Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Autohifi, Navigace

Reproduktory, rádia, CD měniče, ozvučení, odhlučnění...

1. Zahájeno uživatelem galaher,

Zdravím..budu dávat do fabky 2 místo rádia symphony čínské rádio,ale po přeměření fakra konektoru mam pouze stálé plus na dvou pinech.Potřeboval bych natáhnout spínané napajení aby činské rádio nebylo pořád pod proudem i když je auto v klidu.Dík za radu.

• 11 odpovědí
    • 15,3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Miro F.,

Zdravím tak se mi podařilo dodělat do mé dvojkové Fabie Bluetooth Hands-Free s hlasovým ovládáním a s možností přehrávat hudbu. Stručně popíši, co to v mém případě obnášelo. Musel jsem sehnat: Jednotku BTHF, v mém případě s kódem 7P6 035 730 K (mám auto z března 2014). Asi není nezbytně nutný, ale z továrny je pod sedačkou i držák BTHF jednotky, kód 5J0035815B (umístěno pod sedadlem spolujezdce, teoreticky by jste ji tam už mohli mít, pokud máte originál tažné zařízení na přívěs, dává se do něj hned vedle). Než jsem držák sehnal, měl jsem jednotku jen hozenou na oboustranku mezi kobercem a izolací podlahy a taky to šlo... Kabelový svazek …

3. Zahájeno uživatelem Emppu,

Ahojte, hledám vhodnou náhradu za 2DIN autorádio Dance, hledal jsem u známých značek, ale pak jsem zjistil, že snad všichni moji známí se staršími auty mají "činská" rádia s Androidem z AliExpressu či eBay za nižší jednotky tisíc a prý fungují k maximální spokojenosti. Chtěl bych se proto zeptat na Vaše zkušenosti s těmito rádii převážně z Číny - obecně to vypadá, že je na trhu pár stejných modelů, které se ale dají koupit za různé, výrazně odlišné ceny. Jde mi hlavně o Vaše zkušenosti s podporou Android Auto, což je většinou k rádiím nabízeno za příplatek. Moje představa je asi následující: - operační systém Android 10 a vyšší - Tlačítka a potenciometry výh…

4. Zahájeno uživatelem TOMUS,

Ahoj. Potrebuji pripojit kablik k sminace rychosti od radia. Nevim kde to pripojit a na jaky kablik. Radio pioneer 2 din Potrebuji aby mi AA ukazoval rychlost a taky aby mi behem vzrastani rychlosti, vzrastala hlasovitost radia. Za rady vsem dekuji.

• Díky
    • 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Miro F.,

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda se někdo z Vás při dodatečné montáži navigace Amundsen+ (RNS315) nesetkal s tím, že Maxidot nezobrazuje položku Navigace (směrové šipky) a kompas. Vše ostatní mi chodí, v MaxiDotu vidím krom položek MFD a nastavení i položky telefon a audio. MaxiDot pak zobrazuje třeba stav telefonu, příchozí hovory, tagy od přehrávaných skladeb atd, takže nějaká komunikace tam běží. Prošel jsem komplet kódování ve VCDS (Navigaci, přístrojový štít i BCM) a nepřišel jsem na to, kde by mohl být problém... Prošel jsem i různá fóra, párkrát jsem narazil na zmínku o tomto problému u tuším Škody Yeti, ale bez nástinu řešení... U některých starších VW …

6. Zahájeno uživatelem Pictus,

Ahoj, mám ve své FII FL r.v. 2011 SWING a rád bych ho nahradil něčím jiným - přece jen, hudba na CD už je v současnosti trochu otrava, nutnost propojovat telefon kabelem přes AUX (když chce člověk přehrávat hudbu z telefonu) už taky úplně rajc není... Nicméně se trochu ztrácím v tom, čím to smysluplně nahradit, aby: - to hezky a přesně pasovalo to palubky místo SWINGu - mělo možnost přehrávání z USB, z BT - a zachovalo to funkci zadních parkovacích senzorů (co jsem pochopil, tak se tam nedá plácnout "cokoli" a čekat, že senzory se budou na displeji zobrazovat jako na továrním SWINGu). Existuje v současnosti něco ta…

7. Zahájeno uživatelem schima,

Ahoj, mám prosbu, zná někdo číslo dílu pro zesilovač (rozdělovač) signálu na DAB + FM2 s napojením na anténu v čelním okně? Instalace se provádí tuším, že pod přední stropní lampičku. Děkuji předem

8. Zahájeno uživatelem IsicCarnet,

Zdravím vás, potřeboval bych nějak navést či poradit. Stručně nastíním situaci. Ve dvojkovém rsku byl amundsen/RNS310, bluetooth fungovalo. Teď jsem pořídil amundsen+/RNS315 a když jsem ho zkoušel na stole z 12V tak bluetooth jsem nastavoval přímo v rádiu. Teď to jde jen z budíků a navíc nejdou na rádiu přepínat písničky. Amundsen+ bluetooth obsahuje, je funkční, na štítku je MAC adresa. Prosím tedy o radu, jak deaktivovat jednotku bluetooth pod sedadlem spolujezdce a používat pouze tu interní. Děkuji. PS: VCDS mám k dispozici v servisu u známého.

