Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

pánové mám na vás dotaz používám na fabii pneu 195/50 r15 a pneu značky fulda,po sjetí na cca 50% vzorku dělají kravál ,že se nedá v autě vydržet,chci koupit jinou značku,poradíte jakou mate odskoušenou a vydrží tiché až do uplného sjetí díky

Edit:

O tom jaký pneu tu je mrak témat. Jak o letních tak o zimních.

Takže zde řešte jen Hlučnost!

Editováno: , autor: Luďa
O tom jaký pneu tu je mrak témat. Jak o letních tak o zimních.
Vloženo

zimáky nebo letňáky? ;)

letní Dunlop SP Sport 01 - opravdu veká spokojenost ;) opravdu doporučuju,za ty peníze moc dobré pneu :palec2:

v rozměru 205/45 16 (v užších 195 to bude určitě taky ok) jsem na troud dojezdil Bridgestoe Turanza ER 300 a taky ticho :)

Vloženo

Pirelli P5000 Drago nekupovat. Prvu sezonu boli vpohode, perfektne sedeli aj za mokra, teraz som ich mal druhe leto a vydavaju strasny zvuk hlavne pri nizsich rychlostiach, zjazdene velmi niesu, aj ked maju cca 40000km.

Vloženo

zas nechci tdo pneu investovat hodně peněz,je to druhé auto v rodině tak bych chtěl koupit nějaké lidovější pneu ale aby hlavně nebyl kravál,jaké má zkušeností třeba s barumem,nebo semperit atd

• o 2 týdny později...
Vloženo

nikdo neporadí jaké používa pneu daného rozměru hlavně co se tyče spokojenosti ohledně hlučnosi

195/50 R15 Michelin Pilot Exalto- letní- opravdu dlouho vydrží, koupil jsem je na vozidle jako použité , byl to pooviční vzorek, a já na nich nalítal dalších 40 tis. , sedí, nejsou hlučné, přijatelná cena hlavně ta výdrž i jak tvrdí výrobce v testech. ;)

Vloženo

Jen otazka - auto je druhy do rodiny, takze nepotrebujes mit kvalitni jizdni vlasnosti obzvlast na mokru a co nejkratsi brzdnou drahu?

Sorry, tohle nechapu.

Kvalitni pneu obzvlast v rozmeru 195/50 R15 stoji radove o stokoruny vic nez nejakej brak nebo prumer. Na sade za cca 5000,- das navic nejakych 600,- a mas uplne jinou kvalitu a vyrazne lepsi jizdni vlastnosti...

Osobne doporucuju z aktualni nabidky na zaklade osobni zkusenosti Bridgestone Turanza ER300, mohu potvrdit testy, vyborny po vsech strankach vcetne hluku.

O neco malo hlucnejsi jsou Conti PremiumContact 2, na vode zase subjektivne malinko lepsi nez ER300.

Jinak Dunlop SP Sport01 jsem mel na OII v rozmeru 205/60 R15 a tez spokojenost po vsech strankach vcetne hlucnosti.

Vloženo

Měl jsem nové 195/50-15 orig.Dunlopy 2020E, celkem vynikající,držely jak přibité, když byly úplně nové z výroby, jen se rychle ojížděly, časem jak ztvrdly byly jen dobré a přestaly tak ubývat. Pak jsem je vyměnil za Dunlop Sport 01, celkem dost hlučné a taky tvrdé, na mokru docela dobré, ale i tak jsem je ani nedojel na 3 mm a radši vyměnil za Continental Premium Contact 2. Ty jsou asi nejlepší. V průměru mi vydrží přední 20 tis.

Vloženo

tak volím zatím mezi Michelin Pilot Exalto tam udávají celkem solidní životnost a druhá volba jsou Bridgestone Turanza ER300 maverick jaká je životnost nevíš? a tím že je to druhé auto nemyslím že na ně koupím vraníky ale nepotřebuji žádné závodní pneu.prostě poměr cena ,vykon

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...