lancer Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) pánové mám na vás dotaz používám na fabii pneu 195/50 r15 a pneu značky fulda,po sjetí na cca 50% vzorku dělají kravál ,že se nedá v autě vydržet,chci koupit jinou značku,poradíte jakou mate odskoušenou a vydrží tiché až do uplného sjetí díky Edit: O tom jaký pneu tu je mrak témat. Jak o letních tak o zimních. Takže zde řešte jen Hlučnost! Editováno: 24. Říjen 2010, autor: Luďa O tom jaký pneu tu je mrak témat. Jak o letních tak o zimních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 zimáky nebo letňáky? letní Dunlop SP Sport 01 - opravdu veká spokojenost opravdu doporučuju,za ty peníze moc dobré pneu v rozměru 205/45 16 (v užších 195 to bude určitě taky ok) jsem na troud dojezdil Bridgestoe Turanza ER 300 a taky ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisiakX Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Pirelli P5000 Drago nekupovat. Prvu sezonu boli vpohode, perfektne sedeli aj za mokra, teraz som ich mal druhe leto a vydavaju strasny zvuk hlavne pri nizsich rychlostiach, zjazdene velmi niesu, aj ked maju cca 40000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 25. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 zas nechci tdo pneu investovat hodně peněz,je to druhé auto v rodině tak bych chtěl koupit nějaké lidovější pneu ale aby hlavně nebyl kravál,jaké má zkušeností třeba s barumem,nebo semperit atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 nikdo neporadí jaké používa pneu daného rozměru hlavně co se tyče spokojenosti ohledně hlučnosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 nikdo neporadí jaké používa pneu daného rozměru hlavně co se tyče spokojenosti ohledně hlučnosi 195/50 R15 Michelin Pilot Exalto- letní- opravdu dlouho vydrží, koupil jsem je na vozidle jako použité , byl to pooviční vzorek, a já na nich nalítal dalších 40 tis. , sedí, nejsou hlučné, přijatelná cena hlavně ta výdrž i jak tvrdí výrobce v testech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 já mám Continental a měl jsem i Nexen Nexen dobrý s Continentala mám zatím jen najeto 1000km, tak nemohu pořádně posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 17. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 co máš za Continentaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Jen otazka - auto je druhy do rodiny, takze nepotrebujes mit kvalitni jizdni vlasnosti obzvlast na mokru a co nejkratsi brzdnou drahu? Sorry, tohle nechapu. Kvalitni pneu obzvlast v rozmeru 195/50 R15 stoji radove o stokoruny vic nez nejakej brak nebo prumer. Na sade za cca 5000,- das navic nejakych 600,- a mas uplne jinou kvalitu a vyrazne lepsi jizdni vlastnosti... Osobne doporucuju z aktualni nabidky na zaklade osobni zkusenosti Bridgestone Turanza ER300, mohu potvrdit testy, vyborny po vsech strankach vcetne hluku. O neco malo hlucnejsi jsou Conti PremiumContact 2, na vode zase subjektivne malinko lepsi nez ER300. Jinak Dunlop SP Sport01 jsem mel na OII v rozmeru 205/60 R15 a tez spokojenost po vsech strankach vcetne hlucnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mars Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Měl jsem nové 195/50-15 orig.Dunlopy 2020E, celkem vynikající,držely jak přibité, když byly úplně nové z výroby, jen se rychle ojížděly, časem jak ztvrdly byly jen dobré a přestaly tak ubývat. Pak jsem je vyměnil za Dunlop Sport 01, celkem dost hlučné a taky tvrdé, na mokru docela dobré, ale i tak jsem je ani nedojel na 3 mm a radši vyměnil za Continental Premium Contact 2. Ty jsou asi nejlepší. V průměru mi vydrží přední 20 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 19. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 tak volím zatím mezi Michelin Pilot Exalto tam udávají celkem solidní životnost a druhá volba jsou Bridgestone Turanza ER300 maverick jaká je životnost nevíš? a tím že je to druhé auto nemyslím že na ně koupím vraníky ale nepotřebuji žádné závodní pneu.prostě poměr cena ,vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 zde je celkem solidní stránka s testy pneu http://www.pneutesty.cz/ třebas pomůže v rozhodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.