9. Zahájeno uživatelem meron_,

Zdravím, potřeboval bych přehrát software u Columbusu. Pomůže někdo? Mladá Boleslav a okolí.

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem mpompura,

Ahojte, potreboval by som poradit odkial kupit reproduktory(uvazujem nad originalmi kludne ale aj z bazaru) do spolujazdcovych dveri. Vsimol som si ze na spolujazdcovej strane hra len vyskovy reprak ktory je v stlpiku. Auto som kupil a viem ze tie dvere boli predtym tuknute(tipujem ze to predosly majitel nedoriesil) inak stahovanie okien je OK. P.S. Este som tapaciry na fabii nezhadzoval treba si davat na nieco konkretne pozor? Auto: Skoda Fabia II (2007) 1.2HTP 51kw Dakujem.

• Díky
      • Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem davee11,

Zdravím Potřeboval bych poradit jak resetovat radio do původního stavu jde o to že třeba radio hraje basy mam na minimu ( 0 ) ale basuje jak na maximum to samé radio jde slyšet až při hlasitosti cca 22 - 25 myslím že by to mohl být nastavením jak je tram to PDC vol atd.. je to strašně rozházené neví někdo jak udělat ten reset popř. nemohl by mi někdo poslat své nastavení zkusil bych to podle toho nastavit . děkuji

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Bonynek,

Zdravím, měl bych dotaz zda-li by se tu našel někdo schopný, kdo by mi dokázal říct pin k mému origo autorádiu. Situace je taková, že jsem radio měnil za jiné a origo mi už rok leží v šuplíku. Chtěl bych ho poslat dál, jenže bych potřeboval ten pin. Byl jsem s tím ve škodovce kde mi řekli, že mi to udělají, ale že potřebují mít rádio hozené v autě s tím, že to asi nějak vytáhnou z ŘJ auta, netuším.. každopádně mi dali termín až ke konci srpna.. Proto zkouším štěstí tu. Díky všem za odpověď.

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem dolikdolek,

Dobrý den, pořídil jsem si bluetootth transmitter Sencor SWM 4545 a mám problém s připojením k rádiu v Fabii II. Mobil k tomu připojím a písničky pustím, ale z rádia není nic slyšet. Potřeboval bych poradit, jak mám přepnout na ten transmitter. Děkuji.

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Kratz,

Zdravím, zkouším aktivovat AUX in na Fabii 2, 2014. Rádio Blues s dvěma otočnými knoflíky po stranách a tím větším displejem. Z výroby je tam aux in na středové konzoli. Když zvolím media -> aux in, tak nic nehraje, ačkoliv aux in svítí na displeji. Když jdu do menu -> set -> aux, tak můžu nastavit "aux volume level", ale na levé straně stále svítí OFF. Za boha nemůžu přijít na to, jak to změnit na ON. Díky!

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Vanec0013,

Jak vypnout Bluetooth?

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem dandyho,

Ahoj všem, u dvojkové Fabie mi asi odchází reproduktor ve dveřích. Než seženu jiný a mechanik bude mít čas ho vyměnit ...... lze jej dočasně odpojit (bez demontáže výplně dveří), abych nemusel poslouchat ty děsný basový detonace co z něj vychází? Díky :)

• 3 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem csbot,

Ahoj, Takovy dotaz: Je mozne vymenit beat radio za android radio 1 DIN (viz treba tyhle) a co je k tomu potreba? https://www.aliexpress.com/item/1005001454031935.html?spm=a2g0o.detail.1000014.7.f7e47b4aOlvFZc&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.14976.193329.0&scm_id=1007.14976.193329.0&scm-url=1007.14976.193329.0&pvid=ffa42558-b9e2-443f-9191-7dd410a4d752&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.14976.193329.0,pvid:ffa42558-b9e2-443f-9191-7dd410a4d752,tpp_buckets:668%230%23131923%2314_668%23808%234094%23546_668%23888%233325%2316_4976%230%23193329%235_4976%232711%237538%23275_4976%233104%23965…

• 3 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Dehet69,

zdravím, lze do Fabie II po faceliftu (2011) použít autorádio Dance ze starší Fabie II ?

