Jirka4x4 Vloženo 29. Listopad 2010 Vloženo 29. Listopad 2010 Ahoj, chtel bych koupit do O1 kombi r.v.99 cerny koberec,ale na inzeratech je vetsinou sedanovy.Ma nekdo zkusenosti s tim,jestli jsou oba stejny a pasujou do obou karoserii?Diky moc za odpoved Citovat
jirina5 Vloženo 29. Listopad 2010 Vloženo 29. Listopad 2010 (editace) Na Tvou otázku sice neodpovím, ale píšeš o inzerátech - tak Tě chci upozornit, ať si dáváš bacha protože já chtěl origo koberce co nejlevněji a přes aurko a podobně byly mnohem dražší než přímo ve škodovce, což mě zaráží. Tak ať zbytečně neplatíš víc.... Editováno: 30. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :) Citovat
gruger Vloženo 29. Listopad 2010 Vloženo 29. Listopad 2010 (editace) je jinej tvarově Editováno: 30. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :) Citovat
subz3ro Vloženo 30. Listopad 2010 Vloženo 30. Listopad 2010 gruger: a na to si kde prisiel Jirka4x4: je to samozrejme rovnake, tak isto ako sedacky... nie je ziadny rozdiel pre Combi / Liftback Citovat
jirina5 Vloženo 30. Listopad 2010 Vloženo 30. Listopad 2010 No ale dneska jsem se díval kvůli Jirky 4x4 na ETIKETU, co byla přibalená k mým originál koberečkům a na ní je napsáno : škoda octavia, combi. Takže asi budou stejné... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.