Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam najeto 30 tis a mam komplet v haji ulození přední nápravy. Tycky stabilizatoru ,utrzeny silembloky ramenou. A to svoji Fabku fakt nehonim pres díry. Uz se vam to nekomu stalo tak brzo? Nebo jen mame v Lbc tak hodne na H silnice a nebo mam pech. :disgust:

Vloženo
Mam najeto 30 tis a mam komplet v haji ulození přední nápravy. Tycky stabilizatoru ,utrzeny silembloky ramenou. A to svoji Fabku fakt nehonim pres díry. Uz se vam to nekomu stalo tak brzo? Nebo jen mame v Lbc tak hodne na H silnice a nebo mam pech. :disgust:

taky jezdim po lbc kraji, mám najeto cca 90 tis a zatim v pohodě, a to jezdim s velkejma kolama o předtim na sp. pružinách a tedˇ na kompl. sp. podvozku ;)

tak nevim co si stim prováděl ;)

Host Guest_Pavel
Vloženo

Já mám najeto 152 tis a mám celkem bohatý zkušenosti. 1) cca 40 tis, nové uložení stabilizátoru. 2) 100 tis. komplet nový stabilizátor. Plus ještě asi 2x silenblok. Ten podvozek fakt hoří.

• o 4 týdny později...
Vloženo
Bezvadný,tak ze opet mam spis pech ,jako vzdy. Fakt jezdim v poho a na 195/50 15 mam najezdeno jen 10 tis a podvozek zatim nesnižen.

Nemáš pech, ale ti co nemají potíže mají HTP s novým stablíkem, tam už to Skodovka vychytala -_-

Já mám MPi, najeto 55.000 km a jsou měněné kosti a teď se mi i rozpad stabilizátor a vysunul se do strany, klasika.

Vloženo

Kdyz jsem vracel sluzebni TDi, melo 75tis najeto, odhadnul bych to pul na pul po Praze a dalnice a nemel jsme sebemensi problem. Kosti puvodni, stablik puvodni, nic na naprave nemeneny.

Par kanalu a der sem vymet taky, ale dalo by se to spocitat na prstech jedny ruky. Ale jestli ses kralem vsech kanalu a der, tak to potom asi i jo.

Vloženo

Nerekl bych ze je to vinou ridice. Menil jsem stabik, kosti a ostatni blbiny. Najeto 13tkm a muzu to na garancce udelat znovu. 12tisic kc jsem na podzim evidentne hodil do kanalu-do skody MB. navic jsem fakt klidnej ridic-jezdim na spotrebu a rychlostni limity dodrzuju na 99%. U mne na to ma asi vliv TDI motor,ale vic mne napada, ze svuj vliv a to podstatny budou mit tlumice na hrane zivotnosti. Takze na garancce za cca 1000km to bude zase palba. :angry:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...