lukas513 Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Jak poznám jestli mám eds když si přeložím kody tak mi to hodí 1AP = Protikluzový systém ASR s ABS a EDS - Alprovedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.777 Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 EDS je elektronicka uzavierka tak sa mi zda, a kazda fabia 1.9TDI/74kw a 96kw to ma zahrnute v ASR spolu s ABS a EDS a za priplatok aj ESP ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 přeně jak píše Mirec...je to podružné ASR....stejně jako ASR ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Tomu mám rozumět jak .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 pro lukas513: Elektronická uzávěrka diferenciálu umožňuje komfortní rozjíždění na různých druzích povrchu vozovky. Pokud se některé kolo protáčí, elektronická uzávěrka diferenciálu jej cíleně přibrzdí a zajistí tak přenos hnací síly na kolo, které lépe zabírá. Elektronická uzávěra diferenciálu snižuje opotřebení pneumatik a pracuje až do cca. 40 km/h (4Motion: do cca. 80 km/h). Je součástí elektronického stabilizačního systému (ESP) a protiprokluzového systému (ASR). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Do faceliftu bylo EDS součástí ASR . Od faceliftu je už jen k ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.