Přejít na obsah

Legální TUNING


Olin

Doporučené příspěvky

  • o 5 týdny později...

Ano, ceník zkoušek při schvalování přestaveb. Bohužel (nebo bohudík?) většina zásahů do konstrukce auta, zejména brzd a podvozku by měla být jako přestavba řešena a schvalována. Což se u nás zpravidla neděje a všichni spoléhají, že to nějak projde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Jestli chápu dobře ceník tak změna podvozku za stavítko je Vnější rozměry a zaplatí se jen za to 2760 a hned mám podvozek legálně na autě? To samé výkon, nechám auto načipovat, případně vyměním turbo zaplatím za zkoušku 3500 => a změnu mi pak zapíší do TP?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to je zajímavá možnost jak z legalizovat úpravy na autě. Ale pokud tam člověk přijede s obyč cockama a v tom napaleny xenony tak ho stejně vyhoděj na to mu asi nikdo atest nedá... A už vidím jak tam jede někdo chipem a platí za to aby to bylo v TP když na technicky a ani policie nemá možnost chip na autě zjisti. Spis by me zajímalo jestli by zapsali jiný rozměr kol např. u starších kol nebo u kol bez tipoveho listu to už by bylo zajímavé :-)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...