riky rakeťák Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Podobné téma tu už bylo, ale potřebuju vědět trochu víc... Mám O2 77 2004 77 kW a majitel přede mnou si tam dal xenony, ale bez čidel na nápravách/nápravě. Chtěl bych si to dodělat. Můžete mi někdo poradit, co dokoupit, jak postupovat při montáži a zda je pak potřeba na iagnostiku. Před tím, než jsem ji koupil byla asi někde ve škarpě, protože byl na LP parabole ulomený PVC držák naklápění, což se mi kupodivu podařilo opravit (místa tak na dva prsty) Asi se to utrho při tom nárazu... Na PP parabole to bylo naštěstí jen vypadlé z kuličky (místa tak na jeden prst) Takže lampy jsou teď OK, chci to dotáhnout do konce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Myslím, že tyto dodělávky ti udělá Vaša a nebo Rolbař! Zkus jednoho z nich kontaktovat a oni ti už pak dál řeknou co a jak dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 15. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Víš, chci to zkusit sám, když mi nikdo neporadí, budu to muset asi nechat udělat, ale já se v tom rád ryju sám, tím se nejvíc naučím. Díky, ty jména si budu pamatovat, ale teď bych fakt potřeboval poradit. Nebo myslíš, že jeden z nich jen poradí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Určitě ti poradí, neviděl bych v tom problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 potrebujes cidla naklonu-predni a zadni naprava,ridici jednotku a natahat kabelas.Delal mi to Vasa za hodne dobrou cenu a kdyz jsem videl kolik to je prace a vseho,tak jako laik bych do toho sam urcite nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Musíš sehnat kabeláže. Jednotku a čidla na nápravy není takový problém sehnat. Jestli máš upravená světla "na kolečko", tak možná budeš potřebovat jiná. Nevím jestli to jde předělat zpět Taky je nutné mít schémata zapojení. Bez nich to neuděláš. Dá to dost práce. Ideální je vyhodit paulbku, dělá se to pak všechno lépe. Potom v motorovém prostoru filtrbox, batrii, držák baterie+ pár dalších věcí aby ses dostal k jednotce ABS. Levá kola, podběhy, prahy na levé straně. Na zadní nápravě jsou jenom otvory a musí se do nich nalisovat lisovací matice, aby bylo možné přišroubovat náklonové čidlo. Tak jako je to originál z výroby. Mění se kabeláže ke světlům, k levému přednímu a k levému zadnímu kolu. U kol jsou totiž kabeláže, které mají jen dva konektory - na opotřebení brzdových destiček a ke snímači ABS (4 vodiče se tahají do ŘJ ABS). Je potřeba kabeláž se třemi konektory. Třetí je k náklonovému čidlu. Dodělávat samo-domu nemá smysl a životnost takového řešení by asi nebyla valná.. Ke světlům jsou kabeláže taky jiné. Halogeny mají 9 pinů a xenony všech 10 a jednotlivé vodiče jsou natažené jinam (do BSG, ŘJ xenonů) Jeden vodič se myslím připojuje do panelu přístrojů. Do ŘJ xenonů se připojuje asi okolo 15 vodičů. Vyměnit spínač nastavení sklonu světel. U xenonů není potřeba. Nakonec vše poskládat zpět, nakódovat a nastavit správně světla. Píšu to z hlavy a nekladu si za cíl udělat nějaký vyčerpávající a přesný návod. Píšu to jen pro představu co to všechno obnáší. Aby mě někdo nechytal za slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Musíš sehnat kabeláže. Jednotku a čidla na nápravy není takový problém sehnat. Jestli máš upravená světla "na kolečko", tak možná budeš potřebovat jiná. Nevím jestli to jde předělat zpět Taky je nutné mít schémata zapojení. Bez nich to neuděláš. Dá to dost práce. Ideální je vyhodit paulbku, dělá se to pak všechno lépe. Potom v motorovém prostoru filtrbox, batrii, držák baterie+ pár dalších věcí aby ses dostal k jednotce ABS. Levá kola, podběhy, prahy na levé straně. Na zadní nápravě jsou jenom otvory a musí se do nich nalisovat lisovací matice, aby bylo možné přišroubovat náklonové čidlo. Tak jako