Květen 26, 201213 r 2 Chio: Kdyby byl každej tak shnilej jako ty a nedokázal by si nic přečíst a jen se ptal, kde by sme byli . . . Pročti si tohle téma, o Zimmerman kotoučích je tady naprosto všechno . . .
Květen 27, 201213 r morris mam ta na haku opat sa niekto ukazal kto nechce poradit ale len sa chyta toho aby niekoho tu dojebal.hladam cloveka ktory ma konkretne tie kotuce a z vlastnej skusenosti mi povie nazor nane.takze tvoj prispevok na moju adresu mi je ukradnuty ako Burundi
Květen 27, 201213 r Ne, jde o to, že jsou lidi kteří si to poctivě přečtou a na všechno co chtěli najdou odpověď. V tomhle vlákně je dost uživatelů, kteří tady píšou svoje zkušenosti s těmito kotouči a psali už je hodněkrát podobným lidem jako ty, kteří nejsou schopni obětovat ten čas a trochu si to tu pročíst. A pak už to ty lidi někdy docela sere odpovídat pořád dokola někomu novýmu, když odpovědi tady už jsou . . . .
Květen 27, 201213 r Chio11: Co se hned rozkřikuješ . Jsou tu pravidla a jsou stejná i všude jinde na forech....Tak nevim co na tom lidi nechápou
Květen 27, 201213 r Ondreo kto sa rozkrikuje ___???vy ste tak jednoduchi ludia a navyse zaskatulkovani ktori sa len pravidlami ohanate.chcel som len konktretnu osobu kto ich ma.ked tak citavam tie diskusie tak vy zakomplexovani veterani mate dve tretiny prispevkov len o tom ze najdi si hladaj a citaj.potom sa ani necudujem ze mate milion prispevkov
Květen 27, 201213 r Toto nemá cenu Stačí ti odpověď že ty kotouče co chceš jsou O.K.? A pravidlama se oháníme,protože to jsou prostě pravidla...Mě taky zbuzeruje polda za to že jedu místo 50 km/h 55.... V práci mě taky buzerujou za kraviny... No tak na forech tě budeme taky buzerovat...To je život
Květen 27, 201213 r Nejde o pravidla, jde o princip. Že ti poctiv se tady s tím " jebou " a celé si to pročtou, a proto to některé potom sere že každej druhej příspěvek je " poraďte mi co si mám koupit " i když přízpěvek hned nad ním je odpovědí na jeho otázku. Když to chceš vědět tak si to přečti, napsáno to tady už je několikrát !
Květen 28, 201213 r Přidám svou zkušeností do mlýna. Koupil jsem na celé auto nové kotouče Zimmerman sporty kotouče a desky , nové vodící čepy. Před výměnou brzd jsem nechal zkontrolovat celý podvozek, vyměnil jsem tlumiče a zadní puky+geometrii, brzdy jsem opatrně zajížděl a myslel že bude vše OK, ale po cca 5-6 tis.Km jsem začal pociťovat zase jemné vibrace do volantu. Půjčil jsem si setinový úchylkoměr s magnetickým držákem a zkontroloval jsem házení jak nábojů, tak i kotoučů. Náboje mi hází 0,02mm, takže OK, LP kotouč hazí venkem 0,05mm, vnitřkem 0,12mm (tohle už není OK), PP kotouč hází vnitřkem i venkem 0,05mm (tento je OK). Tak a teďka mi poraďte kde je problém? Byl jsem s tím v servisu, kde mi řekli, že Zimmerman už taky není tak super jako byl kdysi, prý se část výroby dělá v Polsku. Hlavně že na krabici bylo Made in Germany, ale kdo ví. Doporučili mi origo Ate, TRW nebo Feroda. Asi moje Zimmermany lehce líznu na soustruhu a uvidím co se bude dít, ale už bych si je nekoupil. Toť moje zkušenost.
Květen 28, 201213 r martin dakujem moc za tvoju skusenost.ja som nakoniec objednal Bremba kotuce a platnicky TRW chcel som feroda ale tie neboli na sklade.v utorok to ddavam vymenit po cca 1000km tu napisem moju skusenost a ako sa spravaju.
