Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem Ekkar_z_Bastlírny,

Dávám sem k dobru jednu zkušenost se "závadou" zadních mlhovek u Roomstera, o které jsem nikde nenašel ani čárku - a s chutí bych za její příčinu i za její několikahodinové hledání někomu poděkoval pěstí po rypáku nebo kopancem do prdele zepředu : Roomstera (viz podpis) mám doma půl roku, absovoval jsem s ním už i nějakou tu návštěvu servisu (garančka ve 2 letech/20 tisících km a týden na to následná výměna nefunkčního zadního bezp. pásu, který museli objednat teprve v den prohlídky, i když jeho závadu měli v servise nahlášenou jako reklamaci už od objednání 14 dní předem), ale teprve minulý týden jsem zjistil pro mne nemilou věc - že mi (celou dobu) nesvítila a…

• 27 odpovědí
    • 23,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Jay Kay,

Tak jsem se vratil od kamarada a a je to tam... Jak to ze na to v AUTORIZOVANEM SERVISE N E P R I S L I?????????? Akorat nevim co to je? 00532 Napajeci napeti B+ SPORADICKA 01201 Napajeci napeti ABS pumpy SPORADICKA A je to najake RELE NA SVORCE 30. Poradi nekdo? Vice v me sekci.

• 7 odpovědí
    • 30,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Marcelius,

Zravim všechny. Ctěl bych na své Fabce II, pokud to pujde změnit podsvícení budíků. Ne že by se mi zelená nelíbila, rozhodně je lepší než modré podsvícení ve VW, které si myslím a i dle mých zkušeností hodně unavuje oči. Ale každému se líbí něco jiného to je jasné...... Chtěl bych upravit podsvícení na bílou nebo světle modrou, jak je třeba v novém seatu ibize, nobo fiestě..... Nevíte někdo jestli tam jsou nějaké minižárovky nebo ledky které svítí barevně, nebo je tam třeba jenom nějaká barevná zelená folie a žárovky svítí bile...... Diky moc. M.

• 11 odpovědí
    • 7,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem PavelZ,

Jelikož moc nejsem spokojen s originálním osvětlením kufru, tak bych rád osvětlení doplnil ještě jednou žárovkou na druhou stranu kufru. Proto bych chtěl poprosit, jestli byste sem někdo mohl nahrát schéma zapojení osvětlení kufru. Díky.

• 8 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Džordž,

Rád bych si nechal poradit, jak zakrýt akumulátor u Fabie Combi r.v. 2008. Je úplně odkrytý, jsou vidět i pojistky a kontakty. Děkuji za radu.

• 11 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem David2fabia,

Ahoj, jsem zde nový a tak mě nebijte ale nemohu najít co hledám. takže jedná se o Fabii 2 HTP 1. Potřebuji vědět kde je řj centrálu slyšm relé ale nevim odkud. někde nad pedály. 2. Mám odpojit nějakým způsobem orig. centrál a dát dálku? 3. Nemá někdo nějakou fotodokumentaci? + schéma Děkuji moc.

• 16 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem drass,

Potreboval by som zistit kde by sa dal najst signal zamknutia centralu (kabel ktory ked sa pripoji na minus zamkne auto), lebo by som chcel dorobit coming home a dotah oknien zec niake predlzenie tohto signalu (teda ako ked dlhsie drzim kluc v zamku). Rozmyslal som, ze s dvery tam na zamku urcite je ten kablik ale neviem ci sa spina aj ked zamknem dialkou a najradcej by som ten signal nasiel niekde inde ako vo dverach. Coming home chcem pouzit http://www.bi-xenony.sk/coming-home/

• 9 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem petrk1,

Pokud si neobjednám "Maxíka" "), poznám kdy je motor zahřátej?

• 41 odpovědí
    • 14,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Ondra Hajek,

Ahoj Existuje nejaka levnejsi varianta, nez HEX-CAN kabel ? Potrebuji jen neco ozkouset na Fabii2, takze nepotrebuji podporu protokolu USD/ODX/ASAM, ale pouze Can-busu. Shanim neco do 2000kc, co komunikuje s PC prez USB. Vim pouze o kabelu s procesorem ELM327, ale ten nekomunikuje s VAGem, takze se mi do toho moc nechce... Co doporucujete vy ? Nebo by mi nekdo pujcil HEX-CAN tak na 1-2 mesice Tech 8000kc se mi nechce za to davat. Potrebuju jen analyzovat nejaka data pro skolni ucely....nehodlam se tim zivit. diky Ondra

10. Zahájeno uživatelem standys,

Zdravím,máte někdo prosím schéma zapojení spínače otevirání kufru ve dveřích řidiče do centrální řídící jednotky na Fabii II Clasic bez centrálu? Ještě bych potřeboval vědět,kam mám do centrální řídící jednotky napojit plusové dálkové otevírání kufru.Našel jsem konektor XP-1/5 u Fabie I.Nevím ,jestli je to u Fabie II stejné??? Poslední věc-dostanu se do central. řídící jednotky bez demontáže přístrojovky? Díky za radu.

