Publikováno Říjen 17, 201014 r pánové mám na vás dotaz používám na fabii pneu 195/50 r15 a pneu značky fulda,po sjetí na cca 50% vzorku dělají kravál ,že se nedá v autě vydržet,chci koupit jinou značku,poradíte jakou mate odskoušenou a vydrží tiché až do uplného sjetí díky Edit: O tom jaký pneu tu je mrak témat. Jak o letních tak o zimních. Takže zde řešte jen Hlučnost! Upraveno Říjen 24, 201014 r od Luďa O tom jaký pneu tu je mrak témat. Jak o letních tak o zimních.
Říjen 17, 201014 r zimáky nebo letňáky? letní Dunlop SP Sport 01 - opravdu veká spokojenost opravdu doporučuju,za ty peníze moc dobré pneu v rozměru 205/45 16 (v užších 195 to bude určitě taky ok) jsem na troud dojezdil Bridgestoe Turanza ER 300 a taky ticho
Říjen 24, 201014 r Pirelli P5000 Drago nekupovat. Prvu sezonu boli vpohode, perfektne sedeli aj za mokra, teraz som ich mal druhe leto a vydavaju strasny zvuk hlavne pri nizsich rychlostiach, zjazdene velmi niesu, aj ked maju cca 40000km.
Říjen 25, 201014 r Autor zas nechci tdo pneu investovat hodně peněz,je to druhé auto v rodině tak bych chtěl koupit nějaké lidovější pneu ale aby hlavně nebyl kravál,jaké má zkušeností třeba s barumem,nebo semperit atd
Listopad 7, 201014 r Autor nikdo neporadí jaké používa pneu daného rozměru hlavně co se tyče spokojenosti ohledně hlučnosi
Listopad 8, 201014 r nikdo neporadí jaké používa pneu daného rozměru hlavně co se tyče spokojenosti ohledně hlučnosi 195/50 R15 Michelin Pilot Exalto- letní- opravdu dlouho vydrží, koupil jsem je na vozidle jako použité , byl to pooviční vzorek, a já na nich nalítal dalších 40 tis. , sedí, nejsou hlučné, přijatelná cena hlavně ta výdrž i jak tvrdí výrobce v testech.
Listopad 9, 201014 r já mám Continental a měl jsem i Nexen Nexen dobrý s Continentala mám zatím jen najeto 1000km, tak nemohu pořádně posoudit
Listopad 17, 201014 r Jen otazka - auto je druhy do rodiny, takze nepotrebujes mit kvalitni jizdni vlasnosti obzvlast na mokru a co nejkratsi brzdnou drahu? Sorry, tohle nechapu. Kvalitni pneu obzvlast v rozmeru 195/50 R15 stoji radove o stokoruny vic nez nejakej brak nebo prumer. Na sade za cca 5000,- das navic nejakych 600,- a mas uplne jinou kvalitu a vyrazne lepsi jizdni vlastnosti... Osobne doporucuju z aktualni nabidky na zaklade osobni zkusenosti Bridgestone Turanza ER300, mohu potvrdit testy, vyborny po vsech strankach vcetne hluku. O neco malo hlucnejsi jsou Conti PremiumContact 2, na vode zase subjektivne malinko lepsi nez ER300. Jinak Dunlop SP Sport01 jsem mel na OII v rozmeru 205/60 R15 a tez spokojenost po vsech strankach vcetne hlucnosti.
Listopad 18, 201014 r Měl jsem nové 195/50-15 orig.Dunlopy 2020E, celkem vynikající,držely jak přibité, když byly úplně nové z výroby, jen se rychle ojížděly, časem jak ztvrdly byly jen dobré a přestaly tak ubývat. Pak jsem je vyměnil za Dunlop Sport 01, celkem dost hlučné a taky tvrdé, na mokru docela dobré, ale i tak jsem je ani nedojel na 3 mm a radši vyměnil za Continental Premium Contact 2. Ty jsou asi nejlepší. V průměru mi vydrží přední 20 tis.
Listopad 19, 201014 r Autor tak volím zatím mezi Michelin Pilot Exalto tam udávají celkem solidní životnost a druhá volba jsou Bridgestone Turanza ER300 maverick jaká je životnost nevíš? a tím že je to druhé auto nemyslím že na ně koupím vraníky ale nepotřebuji žádné závodní pneu.prostě poměr cena ,vykon
Listopad 19, 201014 r zde je celkem solidní stránka s testy pneu http://www.pneutesty.cz/ třebas pomůže v rozhodování
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.