Prosinec 4, 201014 r Autor Vstřiky přetěsněný original o-kroužky od Bosche, ale olej na měrce furt přibývá a smrdí po naftě Jediný co se zlepšilo díky přetěsnění vstřiků jsou studený starty.
Červenec 5, 201312 r Už si nejako vyriešil ten problem s pribúdajúcim olejom? Mám taký dojem, že mám ten istý problem, ale zatiaľ to nemam potvrdené. Chcem len vedieť čo má čaká.
Červenec 6, 201312 r čo viem,tak tento problém s pribúdaním oleja (čiže nafty v oleji) spôsoboval snímač tlaku v sacom potrubí...POZOR! ...nebýva zapísaný ako závada v RJ motora
Červenec 6, 201312 r asi len výmenou... http://www.cc-autodily.cz/ostatni-460?brand=SKODA&model=SUPERB
Září 2, 201312 r Autor menil jsem tenkrát těsnění na vstřikách a tesneni v tandem čerpadlu a od té doby klid
Únor 3, 201411 r Ahoj, u oktávky tdi,se to deje podle meho mechanika docela casto... praskne hlava u vstriku.. byl to prej jen nakej rok snad 2002,pak to vychytali.. bohuzel nedelali svolavaci akci a oprava ve skodovce cca 15 tis... treba pomuze nekomu... jak je nafta v oleji tak nebrat vim,ze duvodu muze bejt vice tak me nekamenujte
Únor 5, 201411 r ahoj kluci, tak dneska me volal znamej a mel ten samej problem.. a mel spatne gumycky na vstrikach...
Březen 19, 20205 r V 2. 9. 2013 na 11:41, Roy Jones jr. napsal: menil jsem tenkrát těsnění na vstřikách a tesneni v tandem čerpadlu a od té doby klid Jaky tesneni tandemu to plechové nebo pretesneni tandemu to gumové starty ok a vstriky měřené na vag comu sou ok a nahodou si nemel problem ze ti vynechaval valec občas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.