• 5 odpovědí
    • 8,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Retrej007',

Mám problém u dveří řidiče zachroupalo a fakt hustě se zamotalo lanko do ozubenýho kolečka u motorku...dveře sem v -10 musel lehce vykuchat abych zvednul okno ale musel sem ho i vytrhnout z vodících lišt!všechny šrouby sem dal do pr.. ale zbyly tam 4 na který nemám..černý..rovná hlava tvar kolečka?!co to je..?přes ně sem dal nedošel..ví někdo..???? Co mě víjde líp koupit celý nový vrata..nebo skelet a nastrojit ho?!Fakt nevim Díky za radu!! a ještě přestala mi fungovat dálka...mužu koupit ovladače a nechat nahrát?!nebo musim rozebrat palub. abych se podíval na výrobce mozku dálky a podle něj,,,, Fakt nevim... díky všem

• 6 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem omartinek,

Kluci chtěl jsem se zeptat. Dnes jsem viděl jak hezky svítí kotrolka rezervy paliva na maxidotu. Jen mě tedy zaskočilo že svítí pořád, ačkoliv jsem měl podle počítače dojezd 90km. U taťkový OII se kontrolka rozvítí ale po nějaké době zase zhasne a pak se zase rozsvítí. Zeptám se tedy? Je to takhle u všech R? Nebo se to dá nějak nastavit aby vás to upozorňovalo po nějaké době ale nesvítilo furt? Ve tmě ta oranžová musí asi celkem dost oslňovat.

• 13 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem RomanKo,

Mam otazocku snad pre niekoho zainteresovaneho. Nemam maxidot budiky a teda ukazatel paliva mam v digitalnej forme. Chcem sa opytat ako to vlastne s tym ukazatelom paliva je. Spodna cast ukazatela je oddelena od zvysku. To znamena ze ked sa mina ta spodna cast, idem uz na rezervu? Alebo az ked sa minie aj ta spodna cast (a dojazd mi ukazuje 0km), mam v nadrzi este nejaku rezervu? Vedel by mi to niekto vysvetlit? Som z toho nejak zmateny. Pretoze aj ked mam dojazd 0km stale nedokazem do nadrze narvat viac ako 49l paliva...a pokial viem nadrz by mala mat 55l, nie? Diky! Moc!.

• 47 odpovědí
    • 33,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Napster050,

Ahojte, potrebujem od vas radu: Mam komfortku 6Q0959433E a kluc 1K0959753G no chcem sa spytať či sa tieto dve veci budu pasovať aj vo Fabii II, v servise mi to nechceli vymeniť, pretože komfortka je vraj z Fabie I a kluc z OII. Daju sa tieto dve veci nahradiť tym čo je v aute ? bude to fungovať ? Aky je rozdiel medzi komfortkami 6Q0959433E a 5J0959433A ? Vopred dakujem za odpovede PS: central mam len obycajny na kluc.

• 7 odpovědí
    • 8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem rolbař,

Lidi, nemáte tu náhodou někdo tuto motorizaci s ESP, potřebuji vědět kódování RJ - ABS, motor, řízení a budíky. Zprovozňuji jedno ESP a nedaří se. Díky

• 4 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem tamtam,

Ahoj, chci se dotázat, dovezl jsem novou F II s maxidotem a nenašel jsem regulaci podsvětlení interiéru (tj. palubky, displeje klimy a displeje radia). Ve všech mých dřívějších autech jsem měl regulaci vždy nastavenou na minimum a vyšel jsem s ní - zde je to podsvětleno jako blázen a nejde tomu ubrat. Je mi to nepříjemný nejsem na takovejhle šajn zvyklej a ubrat neumím ač jsem dělal všechno možný - prošel celej návod včetně rejstříku, prošmejdil auto, prolezl nastavovací menu maxidotu a nic, prostě tomu ubrat neumím. Poslední zoufalým pokusem bylo nahrazení pojistky 35 (5A) pro podsvícení odporem, bohužel ani tohle nikam nevede protože všechny moduly (palubka, radio, klim…

• 8 odpovědí
    • 8,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem ludva 1,

Zdravím Mám Fabku dvojku a chci se zeptat. Svítí Vám po vypnutí motoru a vytažení klíčku ze zapalování ůdaje o kilometrech. Mám normální displej,zeleně podsvícený s černými ůdaji. Do první servisky vždycky všechno zmizelo,te´d tam zůstavají kilometry. Podle servisu to tak má být. Jak jste na tom vy? Dík.

