Přejít na obsah

Co vy na toto?? co to je??


kapo1222

Doporučené příspěvky

Všichni jste bezvěrci a nerozumíte tomu. Vždyť to zkoumaly i v USA a ušetřily. To je všechno vysoká fyzika a matematika to snad ani nemůže být ze země ( v oblasti 51 to vymontovali z UFO okopírovali a začaly prodávat, právě kvůli utajení v Polsku).

Hned zítra kontaktuji výrobce a budu to prodávat jako svatou relikvii, vždyť je to skoro zázrak. lol:prc:lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že já nedržel ústa. S tou benzínkou jsi mi ukradl nápad, ŽÁDÁM PODÍL NA ZISKU !!!!! Nebo jsi tě najdu frajere a seberu ti všechny zázračné magnetky. :prc::p

Editováno: , autor: HanyZ
necituj předchozí příspěvky, potom je téma nepřehledné
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Probral jsem to se svým křečkem a dohodli jsme se, že bude dostávat levnější krmení, takže máš mít svých 50% zisku.

Za 3 dny používání už jsem ušetřil 284litrů benzínu a auto jakoby létá.... Nechápu to, jedu 376Km/h a vůbec se mi netočí kola...

Zkrátka, je to super!! jdětě do toho všichnii a život na planetě bude hezčí! :smich:

Editováno: , autor: HanyZ
necituj předchozí příspěvky, potom je téma nepřehledné
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Upřímně se přiznám: pročetl jsem to celé 3x. Je to ohromně zajímavé. Nikoli ovšem tím, že by ten výrobek snad fungoval, nebo snad že by mělo smysl ho koupit za jakýmkoliv účelem.

Zajímavé to je stylem a grafickou úpravou. Podobnou grafickou úpravu a podobný nebo stejný styl mají inzeráty na mnoho dalších genitálních (sic!) nesmyslů. Kdo někdy navštívil stránky Vesmírných lidí, JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr. Bc. Henryka Laholy, DrSc., multi dr.h.c. případně dalších jurodivých pošahanců českého i světového mašíblu, ví o čem je řeč. Kdo tam ještě nebyl, má možnost si něco vygůglovat. Zabývám se jazyky, jsem lektor angličtiny a překladatel a četba takového textu je pro mně totéž jako návštěva muzea kuriozit pro strojního inženýra. Díky tomu, kdo sem dal odkaz. Je to krásný příklad zvrhlé jazykové i grafické dekadence nemluvě o tom, že samotný Magnetyzer si zaslouží čestné místo v panoptiku kravin Internetového prodeje.

P.S. Bizarní na tom je to, že se jistě najdou lidé, kteří to opravdu koupí a dokonce si to do auta i namontují. (A pak si díky autosugesci pochvalují, jak to funguje.)

Ještě jednou díky za link. Smích léčí.

Dodatek:

Připomíná mi to jeden rakouský geniální počin: V 90. letech u našich jižních sousedů kdosi prodával, a nutno podotknout, že poměrně úspěšně, filtr elektřiny. byl to takový nástavec na zásuvku, jako je rozdvojka, a měl odfiltrovat škodlivou jadernou elektřinu z českých a slovenských jaderných elektráren.

Editováno: , autor: Anglos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...