Srpen 14, 201114 r U me je spis problem se svetelnym, takze jak to chapu, ta staci vymenit konektor - nevi nekdo dil ? ... nebo tam dam jakykoli jiny ... nevite kolikati polovy to je? JO a konektory tam jsou dva nebo ma svetlo a desto spolecny? Diky
Srpen 14, 201114 r Autor Hoši soucítím s vámi. Já se s tím pekloval 2roky,ale ted když to funguje jak má tak je to super věc.
Srpen 14, 201114 r Měl bych dotaz - jak souvisí samostmívací zrcátko se senzorem deště? znamená to ,že když zrcátko vypnu tím čudlem na zrcátku tak vyřadím i senzor deště? Upraveno Září 2, 201114 r od zdenusoun
Srpen 14, 201114 r No píšu to proto, že na straně jedna se někdo ptal co potřebuje k dodělání senzoru deště a v odpovědi zaznělo krom jiného i stmívací zrcátko tak mě to zarazilo
Srpen 21, 201114 r Od MR2007 je to v maxidotu ... Kdyz ne, tak : Kódování: 46-Komfortní systém, kódování-07 kód vložit do LCode, v bytu 9 zaškrtnout bit 2 a melo by se to tam objevit ... DD
Srpen 21, 201114 r A zase jsem tu s lamadotazem to kodování můžu já sám na maxidotu nějak vyvolat nebo jen v servisu? díky OII 11/06 r.v.
Srpen 21, 201114 r Jelikoz by jsi mel mit MR2007, tak by to tam melo byt ... jinak nekdo s VAGem ... je to otazka 2 minut, v servise to samozrejme take umi, ale je to zbytecne drahe ... Ale urco to budes mit v maxidotu, jdi se kouknout ... DD
Srpen 21, 201114 r Jenže já nevím jak tohle nastavení v maxidotu vyvolat mám tam třeba coming leaving home , automatické zavírání dveří atd ale nabídku senzoru jsem tam nenašel
Srpen 21, 201114 r Ted z hlavy take nevim, zitra se ti kouknu ... ale tusim ze by to melo byt prave u toho CH/LH ... DD
Srpen 24, 201114 r Ahoj, můžete mi poradit... Mám Octavii II rok 2007 a mám problém s dešťovým senzorem. Stírání funguje, ale po výměně předního okna nefunguje automatické zavírání oken při dešti. Ve Škodovce zkoušeli přehrát nový software a výměnu dešťového senzoru, ale na počítači nehlásí žádnou chybu, takže nic neodstranili ani nenašli. Do výměny okna bylo vše OK. Nevíte někdo co s tím??? Díky.
Srpen 25, 201114 r udělal jsem pokus zavřel dveře , pomocí dálkového ovladače otevřel okna vzal kelímek s vodou a polil senzor a ono nic
Srpen 25, 201114 r Promin, ale druhy den jsem nemel cas a pak jsem na to zapomnel ... dnes snad kolem poledne pojedu nekam autem, tak snad nezapomenu se kouknout ... Jinak to zavreni oken pri desti jde az 2 minuty po zamknuti auta ... tusim ...DD
Srpen 26, 201114 r Cau, tak jsem se k tomu dostal az dnes odpoledne ... v maxiku to je v nastaveni-komfort- a hned prvni polozky zavreni pri desti ... jestli to tam nemas, tak nakodovat a pak by se to tam melo objevit ... DD
Srpen 26, 201114 r Díky mrknul jsem na to - je to tam - mám to zaplé - ale když senzor poliju kelímkem s vodou tak se nic neděje a to víš zkoušet to naostro se mi moc nechce chápeš
Srpen 26, 201114 r Aha ... mas spinac svetel v poloze Auto (tunel) ? Sice mám nakodované, ale taky mi to moc nefunguje. Chceš říci, že musím mít přepínač světel s tunelem a mít to nastavené na tunel? Tento přepínač totiž nemám. A o těch 2 minutách od zamčení taky nevím.To musim vyzkoušet znova. Upraveno Srpen 26, 201114 r od GinBook
Srpen 26, 201114 r Autor Čau. Auto zamknutý být nemusí a jeden kelímek vody stačit taky nemusí. Otevři okno vem hadici a lehce krop přední okno. Je možný že je tam nějaká časová spojitost od otevření okna aby se při dešti zavřely,ale to ti neřeknu. Je pravda že když meju auto a nechám pootevřený okno tak je tam nějaká doba od vyjetí z garáže a začátku mytí. Vždycky se zavřou. A taky jsem si všim že když jedu za deště a z nějakýho duvodu pootevřu okno tak za chvilku se samo zavře vypínač s tím nemá nic společnýho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.