Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Vstřiky přetěsněný original o-kroužky od Bosche, ale olej na měrce furt přibývá a smrdí po naftě kol100 Jediný co se zlepšilo díky přetěsnění vstřiků jsou studený starty.

• 2 roky později...

Už si nejako vyriešil ten problem s pribúdajúcim olejom? Mám taký dojem, že mám ten istý problem, ale zatiaľ to nemam potvrdené. Chcem len vedieť čo má čaká.

Je to téměř tři roky od založení tohoto vlákna. Myslíš že ti odpoví? Pochybuji.

Možno hej, za pokus nič nedám :-)

čo viem,tak tento problém s pribúdaním oleja (čiže nafty v oleji) spôsoboval snímač tlaku v sacom potrubí...POZOR! ...nebýva zapísaný ako závada v RJ motora

A ako zistim ze je problem snimac tlaku v sacom potruby?

• 1 měsíc později...
  • Autor

menil jsem tenkrát těsnění na vstřikách a tesneni v tandem čerpadlu a od té doby klid

• 5 měsíců později...

Ahoj,

u oktávky tdi,se to deje podle meho mechanika docela casto... praskne hlava u vstriku.. byl to prej jen nakej rok snad 2002,pak to vychytali.. bohuzel nedelali svolavaci akci a oprava ve skodovce cca 15 tis...

treba pomuze nekomu... :) jak je nafta v oleji tak nebrat :) vim,ze duvodu muze bejt vice tak me nekamenujte :)

ahoj kluci,

tak dneska me volal znamej a mel ten samej problem.. a mel spatne gumycky na vstrikach...

• 6 let později...
V 2. 9. 2013 na 11:41, Roy Jones jr. napsal:

menil jsem tenkrát těsnění na vstřikách a tesneni v tandem čerpadlu a od té doby klid

Jaky tesneni tandemu to plechové nebo pretesneni tandemu to gumové starty ok a vstriky měřené na vag comu sou ok a nahodou si nemel problem ze ti vynechaval valec občas

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.