Tom84 Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Ahoj, poraďte jak nejlépe zkontrolovat reakční vzpěru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedy77 Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Čím nahradit ty dvě gumy v reakční vzpěře octa 1.6 75kW? Nikde jsem je nenašel jako náhradní díl. Kupovat celou vzpěru mi přijde nelogické, když je výměna gum tak triviální. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 10. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Ahoj,jak se projevuje špatná vzpěra.Když je teplo tak je na autě vše v poho.Jak se ochladí začne při přeřazování na 2,3 takové klapnutí z levé strany.Už jsem to řešil před rokem,ale nikdo neporadil.Přes léto byl klid a teď jak se ochladilo to zase zlobí.Náptravu mám komplet po go,krom té vzpěry.Muže to dělat ona?Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 15. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Taky jsem měnil reakční vzpěru a řazení se mi krásně srovnalo. Vzpěra byla ko, když jsem za ní škubal, pěkně to v jejím silentbloku chodilo. Vyměň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Kolik máš najeté?Jak se ti to projevovalo při jízdě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Najeto dle budiku skoro 180 tis. km. Chovalo se to tak, ze mi sla nekdy hure zaradit jednicka, dvojka a zpatecka. Pri prerazovani ze ctyrky na petku se auto trochu zhouplo do prava... jako by plavalo. Ted po vymene to jde v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Budu na to muset mrknou.Já mám 283tis.S řazením problém nemám.Spíš jak je chladno a jakoby cukám s motorem na 1čku tak něco vrže z levé strany.Víc to jde slzšet ještě když to dělám v mírném rejdu do leva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Taky mam ko jen gumu, ale menit to za original je draha vec, takze pujdu do ciny za 400,- Skoda ze nikde neprodavaji ty dve gumy, staci povolit a mate je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Origo stojí cca 1200kč ,Italská kolem 800kč http://www.hanza-autodily.cz/vzpera-pod-motor-originalni-dil/d-71247/ V létě jsem měl klid,ale teď vtom šramotí,že to musím vyměnit.O víkendu se na to podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Tak tady je cina za http://www.cc-autodily.cz/vzpera-zadni-octavia-3_3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Jak dlouho myslíš,že Čína vydrží?Aby to nebylo z měkké gumy a dělalo bordel i když bude nová.Máš zkušenost s díly z Číny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 mě v zimě dělá auto stejné zvuky, jednička, dvojka klap klap... od levé strany... dělalo to minulou zimu, dělá to teď, jak se ochladilo... má tuhle vzpěru i AEE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 19. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Myslí,.že jo,ale jistě to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 (editace) Zdarec pánové, co si myslíte o tomhle: POWERFLEX silentblok reakční vzpěry Píšou že je to z polyuretanové směsi a někde jsem četl že ta by měla vydržet nejvíc. Zároveň se ale píše že je to o 30% tvrdší směs a přesto dokáže pohltit stejné vibrace a rázy jako klasický silentblok. Vzhledem k tomu že jen ten silentblok stojí celkem dost peněz (611kč) a jeste ten menší silentblok kruhového tvaru stojí také dost (625kč) tak bych nerad vyhodil zbytečně peníze a pak by to nebylo dobré. Mám najeto 176.000 na RS a pri rychlejsi praci s plynem jsou citit rázy a skubani od motoru. I na nápravě je nějaká ta vůle. Na jaře bude GO komplet předku, pujdou tam plne silentbloky z TT, ale nevim co s tou reakční vzpěrou. Koupit powerflex silentbloky nebo origo vzpěru? Editováno: 30. Říjen 2011, autor: LUCAS.89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 30. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Ahoj, já budu dávat origo,nebudu experimentovat.Mám najeté 283tis a je tam ještě od výroby.Když ještě 150 vydži,což asi jo, budu spokojenej,pak už půjde autí asi do věčnejch lovišť. Od toho Powerflexu bych do toho asi nešel,jestli je o 30%tvrdší.Podle mě to má nějaký význam ta guma,aby tlumila a pohltila svojí pružností rázy.To už pak můžeš dát rovnou na tvrdo.Todle je ale pouze můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Chci se zeptat na co přesně ta reakční vzpěra je? Jestli jsem to pochopil dobře, tak tlumí různé rázy co jdou od motoru do kastle, čili aby motor netrhal autem? A co má společné s řazením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrtalmichal Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 to by mě také zajímalo,na co ta vzpěra je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Zdravím. Taky jsem ji už měnil,(mám TDI najeto asi 200.000 km) koupil jsem ji v cc-autodily.Originální za asi 1200,-kč. Mně auto řadilo dobře , ale při startování sebou motor dost škubal. Po výměně (jednoduchá) se to viditelně zklidnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 ty silentbloky od toho Powerflexu tady mám už asi 3 měsíce a ještě jsem se nedokopal k tomu to tam dát. Až bude lepší počasí :-) Pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Myslíte že by špatná reakční vzpěra mohla mít na svědomí i zvýšení hluku od motoru v kabině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.