Květen 28, 201213 r Dnes už asi hodně záleží na tom, jestli se to opravdu montuje v Polsku nebo v Německu. Poslední dobou se mi všechny díly na škodovky zdají být podezřelé - myslím tím země původu. Něco jiného je psáno na obalu, potom na papíru a pak přímo na tom dílu. Je to docela chaotické a dle mého názoru se těžko pozná, jestli je zemí opravdu např. Německo nebo třeba Itálie. Moc tomu nevěřím, ale raději se v tom nebudu šťárat...
Květen 28, 201213 r Chio11: Tak to máš stejnou kombinaci jako já. Já už 1000 km najel a pohodička. Furt jako nové až na ty řečičky že to nekoroduje-hovno rezne to taky pěkně Under: Radši se nešťourej nebo budeš ještě naštvanej
Květen 28, 201213 r Mam objednano kotouce Zimmerm a desky Brembo,me zajima jak se postupuje pri pripadne reklamaci kotoucu,ze zacnou vibrovat,na predeslem aute jsem s tim mel problem po pul roce,ale slo pryc,tak jsem to neresil...
Květen 29, 201213 r tak brzdy vymene aj ked su este len v zabehu je brzdenie neporovnatelne.este zadne bubnove a pomalicky bude auto pre mna dokonale
Květen 30, 201213 r co znamena tohle cislo pri objednani:ID 100.1247.20, ID:100.1235.20 jde o kotouce Zimmerman?..dost me to zajima...
Květen 30, 201213 r Zimmermann přední brzdové kotouče -vzduchem chlazené SKODA OCTAVIA Combi (1U5) -motor 1.4, 1.6 -- rok výroby 07.98- (100.1247.20) jen císlo
Červen 4, 201213 r ...Furt jako nové až na ty řečičky že to nekoroduje-hovno rezne to taky pěkně Asi se nic míň reznoucího nedělá , taky jsem je vzal. Mně to pěkně se**, protože na TRW/TRW mi ten rez asi dělá větší opotřebení než provoz - mechanik nechápal, proč mám na skoro odepsaných kotoučích destičky ca 80%, proč jsem je tam dával... no bylo mi blbý mu vysvětlovat, že jsou to ty původní, co šly s novými kotouči ; na Maxíky mám přichystané Feroda Premier, snad budou měkčí.
Červen 7, 201213 r Odkaz na zajímavý článek o kroucení kotoučů, prevenci i příčinách z "metalurgického" hlediska. http://trinom.org/tmp/brakemyths.pdf
Červen 15, 201213 r Zdravím chlapy, mám dotaz pro upřesnění! Přečetl jsem všech 38 stránek ale nikde není přesně řečeno jaké dát destičky na origo kotouče. Párkrát někdo psal o destičkách ATE - že dobrý, ale dost práší. Pak zase že TRW - také dobré, pak ale že TEXTAR - jsou fakt dobrý ale zase drahý a někdo že to není zase tahová hitparáda. Tak fakt nevím co koupit. Psal jsem na cc-autodíly a tam mne řekli že TEXTAR.
Červen 15, 201213 r ... a bude to tu zas dokola: "...ATE - že dobrý, ale dost práší. Pak zase že TRW - také dobré, pak ale že TEXTAR - jsou fakt dobrý ale zase drahý a někdo že to není zase tahová hitparáda."
Červen 15, 201213 r Wojnar: nezlob se nechtěl jsem naštvat, ale většina co se tady baví je kotouče Brembo, zimmerman a destičky ferodo, Brembo. To mne je k ničemu. Potřebuji to na Octu 1.8 T 110kw pro znamého. Objednám mu TEXTAR a hotovo.
Červen 15, 201213 r Mám taky Brembo max a nemůžu si stěžovat .Předtim jsem měl Feroda Premier desky Feredo kotouče a vydrželi 2000km a šly do pr..... auto se nedalo udržet na silnici jak to házelo při bržděni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.