Publikováno Listopad 1, 201014 r Zdravím, potřeboval bych vyměnit zadní znak Škoda na pátých dveřích. Ptám se, znak je pouze nalepený, nebo musím rozebrat vnitřní obložení abych se dostal ke šroubkům?
Listopad 1, 201014 r Mel by bejt lepenej... pokud ho nekdo nejak neupravoval. ... Vlasec/režnou nit a jedem
Březen 30, 201114 r cim sa to lepi, na sidlisku mi otrhali pismena z kufrovych dveri....staci sekundak ?
Březen 30, 201114 r Pouzil bych téz vlasec,tim to oddelas. Vyuziju tve otazky,chci vymenit stary predni RS znak na sve fabii za faceliftovany, cim to nalepit,pridelat ? tady sem uz byl http://forum.skodaho...a-predni-masku/ , ale zkusim se ptat i zde,je to podobne Dík Upraveno Březen 30, 201114 r od devmixil
Březen 30, 201114 r cim sa to lepi, na sidlisku mi otrhali pismena z kufrovych dveri....staci sekundak ? Ahoj, no nevím, jestli bude sekundové lepidlo dobrej nápad, ještě si to upatleš a bude to vypadat hrozně, text již z výroby obsahuje oboustranou pásku a navíc je na fólii (nebo co to je) aby bylo zajištěno, že ho přilepíš v rovině!! Než experimentovat s lepidlem, obětoval bych 250kč a koupil celej novej text (nápis + motorizace), záleží co jsi tam měl. Sehnat to jde..
Březen 30, 201114 r NEROZUMIEM Kup si obojstrannu lepiacu pasku. Stoji 0,66 eura. LINK: http://www.consul.sk/obojstranne-lepiace-pasky-c-19_255_301.html
Březen 30, 201114 r na motorizaci by mu to pomohlo, ale aby podlepoval ty tenký písmenka F A B I A... tak to by se mi nechtělo.. já bych raději koupil označení znovu..
Březen 30, 201114 r JARYS: Praca tak na 5 minut aj pri napise FABIA. Pismenka nalepim na obojstrannu pasku a vystrihujem -vyrezavam pismenka z pasky.
Duben 19, 201114 r Pokud odděláš ten znak tak tam budeš mít dvě díry z toho znaku .. Fabka to tak má, takže budeš muset zavařit, kitovat, brousit, lakovat.. Octy to nemají ale Fabky jo .. proto jsem se na to vykašlal
Duben 24, 201114 r O1 má taky dírky, teď mě je měnili na reklamačku - byl zoxidovaný po okrajích, ušmudlanec v servise ho měnil tak, že silonovým klínkem ho odlepil hrubou silou při čemž mi lehce škrábl lak ale naštěstí to není moc vidět
Květen 1, 201114 r Pánové já osobně používám takovouhle pásku. Lepil jsem s ní boční lišty na felicii a držely fest! teď jsem s ní vlepoval IMMO do klíčku a paráda! stojí asi 70,- kaček v železářství...
Květen 9, 201114 r Z5 k tomu nápisu v zadu na autě. Mám to sundat i s tou fólií co tam je podtim? Nezustane tam pak lepidlo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.