Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, potřeboval bych vyměnit zadní znak Škoda na pátých dveřích. Ptám se, znak je pouze nalepený, nebo musím rozebrat vnitřní obložení abych se dostal ke šroubkům?

Mel by bejt lepenej... pokud ho nekdo nejak neupravoval. ... Vlasec/režnou nit a jedem

• 4 měsíce později...

cim sa to lepi, na sidlisku mi otrhali pismena z kufrovych dveri....staci sekundak ?

NEROZUMIEM

Pouzil bych téz vlasec,tim to oddelas. Vyuziju tve otazky,chci vymenit stary predni RS znak na sve fabii za faceliftovany, cim to nalepit,pridelat ? tady sem uz byl http://forum.skodaho...a-predni-masku/ , ale zkusim se ptat i zde,je to podobne :) Dík :palec2:

Upraveno od devmixil

cim sa to lepi, na sidlisku mi otrhali pismena z kufrovych dveri....staci sekundak ?

Ahoj, no nevím, jestli bude sekundové lepidlo dobrej nápad, ještě si to upatleš a bude to vypadat hrozně, text již z výroby obsahuje oboustranou pásku a navíc je na fólii (nebo co to je) aby bylo zajištěno, že ho přilepíš v rovině!!

Než experimentovat s lepidlem, obětoval bych 250kč a koupil celej novej text (nápis + motorizace), záleží co jsi tam měl.

Sehnat to jde.. ;)

na motorizaci by mu to pomohlo, ale aby podlepoval ty tenký písmenka F A B I A... tak to by se mi nechtělo.. :) já bych raději koupil označení znovu..

JARYS: Praca tak na 5 minut aj pri napise FABIA.:)

Pismenka nalepim na obojstrannu pasku a vystrihujem -vyrezavam pismenka z pasky.;)

• 3 týdny později...

KDE SA DA LACNO KUPIT TEN ZADNY NAPIS - FABIA 1.4 MPi ?

Pokud odděláš ten znak tak tam budeš mít dvě díry z toho znaku .. Fabka to tak má, takže budeš muset zavařit, kitovat, brousit, lakovat.. Octy to nemají ale Fabky jo .. proto jsem se na to vykašlal

Mam pocit, ze octavie maju tiez dve dierky pod znakom

O1 má taky dírky, teď mě je měnili na reklamačku - byl zoxidovaný po okrajích, ušmudlanec v servise ho měnil tak, že silonovým klínkem ho odlepil hrubou silou při čemž mi lehce škrábl lak ale naštěstí to není moc vidět

Pánové já osobně používám takovouhle pásku. Lepil jsem s ní boční lišty na felicii a držely fest! teď jsem s ní vlepoval IMMO do klíčku a paráda! stojí asi 70,- kaček v železářství...

post-60652-0-22953400-1304243729_thumb.j

post-60652-0-61750200-1304243741_thumb.j

• 2 týdny později...

Z5 k tomu nápisu v zadu na autě. Mám to sundat i s tou fólií co tam je podtim? Nezustane tam pak lepidlo? ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.