• 8 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Tomáš Onger,

Ahoj, zajímalo by mě jesli se vám někdy stalo to co mě a jestli je to normální. Vycouval jsem s autem - Fabia II z garáže, nechal klíčky v zapolování, auto nastartované. Vylezl jsem ven, zabouchl dveře a šel ke kufru. Kufr jsem už neotevřel, vše zamčeno centrálem. Docela humorná situace běhat kolem zamčeného auta s plnou nádrží, které je nastartované a běží. Naštěstí jsem byl doma a došel si pro druhé klíče a modlil se aby šlo auto otevřít. Zmáčkl jsem dálkové ovládání na centrál a nic. Nakonec jsem musel otevřít ručně dveře řidiče (centrál se nesepl otevřeli se pouze jedny dveře). To mi přišlo divné. S těmi druhými klíči co byli doma se mi nepodařilo ani nastartovat. …

• 11 odpovědí
    • 10,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem gh0,

Konecne v automobilce zapremysleli, ze navigace se kradou a pri jejich cene kolem 50 000Kc to moc lidi ani nechce, a nabizeji pro novou fabii II prenosnou navigaci ViaMichelin. 3x hura

• 21 odpovědí
    • 8tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Majk,

Chci se zeptat,jestli snímač ůhlu natočení volantu který používají mlhovky a natáčecí světlomety je shodný jako používá ESP nebo jestli se musí vyměnit.Dík.

• 16 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem mr.pecoun,

dnes sem se pustil do montaze BT>Parrot CK 3200,no nicmene to mam skoro hotovy jen sem zjistil ze ze tam na radiu nejsou iso konektory ale OEM konektory tak sem patral na netu a nesel koncovku. no doufam ze pride uz v utery potom dam foto jak to vse v aute vypada....

• 19 odpovědí
    • 7tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem olisoft,

Dobry den vsetkym, otcovi na jeho FII prestala fungovat kontrolka dialkovych svetiel na pristrojovke. Svietenie fungovalo, prepinanie tiez, len to neukazalo... Suvisi to s domontovanymi bixenonmi (verzia s posunom vybojky, bez clonky). Neodislo to hned, ale az urcity cas po domontazi. Predpokladam nejake rusenie (asi pri prepinani) od elektromagnetu. V servise mu ich vymontovali, dali nazad origo ziarovky, nasledne (kedze je v zaruke) mu v autosalone vymenili pristrojovku a tu vadnu "odoslali na analyzu do skodovky". Udajne to ale nie je prva FII, ktorej sa to stalo, ze uz ich par takto riesili... Nemate niekto podobnu skusenost? Nenasla by sa schema pristrojovky, pr…

• 26 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem martyx,

Ahoj, mam R v automatu s tou elektronickou paradou (ESP+EDS+ABS+ASR+MSR+DualRate), ale už se mi dvakrát stalo po ranu na mokru, že se protočili kola (prostě zahrabala a chviličku hrabala), ale žádná kontrolka regulace otáček či prokluzu kol se nerozblikala. Ani žádný zvuk, jak jsem tady vyčetl, že by se měl ozvat, nic. A určitě by ta odezva měla být takřka okamžitá. Takže mám takovej divnej pocit, zda to vůbec je funkční. A nebo se pletu a i když tam tyhle systémy jsou, kola se můžou protáčet? Měl jsem za to, že to elektronika ohlídá a nedojde k prokluzu kol. Je možné, že by tyhle systemy nebyli aktivní z výroby? Zjistí to na diagnostice, že to je funkční? Nebo nějákej t…

• 17 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Arts,

zhanam el. schemu fabieII ...ma niekto ?

• 42 odpovědí
    • 21,2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem triktrak,

Vzhladom na to, ze "clovek nikdy nevie", som si kupil menic (konvertor) napatia z 12V na 220V. Mozno to mnohi z Vas poznaju. Je to jednoduche technicke zariadenie (krabica) z ktoreho vedie kabel na zasuvku 12V a na samotnom zariadeni je klasicka zasuvka na 220V. V prilozenom navode na pouzitie je uvedene, ze je nutne vymenit povodnu poistku od zapalovacov (modra 15A) za prilozenu (zltu 20A). Zajtra popoludni odchadzam na dovcu (smer Bulharsko) a kedze som elekticky anitalent rad by som sa opytal: 1. Ci to naozaj mozem urobit? Dufam ze tym nevyrobim nejaku blbost. Na zasuvky mi totiz pofrci navigacka a chladnicka v kufri. Nerad by som preto kvoli salke cerstvej kavy a zap…

• 10 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.