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  19. Fabia II, r.v.2010, radio SWING - rádio hraje a naladí spoustu stanic pouze v případě, že není nastartovaný motor, jakmile nastartuji zapnu zapalování tak za cca 3-5sec rádio jen šumí a nenaladí žádnou stanici. Jakmile vypnu motor, za chvíli zase vše ok. Nějaké nápady, hledal jsem zde, ale nenašel. Díky.

• 1 odpověď
    • 1,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Xerxes,

Ahoj lidi prosím vás koupil jsem si nové 2din radio isudar místo původního dance Vše zapojeno přes kostku jenže už od začátku mám problém s maxidotem, dance mi normálně ukazoval volume, aktuální stanici, atd. Po připojení Isudar rádia je ta vrchní část maxidotu prostě mrtvá, sice podsvícená, ale nic nezobrazí. Taktéž rádio by si mělo po připojení načíst hodnoty z PP jako je rychlost, ruční brzda,... Funguje jen rychlost, ta se zobrazuje - otáčky, venkovní teplota, ruční brzda jsou zamrzlé na určitých hodnotách, a největší komedie je zobrazení zbývajícího paliva (rozmezí od 0l po 180l) skáče jak chce a absolutně mu nezáleží na aktuálním, ani maximáln…

• 1 odpověď
    • 3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Zyro88,

Zdravím. Mam Skodu Fabiu II monte carlo. Chcel by som kupit aktivny subwoofer ale mam jednu otázku. Má original autoradio na to vstup ? Niesom profik a tiež som to nevedel nikde dohladať preto sa pytam tu. Dakujem. Subwoofer je: Sencor SCS WA1003

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem PedroKV,

Chci se pochlubit novým přírůstkem. Koupil jsem na Aliexpressu autorádio RCD 330 plus, se zeleným podsvícením, výrobce Desay a označení 187A. K tomu CAN-BUS adaptér z can 1.6 v autě (rv 2008) do can 2.0 v rádiu, je to origo od Škody (objednal jsem si v Audiocomu od Kufatecu, že ten má dle obrázku k sobě i dlouhé kabely a dorazil modul od Škody,na kterém byly kabely cca 15cm dlouhé). Ten od Škody je tento: 5J0035751, případně se označuje jako relé 487. Postup montáže je takový, že se odpojí baterka, vyndá původní rádio, přestřihnou se kabely CAN high a CAN low (čím dál od kostky do rádia,tím líp) a na 4 volné konce jsem dal fastony 6.3mm a plastové 2polové krytky na ně. Po…

23. Zahájeno uživatelem andrejo,

dobrý deň, potreboval by som pomoc s nasledovným problémom. Menilo sa radio v roomster rv 2007 ( povodne Dance) za 2Din cinske radio. Ak zapojim kabelaz ( foto prilozene) cez CAN-BUS co bol sucastou dodavky tak radio sa spusti a následne nabehne info obrazovka kde hlasi nedostatok paliva( aj ked je natankovane) radio hra ale tato stranka aj ked sa zrusi tak sa hned znovu vrati. Skusal som to radio na rapid spaceback a tam funguje vsetko v poriadku. Ak sa vsak pokusim na roomsteri zapojit radio tak ze odoberiem can-bus a spojim kable ACC tak radio funguje spravne (akurat neprebera udaje z CAN-BUS , ale to by nevadilo) ale pravdepodobne je stale napajane. P…

• 0 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Kadly,

Ahoj. Chtěl bych se zeptat zda je možné vyměnit tohle autorádio (BEAT) za 2din autorádio. + co k tomu budu potřebovat Díky moc.

• 8 odpovědí
    • 9,5tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Bonynek,

Zdravím, mám nově fabii 2 s továrním rádiem amundsen rns 310. Nicméně mě štvě, že se rádio nezapne se zapnutím zapalování a zároveň nevypne když zapalování vypnu a klíček vytáhnu. Nastane pak tedy situace, kdy vypnu motor, vytáhnu klíček, ale rádio furt hraje a musím ho ručně vypnout. Co jsem se dočetl různě po internetu, obecně mívají rádia 2 napájecí kabely, jeden se stálýma 12V a druhý ( většinou žlutý) kde se objeví napětí až s otočením klíčku. Nicméně ať koukám jak koukám, moje rádio má 2 konektory z nichž na jednom je stálých 12V a druhý je označen jako bezpečtnostní pin, kterým si rádio z RJ natáhne pin kód. Na obou kabelech je stále 12V. Proto se ptám…

• 5 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.