je to originál z výroby. Mění se kabeláže ke světlům, k levému přednímu a k levému zadnímu kolu. U kol jsou totiž kabeláže, které mají jen dva konektory - na opotřebení brzdových destiček a ke snímači ABS (4 vodiče se tahají do ŘJ ABS). Je potřeba kabeláž se třemi konektory. Třetí je k náklonovému čidlu. Dodělávat samo-domu nemá smysl a životnost takového řešení by asi nebyla valná.. Ke světlům jsou kabeláže taky jiné. Halogeny mají 9 pinů a xenony všech 10 a jednotlivé vodiče jsou natažené jinam (do BSG, ŘJ xenonů) Jeden vodič se myslím připojuje do panelu přístrojů. Do ŘJ xenonů se připojuje asi okolo 15 vodičů. Vyměnit spínač nastavení sklonu světel. U xenonů není potřeba. Nakonec vše poskládat zpět, nakódovat a nastavit správně světla. Píšu to z hlavy a nekladu si za cíl udělat nějaký vyčerpávající a přesný návod. Píšu to jen pro představu co to všechno obnáší. Aby mě někdo nechytal za slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 16. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 potrebujes cidla naklonu-predni a zadni naprava,ridici jednotku a natahat kabelas.Delal mi to Vasa za hodne dobrou cenu a kdyz jsem videl kolik to je prace a vseho,tak jako laik bych do toho sam urcite nesel Na kolik Tě to vyšlo, práce + materiál a kolik to asi zabralo času u Váši ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 16. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Musíš sehnat kabeláže. Jednotku a čidla na nápravy není takový problém sehnat. Jestli máš upravená světla "na kolečko", tak možná budeš potřebovat jiná. Nevím jestli to jde předělat zpět Taky je nutné mít schémata zapojení. Bez nich to neuděláš. Dá to dost práce. Ideální je vyhodit paulbku, dělá se to pak všechno lépe. Potom v motorovém prostoru filtrbox, batrii, držák baterie+ pár dalších věcí aby ses dostal k jednotce ABS. Levá kola, podběhy, prahy na levé straně. Na zadní nápravě jsou jenom otvory a musí se do nich nalisovat lisovací matice, aby bylo možné přišroubovat náklonové čidlo. Tak jako je to originál z výroby. Mění se kabeláže ke světlům, k levému přednímu a k levému zadnímu kolu. U kol jsou totiž kabeláže, které mají jen dva konektory - na opotřebení brzdových destiček a ke snímači ABS (4 vodiče se tahají do ŘJ ABS). Je potřeba kabeláž se třemi konektory. Třetí je k náklonovému čidlu. Dodělávat samo-domu nemá smysl a životnost takového řešení by asi nebyla valná.. Ke světlům jsou kabeláže taky jiné. Halogeny mají 9 pinů a xenony všech 10 a jednotlivé vodiče jsou natažené jinam (do BSG, ŘJ xenonů) Jeden vodič se myslím připojuje do panelu přístrojů. Do ŘJ xenonů se připojuje asi okolo 15 vodičů. Vyměnit spínač nastavení sklonu světel. U xenonů není potřeba. Nakonec vše poskládat zpět, nakódovat a nastavit správně světla. Píšu to z hlavy a nekladu si za cíl udělat nějaký vyčerpávající a přesný návod. Píšu to jen pro představu co to všechno obnáší. Aby mě někdo nechytal za slovo. Uvidím, kolik by to stálo, to nechat udělat, ale celkem mě to láká. Neměl byste někdo ta schémata ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Prace u Vasi cely den..2500kc vcetne kabelaze a cidla+jednotka 2800kc..celkem 5300kc coz povazuji za super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 20. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Prace u Vasi cely den..2500kc vcetne kabelaze a cidla+jednotka 2800kc..celkem 5300kc coz povazuji za super cenu O jakého Vášu se jedná ? Mezi členy je jich víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 prostě "Vaša" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Vaša z Prostějova.... www.cardiagnostik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 21. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 davidek.c : Díky kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.