Publikováno Červen 11, 200619 r Nemáte prosím někdo náhodou zkušenosti s internetovým obchodem Pixmania.com?
Červen 11, 200619 r Ja celkom dobré, tovar som mal do týždňa doma. Ale neviem si predstaviť tie patálie pri reklamácii.
Červen 12, 200619 r Mam tiez skusenosti fotak som bral uz je to rok a po uskutocneni platby mi dosiel az domov.Reklamaciu si tiez moc nedokazem predstavit ale ale. A sledujes kde sa balik nachadza.
Červen 21, 200619 r Ja som kupoval miniDV kameru za viac ako 20 000,- a v pohode bola doma behom tyzdna :-) No problem !
Červen 21, 200619 r Ja som tam minulý rok v máji objednával foťák. Napísali, že nie je na sklade, že sa ozvú keď bude. Dodnes sa neozvali Aparát som nakoniec kúpil na inom webe ešte lacnejšie...
Červen 24, 200619 r Neverim mu cital som ako jeden zaplatil za batoh a este tasku popredu.Trvalo niekolko mesiacov kym mu vobec poslali batoh lebo nebol vraj vyrobeny atasku a ostatok penazi nevidel.Komunikacia je len emailom neda sa im zavolat to o niecom tiez svedci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.