snilo Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 (editace) Vdaka pani za sharing kodovania. Mal by som este dalsiu otazku. Neriesil nahodou niekto nakup originalneho tazneho zariadenia cez ''ceskeho neoficialneho distributora'' AP, s cesko-anglickym nazvom stranky (nechcem porusit pravidla ani robit reklamu), kde je ponukane originalne tazne cislo dielu 5L0 092 155 C Dane TZ uz totizto nema klasicky typovy stitek, obsahujuci zakladne udaje a certifikacnu znacku: Editováno: 25. Únor 2022, autor: snilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 ani v originále také nie je , len tieto tri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 5L0092155C - TAZNE ZARIZENI ODNIMATELNE - AUSTRALIE , takže sa nečuduj , nie je to pre náš trh a legálne to asi nezapíšeš ... dal by som tam to druhé typové a potvrdenie o montáži zo servisu , neverím že to bude niekto študovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snilo Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 (editace) Si si tym isty? Lebo na TZ sa nachadza aj originalna Skoda etiketa s cislom, na ktorej je uvedene: ,,Tento vyrobek je shodny s typem schvalenym Ministerstvem dopravy ČR pod čislem schváleni ATEST 8 SD Č.1426 Ked je to schvalene v ČR tak malo by byt aj u nas. Pochybujem ze by si dovolili dat takuto dolezitu informaciu na vyrobok kt. by bol urceny iba pre Australsky trh. Nemoze byt ze sa tie tri schvalenia, uvedene vyssie, casom aktualizovali? lebo dalsi stitok, kt. sa na TZ nachadza je MY16> Editováno: 25. Únor 2022, autor: snilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 čím si mám byť istý ? to veľkými písmenami je z oficiálneho škoda portálu , nie je to číslo ani v ETKE dokonca ... u nás všetky ťažné majú komplet štítok vrátane typového schválenia E13 55R-xxxx a podobne ... očividne sa niekto ojebal a nevedeli to zapísať preto to lacno predavajú ... tie tri typové schválenia čo som ti dal sú najnovšie z 7/2020 , novšie odvtedy nevyšli a na Yeti asi ani nevyjdu , kto by riešil auto čo sa 5 rokov nevyrába .. neviem čo chceš dosiahnuť alebo akú úsporu táto špekulácia hodí ale je to divočina ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.