Publikováno Říjen 15, 201014 r Cau vsichni - dotaz na majitele Yetiho bez rezervy - mate ve vybave klic na kola popr. hever? Nevim jestli uz jsem ten klic stacil ztratit nebo tam neni, ale misto v polystyrenovem vylisku tam na nej zrejme je.
Říjen 15, 201014 r Yetiho jsem objednával bez rezervy a klíč ani hever nebyly součástí výbavy. Nicméně hever i klíč už mám doma (dokoupil jsem sadu pro výměnu rezervního kola, kde je toto kromě jiného obsaženo - na delší cesty nechci jezdit jen s lepící sadou). Sada obsahuje klíč, hever, upevňovací šroub pro rezervní kolo, polystyrenové schránky (umisťují se kolem kola) a plato. Nevýhodou sady je, že se pod plato vejde maximálně kolo široké 185 mm - zkoušel jsem tam dát zimní 205 a to se pod plato nevejde, aniž by plato bylo vypouklé - o 2 cm přesahuje rovinu, na které je plato položeno.
Říjen 16, 201014 r 1:1 - to jsem necekal . . . Dubl: ty nemas rezervu a klic tam byl? Mám rezervu. Nevšiml jsem si, že máš auto bez rezervy.
Říjen 16, 201014 r Bez rezervy, kľúč ani hever nikde. Ale idem si ho kúpiť, aby som si mohol sám prezuť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.