Publikováno Listopad 11, 201014 r Ahoj, koupil jsem si jetého Superba, ale dostal jsem k němu pouze dva klíče s dálkovám ovládáním. Ten třetí, servisní bez ovládání jsem nedostal. Mám to považovat za bezpečnostní hrozbu nebo se tím nemám zabývat? Je možná výměna sady klíčů a co by to stálo? Díky za radu.
Listopad 11, 201014 r Celá nová sada je drahá a tady na fóru jsem kompletní ještě neviděl. Ten servisní bych možná neřešil. Jestli máš zaslepené zámky tak tím líp.
Listopad 14, 201014 r Ahoj, to vůbec neřeš. Já jsem koupil Supa a ten měl jen jeden klíč. Nechal jsem si udělat za 3700,- druhej. Výhoda je, že ty Supy se moc nekradou.
Listopad 14, 201014 r Nějak drahé! Klíč cca 900,-kč vyfrézování 500,-kč a nakódování buď zadarmo nebo max. 1000,-kč.
Listopad 14, 201014 r Servisní bych taky neřešil. Pokud k nim máš i štítek s mech. kódem klíče a s pinem tak je to ok.
Duben 18, 201114 r Ahoj, taky jsem koupil supa jen s jedním vystřelovacím klíčem, ke kterému nemám nic. Na vysílací jednotce je kod HL0 1J0 959 753 AH. Za celou sadu se mi nechce dávat 5000kč, i když by to byla největší jistota, ale samotný klíč by mi asi stačil, a když vidím jak tady jsou za náhradní klíče ruzné ceny, tak se ptám, kde v Brně seženu nebo popřípadě na netu jde objednat tento náhradní klíč. Přečtení kodu a spárování bych řešil asi někde ve škodovce, nebo bych poptal nějaké brněnské superbáky. Nikde na netu jsem nenašel takovouto vysílací jednotku. Jaké označení má mít? Díky moc za odpovědi:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.