lupan3 Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 (editace) Zdravim. Pisem ohladom jednej zalezitosti. Ked som menil vzduchovy filter na skoda fabia 1.9 SDI r.v. 11/2001, tak som zistil, ze mam prasknuty ten vrchny plastovy kryt, ktorym sa uzatvara tento filter. Preto sa chcem opytat, ci nemate niekto tento kryt navyse a neposlali by ste mi ho za slusnejsiu cenu alebo mi poradit, ako by som ho ziskal, aby som ho nemusel kupovat za plnu cenu, ktora predstavuje cca 180€. Zda sa mi to vela za kus plastu. Za odpoved a pripadnu pomoc vam dakujem. Editováno: 19. Říjen 2010, autor: lupan3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Kazdy plast za da aj zalepit alebo zavarit, Pouzity obal vzduch filtra kupis za 30-50 euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 mrknout na inzeráty a za pár stovek koupíš komplet filtrbox je stejný jakona TDi?? pokud ano mám komplet neponičený pěkný doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Sdi a Tdi filtrboxy by měly být totožné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Sdi a Tdi filtrboxy by měly být totožné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupan3 Vloženo 21. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 mrknout na inzeráty a za pár stovek koupíš komplet filtrbox je stejný jakona TDi?? pokud ano mám komplet neponičený pěkný doma Zdravim. No ja som sa pozrel na ten kryt na TDI a nezda sa mi identicky. To by som potreboval niekde overit, ci je to rovnake, aby som kupil spravne. Nemate nahodou foto, aby som si to mohol overit? A aka by bola cena? Moj mail je lupan3@azet.sk. Dakujem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.