shaolin Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 (editace) to Milhausek: jak to myslis tim pridanim packy a prekodovanim? Ale chapu,ze pak budu mit jen MFA? Ten uz mam. Editováno: 3. Duben 2011, autor: shaolin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Ahoj, Mam Yetíka 2.0 TDIčko verze Active. Bohužel jsem nějak zapoměl na MFA, ale díky tomuto foru jsem zjistil že si to lze levně dodělat.. A chtěl jsem se zeptat jestli lze také takto dodělat přední mlhovky+corner?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 mlhovky nejsou problém dodělat, musí podporovat BCM - jinak nutná výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tempus Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 zdravím vás,tak som sa stal aj ja majiteľom škoda yeti 1.2 tsi aktive cool , zaujala ma tu preberaná téma aktivácie palubného pc pomocou výmeny pravej páčky a nakódovaním ,nuž som dosť zmetený preto že mi v škodováckom servise tvrdili že to nieje možné,čo ma vôbec nepotešilo aj keď som sa tuná na fóre dočítal že to je možné,takže sa pýtam vás skúsenejších ktorým sa to podarilo, ide to tak ako sa tu píše? prípadne kto by to dokázal na slovensku urobiť? za odpovede vám vopred všetkým ďakujem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 (editace) Jak jsem před dvěma měsíci objednával Yetiho , myslel jsem že MFA tam je již ve standartu od nejnižší výbavy, ale prd....je tam jen palubní počítat a ten ukazuje teplotu a kilometry. Tak jsem po měsíci od objednání letěl do salonu a doplnili to ještě, šlo to neboť auto se chystalo uffff .......ale měl jsem dát o 1500kč víc a mít tam maxidota ...........příště ........ kdyby to šlo nějak předělat , šel bych do toho, ale display u maxidotu a mfa je jinný , nevím no Editováno: 10. Červen 2011, autor: Sranki prosim, necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tempus Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 no mne by stačilo aktivovať MFA ,kde by mi ukazovalo spotrebu atd. ak by to bolo tak jednoduché že sa vymení pravá páčka pod volantom a nakóduje ,no v autorizovanom servise kde som kúpil yetíka sa na mňa pozerali ako na blázna ,aj keď boli celkom slušný,nuž ešte asi chvíľu potrvá na slovensku dokedy sa to v servisoch niekto naučí , prípadne získa nejaké skúsenosti ako to spraviť,zatiaľ mám smolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StYeti Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Ahoj všem! V pátek jsem byl se svou 10dní starou YETI 2.0TDI 4x4 ve výbavě Active v Prostějově a musím říct,že jsem MAXIMÁLNĚ SPOKOJEN!Mám funkční palubní PC, Tempomat a DO centrálního zamykání za cca hodinku práce...Mechanik co to dělal evidentně ví co a jak a je velmi ochotný- mohu jen doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Ahoj všem! V pátek jsem byl se svou 10dní starou YETI 2.0TDI 4x4 ve výbavě Active v Prostějově a musím říct,že jsem MAXIMÁLNĚ SPOKOJEN!Mám funkční palubní PC, Tempomat a DO centrálního zamykání za cca hodinku práce...Mechanik co to dělal evidentně ví co a jak a je velmi ochotný- mohu jen doporučit! A na kolik tě to vyšlo? A to sis nechal dělat u autorizovaného prodejce Škoda? Mam taky yeti - active a taky nemam počítač ani tempomat.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 zdravím vás,tak som sa stal aj ja majiteľom škoda yeti 1.2 tsi aktive cool , zaujala ma tu preberaná téma aktivácie palubného pc pomocou výmeny pravej páčky a nakódovaním ,nuž som dosť zmetený preto že mi v škodováckom servise tvrdili že to nieje možné,čo ma vôbec nepotešilo aj keď som sa tuná na fóre dočítal že to je možné,takže sa pýtam vás skúsenejších ktorým sa to podarilo, ide to tak ako sa tu píše? prípadne kto by to dokázal na slovensku urobiť? za odpovede vám vopred všetkým ďakujem . Chlapci, na tomto fóru jsem už o SW oživení palubního počítače a montáži páčky psal asi 10x. Podobně jsem x lidem už v zimě doporučoval mechanika v Prostějově. Všechno je to tady, tak nebuďte líní a vlákno si přečtěte od začátku. Klidně bych to všechno napsal po 11., ale myslím, že je to už ztráta času -teda mýho Jo -včetně fce corner, asistenta rozjezdu do kopce a mlhovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StYeti Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 A na kolik tě to vyšlo? A to sis nechal dělat u autorizovaného prodejce Škoda? Mam taky yeti - active a taky nemam počítač ani tempomat.., Oficiálně Ti to nikdo neudělá a ani jsem to nezkoušel,viz příspěvky zde a vešel jsem se v pohodě do 5ti tisíc...Při mém měsíčním nájezdu km se ta investice brzy vrátí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack82 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 (editace) Taktéž mám tempomat + oživení počítače od Vašy z Prostějova. Super cena, rychlost, kvalita. Jsem velmi spokojený Editováno: 21. Květen 2012, autor: Jack82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Pokud by měl někdo zájem o Maxi-Dot pro naftu a má Yetiho MR2012 lze se domluvit výměnou. Zájemci můsí poslat VIN pro ověření, že mají v autě správný typ budíků.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) Nabídka platí do zítřka(tj. do 18.3.2013) do 10:00... Nyní kdo by měl zájem už je možná jen tato cesta, ale ne výměna... http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/4824-prodám-budíky-s-maxi-dot-5l0920840h-nafta-yeti/ Editováno: 18. Březen 2013, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 tak vypadá maxidot u mýho Yetiho. Když jsem měl Passata tak jsem polovinu funkcí musel nastavovat přez OBD. Nyní ho nepotřebuji protože si to nastavím sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toshibman1 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Zdravím, Chtěl bych se zeptat, jestli by tedy stačlo jen vyměnit budíky a nakódovat.Nenašel jsem odpověď. Mám Active s MFA a s tou pravou kolébkovou páčkou. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Ano lze jen vyměnit budíky za správný typ, naučit imobilizér a pak vše nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toshibman1 Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Super. Jen se zeptám, jaké budíky mám koupit. Mám tam teď 5L0 920 800 J. Je to 1.2 TSI rv. 2012. Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Například: http://www.mihocar.cz/pristroje-skoda-yeti-12-tsi-5l0920840j/d-91482/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.