Radiik5 Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Mam najeto 30 tis a mam komplet v haji ulození přední nápravy. Tycky stabilizatoru ,utrzeny silembloky ramenou. A to svoji Fabku fakt nehonim pres díry. Uz se vam to nekomu stalo tak brzo? Nebo jen mame v Lbc tak hodne na H silnice a nebo mam pech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Já měl KO kosti stabilizátoru a stabilizátor ten jsem koupil jinej- novější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Mam najeto 30 tis a mam komplet v haji ulození přední nápravy. Tycky stabilizatoru ,utrzeny silembloky ramenou. A to svoji Fabku fakt nehonim pres díry. Uz se vam to nekomu stalo tak brzo? Nebo jen mame v Lbc tak hodne na H silnice a nebo mam pech. taky jezdim po lbc kraji, mám najeto cca 90 tis a zatim v pohodě, a to jezdim s velkejma kolama o předtim na sp. pružinách a tedˇ na kompl. sp. podvozku tak nevim co si stim prováděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 po 30t.???divný....mám najeto 85.t.neco po Prag...a neco po stř.kraji. a teprve teď o sobě dávájí vědět kosti stabil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiik5 Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Bezvadný,tak ze opet mam spis pech ,jako vzdy. Fakt jezdim v poho a na 195/50 15 mam najezdeno jen 10 tis a podvozek zatim nesnižen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Auto novy nebo jety? Co napr. stoceny km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Pavel Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Já mám najeto 152 tis a mám celkem bohatý zkušenosti. 1) cca 40 tis, nové uložení stabilizátoru. 2) 100 tis. komplet nový stabilizátor. Plus ještě asi 2x silenblok. Ten podvozek fakt hoří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiik5 Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Auto bylo jety ale melo naje 14 při koupi a servisku a po garnčce,tak nevim.Nijakto nemlati jen vzatačkách se to pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Auto bylo jety ale melo naje 14 při koupi a servisku a po garnčce,tak nevim.Nijakto nemlati jen vzatačkách se to pozná A stari? Km nic neznamenaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Bezvadný,tak ze opet mam spis pech ,jako vzdy. Fakt jezdim v poho a na 195/50 15 mam najezdeno jen 10 tis a podvozek zatim nesnižen. Nemáš pech, ale ti co nemají potíže mají HTP s novým stablíkem, tam už to Skodovka vychytala Já mám MPi, najeto 55.000 km a jsou měněné kosti a teď se mi i rozpad stabilizátor a vysunul se do strany, klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Kdyz jsem vracel sluzebni TDi, melo 75tis najeto, odhadnul bych to pul na pul po Praze a dalnice a nemel jsme sebemensi problem. Kosti puvodni, stablik puvodni, nic na naprave nemeneny. Par kanalu a der sem vymet taky, ale dalo by se to spocitat na prstech jedny ruky. Ale jestli ses kralem vsech kanalu a der, tak to potom asi i jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Nerekl bych ze je to vinou ridice. Menil jsem stabik, kosti a ostatni blbiny. Najeto 13tkm a muzu to na garancce udelat znovu. 12tisic kc jsem na podzim evidentne hodil do kanalu-do skody MB. navic jsem fakt klidnej ridic-jezdim na spotrebu a rychlostni limity dodrzuju na 99%. U mne na to ma asi vliv TDI motor,ale vic mne napada, ze svuj vliv a to podstatny budou mit tlumice na hrane zivotnosti. Takze na garancce za cca 1000km to bude zase palba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.