Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec, prosím o radu ohledně origo velké navi DX Š Octavia combi 2003. Při zeslabování zvuku na navi i na volantu zvuk zeslabuje např. z pozice 10 na 5 a pak na 1, ale při zesilování jde postupně bez problémů. VAG mě napsal přerušení kabelů zadních repro (nehrají), zadní repro jsem proměřil od konektoru (u navi) a jsou v pořádku. Je problém v nakódování navi nebo mám něco spáleno přímo v navigaci? Jaké je výrobní nakódování navigace pro combi? Může mě někdo prosím poradit kde je zakopaný pes. Díky moc za pomoc

Vloženo

Ahoj,v kódování to nejspíš nebude,každopádně tady máš screen jak to nakodovat včetně volantu.

Tak bohužel kódování to opravdu není. Nevíte náhodou čím ještě to může být způsobeno.

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím,

mám ten stejný problém. Ještě se mi stává, že když jedu tak se rádio najednou zeslabuje opakovaně (po manuálním zesílení hraje 3 minuty třeba v pořádku a najednou je zase potichu).

Díky za pomoc

Pavel

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...