to
Listopad 27, 201014 r Zdravím, moje fabule to měla před výměnou tlumičů naprosto stejný, teď po vymene tlučů a pružin vepředu si predek sednul a to tak ze hodne. Az sem se divil ze mi kola skoro zalejzaj do podbehu...
Prosinec 1, 201014 r a to jsi dával origo tlumiče a pružiny??? jinak je divný, že ti to kleslo tak nízko, pokud si nedával snížený komponenty
Prosinec 5, 201014 r Ja mám taky vyšší zadek než ostatní fábie, ale moje auto jezdio dřív na ministerstvu obrany, težko říct jestli s tím tam něco prováděli..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.